Перейти до вмісту

kreatyv

Форумчанин
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

4 Молчун

Про kreatyv

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Не знаю
  1. kreatyv

    Прогноз курса доллара к гривне

    Скільки і де брав. Яке місто, який район.
  2. kreatyv

    Прогноз курса доллара к гривне

    Де можна купити по 11.80? Позавчора продав по 11.96.
  3. kreatyv

    Прогноз курса доллара к гривне

    Коли був перший спад по доллару з 11.70 до 9.80 і в банку не хотіли прийняти доллари, відповідали, що немає гривні' або заборона риймати і т.д.' я поповнив картрахунок в долларах і зняв через банкомат в межах ліміту зняття в банкоматі по курсу 11.70. Підчас останнього спаду з 12.5 зробив також і курс знов був такий як в касі, крім того знімав з долларової картки гривню через пос і курс був такий самий. Тобто, по вашій логіці якщо б я пішов в інший банк і з його картрахунку в дол. зняв гривню то курс був такий самий?
  4. kreatyv

    Прогноз курса доллара к гривне

    Обмеження в екв.15000 грн. це зняття готівкою долларів з поточного чи карткового рахунку, а гривню знімати можна без обмежень навіть якщо ти знімаєш її з долларового рахунку через пос-термінал
  5. kreatyv

    Прогноз курса доллара к гривне

    Можна було зробити так. Приходиш, здаєш доллар, але гривню не забираєш (головне, щоб була та кількість гривні в касі для обміну), а поповняєш свій картрахунок в, гривні і на наступний день забираєш, якщо ця сума є в касі, а якщо немає, то замовляєш гривню . Інаший варіант, коли хочеш здати доллар, але тобі в касі не дають, то можна зняти в банкоматі з долларової карти гривню, курс такий, як в касі,, але є певні ліміти, все залежить від банку Отличный вариант, вот только вряд ли у кого-то есть карты ВСЕХ банков Так можно сделать там, где открыты карты уже. Например, я таким образом покупал валюту в "Дельте"
×