Перейти до вмісту

Іван88

Форумчанин
  • Публікації

    306
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Іван88


  1. Вітаю, товариство! потребую поради, як з найменшою комісією вивести кошти з білої картки Монобанку (йдеться про суму в районі 70 тисяч грн) на картку іноземного банку чи якийсь сервіс ?


  2. Всі долари оміняв в різних обмінках. Головне давати по одній купюрі. Лише за 1 заплатив комісію 10% бо ліньки було ще кудись йти. Інші купюри забрали без жодних нарікань, хоча в деяких обмінках навіть з комісією відмовлялися ьрати, мотивуючи це тим, що купюри світяться, залиті, вражені грибком. Однак жоден не зміг надати  висновок і обгрунтування відмови. 


  3. Кому цікаво інформую: вчора відвідав декілька обмінників. По факту, обміняв 200 дол. по наявному курсу і 100 дол. з комісією 10 %. Були також ті, хто не захотіли міняти взагалі, заявили що на них грибок. Однак будь який офіційний документ під підпис відмовилися надати і порадили йти в Ощадбанк або в Приват. Тож на мою думку, ситуація ще раз додводить, що претензії та небажання здійснювати обмін валюти деякими учасниками ринку є абсолютно не мотивованими та нічим не обгрунтованими. Також помітив, що краще давати одну купюру в обмінник а не три чи пять. 


  4. 3 минуты назад, rudenman сказал:

    Может просто купюры потёртые вот и не захотели связываться?

    У меня был недавно случай, когда в обменке не захотели брать купюру номиналом 100 USD. Как я понял из-за того что портрет по центру был вытерт до белой бумаги. Касир корчил комедию: и под лампой смотрел и щупал и на свет, а потом заявил что защитная лента не светится в ультрафиолете.

    Была ещё пару лет назад ситуация, что купюры светились по периметру в ультрафиолете: все были по номерам из одной пачки, видимо их чем-то залили. Без ультрафиолета выглядели как новые, но обменки не стали брать.

    В первом случае отнёс туда где брал (принимать сначала не хотели, заявили, что купюры ветхие), во втором терминал Привата.

    Трохи потертості є, але не критично. Основне що сказали - вони світяться в ультрафіолеті та були попрані. Хоча з чого взяли такий висновок хтозна. На мою думку, вони в цілком нормальному стані. 


  5. 4 минуты назад, Moskit сказал:

    зробіть собі "пластик" для долара і окремо для євро у відділенні (15 хвилин роботи). На віртуальну можливе тільки поповнення, для зняття в касі - пластик.

    Не хочете чекати, спробуйте із однією купюрою через термінал, проведіть онлайн обмін по курсу Привату і отримаєте гривню на свою карту. Все ж не 10% комісії)))

    П.С. можливо і не потрібно всі купюри заряджати в один термінал

    Дякую за запропонований варіант. Але хотілося б дочекатися, можливо, варіантів саме в обмінниках, де можуть обміняти, але не з грабіжницькою комісією, яка на мою думку, взята просто з повітря


  6. 10 минут назад, Moskit сказал:

    Ви не розглядали варіант поповнити доларову карту Приватбанка через термінал і потім зняти готівку в касі?

    Починаю розглядати усі варіанти можливі. Але є лише віртуальна карта ПБ. Можливо, ви знаєте чи кожен термінал приймає долари чи потрібно шукати особливий і чи можна здійснити операцію,описану вами, якщо картка віртуальна ?


  7. 56 минут назад, cnn000 сказал:

    В Киеве, если обменки не берут, то ничего с ними не сделать. Только вывозить.

    Сталкивался с проблемой. Все отсылают либо в Ощад, либо есть еще какой-то банк ни то на Красноармейской, ни то Горького (названия не помню).  Но и там и там вам предложат сдать купюры на исследование сроком на ПОЛ года. После, если сочтут что купюры подданные, выплатят гривной с тем же дисконтом 10%...))) 

    Був лише в одній обмінці. Об'єктивну причину, чому не беруть жоден назвати не може, починаються якісь видумки, які не мають нічого спільного з реальністю.


  8. Товариство! Можливо хто може підказати і зоорієнтувати. Є 500 дол. в цілком адекватному стані. Однак в обміннику сказали, що вони світяться в ультрафіолеті. Дві купюри сказали, що взяти не можуть, а три можуть обміняти з комісією у 10 відсотків. Підкреслю, купюри в цілком нормальному стані. Порадили йти в банк. Питання, що може бути і який є вихід із ситуації? 


  9. 03.08.2020 в 16:42, v0r0n сказал:

    После внедрения новых правил сейчас без тестов работают только турция и египет правильно? (если я правильно понял последние новости то на черногории и албании нужен тест со стороны украины, а в хорватии тест со стороны хорватии)

    Так, Єгипет, Туреччина без жодних тестів. Хорватія - тест має бути зроблений в Україні (дійсний 48 годин). Чорногорія і Албанія тест по поверненню потрібен.

    • Подобається 1

  10. 14 часов назад, Wladimir сказал:

    Посмотрите на известных бизнесменов, или на Верховную Раду - ведь там же все миллионеры. И половина из них в очках. У них что нету денег на коррекцию здесь или за рубежом? Конечно есть, но они почему то не делают...

    А теперь инсайд. Мой друг работал помощником депутата одной известной партии, и этот депутат решил сделать себе коррекцию. Пошел он на консультацию к главному врачу клиники. Так тот его сам отговорил, объясняя это тем, что много побочек будет плюс создается зависимость, и нужно будет раз в год делать опять, иначе результаты будут снова ухудшаться. То есть влиятельным людям они лапши ложить не рискуют. Сам доктор кстати тоже был в очках

    Допоки не буде конкретних прізвищ, ваша інформація ні до чого.

    • Дякую 1

  11. 9 часов назад, Mozart сказал:

    На самом деле все то, что сейчас происходит, было предопределено изначально.
    Вспомним, когда начали массово оформляться субсидии (которые раньше были скорее единичными случаями): когда после повышения цены на газ в несколько раз синхронно выросли отопление и горячая вода. И платежки за газ (в селах, где его используют для обогрева), отопление и горячую воду стали просто неподъемными для большинства украинцев.

    Тогда, чтобы отсрочить социальный взрыв, ввели систему субсидий. А получили в итоге огромную дыру в бюджете. 
    А теперь решили субсидии забрать. Но! Параллельно с очередным повышением цены на газ и, соответственно, на отопление и горячую воду. 
    И отберут:к концу этого года субсидии, по моим скромным прикидкам, будет получать максимум 30-35% от того количества семей, что получают их сейчас. 
    Мне кажется, и досрочные выборы они планируют сделать пораньше именно для того, чтобы вот этот "отъем субсидий" по факту пришелся уже на ПОСЛЕВЫБОРНЫЙ период. 

    про які дострокові вибори йдеться і хто їх буде призначати?


  12. 1 час назад, Strannik сказал:

    Это здорово!. Немного смущает, что при живых Навасе и Касилье, навряд-ли Андрей будет много играть в основном составе (а там еще и Зидан младший есть). С другой стороны им (Кейлору и Кико) уже по 32, считай на 13 лет старше Андрея (хотя вратари долго играют - Навас вон вчера отжигал с бразильцами, чуток Коста-Рика недотерпела). Да и Реал в массе турниров участвует, где-то игровое время и найдется. А там (при хорошей игре) и в основу попытаться. В общем очень достойный (и это еще слабо сказано) контракт. Молодец, Андрей.

    ЗЫ. Если в аренду не отдадут, хотя там тоже варианты возможны. От клуба все зависит.

     

    Зідана молодшого там вже немає.


  13. А ось і продовження листування. Прокол, зі сторони ймовірного шахрая, я продаю Макбук, а вона пише про камеру.  

    You need to package the camera in a box and then you will give me the weight and dimension of the box in CM( that is the width, height, Length) . So with that i can just make the label and i will charge the shipment cost to my card. After i do the process, i will get a paper from fedex and i will send it to you. you will then print out the paper and and attach it to the body of the box, then you will bring the box to nearest fedex location..Once you give it to them , they will process the shipment without asking for any payment from you then after that they will give you a paper receipt.. That is the information you must reply to the bank to confirm that you have shipped and then they will verify it and finalize our transaction and release total amount to your account. They will include the money that i gave you for the shipment so later you will have to refund the shipment cost to me when they release the total. I hope you understand that now.


  14. 19 часов назад, Olja сказал:

    то тему можна закривати! Загадку розгадали.

    до чого ж веселі люди, наші співвітчизники alex.kostetskaya001,  Александра Костецкая, хоч би емейл змінила на шось типу американське, JohnSmith@gmail.com , чи т.п.

    а Ви що, відразу не бачили з якого мейлу пишуть? :)

    Бачив, але цього замало. Як думаєте, вона розуміє українську мову?


  15. 28 минут назад, Olja сказал:

    Тут всі будуть вдячні, якшо Ви детально розберетесь в схемі, та викладете тут.

    - Підказка (так грубо): Всюди діє правило "Покупець - зажди правий"! (гляньте як деякі персонажі користуть з цього напр. на Алі-експрес, але там зразу блокують подібних махінаторів :) ) ,

    тож приблизно так: той "покупець" проводить оплату, з холдом 30днів напр., Ви бачите чек що він ніби то здійснив Вам переказ, висилаєте товар (не отримавши коштів на руки), потім за кілька днів, тиждень (до 30 днів), він подає на скасування платежу в банк (його ошукали, вислали несправний, розбитий товар і т.п.).  - для цього і пропонує дорогі служби експрес-доставки (DHL і т.п.), щоб за +/-10 днів змогти то провернути.

    В результаті - в нього і ноутбук і гроші, а у Вас .... ???

     

    * до речі, в тому ж DHL, таки має буди сервіс переказу коштів за товар (тобто, товар не віддадуть покупцю, поки той не оплатить всю вартість з доставкою вкл.), але то певно дико дорого.

    Питання у тому, що я не збираюся відправляти ноутбук, допоки кошти не будуть у кишені.


  16. 4 минуты назад, Oleg1 сказал:

    Поставте собі питання якщо людина при тверезому глузді для чого вона буде купляти товар в іншій краіні за аналогічну ціну , з більшими накладними витратам ?

    Можливо, вона впізнала цей макбук як свій. Можливо родич захотів саме його, адже людина купує не собі. варіанти різні.


  17. 9 минут назад, Oleg1 сказал:

    Для початку проаналізуйте які ціна на Ваш макбук в США на інтернет ресурсах якщо дорожчі тоді можна заморочуватись  коли дешевші забути . Є багато видів шахрайств працюйте по перевірених схемах . Якщо Вам його привезли вживаного є варіант що він може бути крадений 

    Купував у магазині Мойо. У США ціна аналогічна з тією, за яку я продаю його тут. Продаю за 800 дол.


  18. 17 минут назад, kiv147 сказал:

    Поставьте себя на место покупателя, с какого перепуга Вы будете покупать ноут х.з где? Платить за доставку и т.д. Я так понял на Olx он и нафик никому не нужен, а тут объявился человек, который ничего не уточнив (раз Вы просите разшифровать, что он пишет :D) и сразу покупает. 

    Тут насправді може існувати безліч варіантів. Наприклад, не таємниця, що українські магазини, під виглядом нової техніки торгують бу. Можливо як варіант, людина впізнала свій макбук, який скажімо було втрачено і хоче таким чином повернути. Ще раз наголошую, ситуації бувають різними. Якщо це шахрайство, то хочеться до кінця розібратися у його схемі, аби на майбутнє попередити люднй. 


  19. 7 минут назад, Pan Włodek сказал:

    Не страдайте херньою.

    А з чого роьите такий висновок. Говоріть, якщо є щось сказати по темі, а не пишіть незрозуміло що. Очевидно, що якщо це шахрайство. то воно поки не дуже розповсюджене, і потрібно розуміти, яким чином здійснюється, аби в майбутньому люди не потрапляли на такий гачок. А щоб зрозуміти, потрібно рухатися далі, тож я і запитую поради у форумчан.

×