Перейти до вмісту

merlin_soi

Форумчанин
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем merlin_soi


  1. В 21.10.2016 в 03:54, Razvorot сказал:

    Не знаю че и думать, может кто познал уже прелести и невзгоды на этой точке или на аналогичной. Поделитесь плиз.

    Ну и отцы, просветите по вопросу рисков при заправке в таком месте. Плюсы минусы. Кроме очевидных конечно. 

    А еще буду признателен, господа , если как-то выделим фаворитов по дизельному топливу( в соотношении цена /качество) в рамках Киева в нынешнее время.

    У меня возле дома такая же стоит. И немного далее по Варшавской трассе тоже. Поэтому тоже интересует, что это такое и почему ссылка на сайт завода не открывается. В новое авто стремно лить как-то. В инете больше ничего о них не нашел. Думаю, зайду в скором времени к ним в гости, расспрошу, что и как.

    А так, я смотрю, большинство за ОККО, чтобы наверняка...


  2. Имею небольшой опыт наблюдателя в университете "Украина". Там достаточно большое количество студентов с ограниченными возможностями. Большей частью - глухонемых. Там на кождом занятии есть свой сурдопереводчик. В принципе, не так уж и страшно. Правда, занятия со студентами, у которых другие проблемы, я не видел.

     

    Как это может быть реализовано на уровне школ, я не представляю. Но думаю, что должны быть, как минимум, соответственные методики - раз, хорошая подготовка учителей в этой области - два, ну и готовность детей и родителей нормально реагировать на таких однокласников - три. Если же будут делать, как всегда, "для галочки" - это может быть действительно страшно.

    • Подобається 2

  3. В  принципі, як варіант, можна стати реселлером заправочних електростанцій/розеток (наприклад, чогось такого або такого) для таких закладів. Але знову ж таки - це бізнес, а не інвестування.

    • Подобається 1

  4. Ну цю ідею я вже десь бачив. От тільки не в усіх таких закладів є підходяща розетка.

     

    Хоча можна придбати дещо ось тут. Шкода, що нема ось такої штуки в їхньому магазині.

    • Подобається 1

  5. эл. книгa? когдa нeт учeбникoв даже пpocтых - это oтличная вeщь. скaчивaл свoeму и немa пытaнь. eсли у вaс нeт (патeнт или тп) бeрeтcя 1 экземпляр и cкaниpуетcя на клaсc... вы пpедcтaвляете cкoлькo денег нa рeмонт или пpaздник в школe? ;)

     

    Я вибачаюсь, якщо поставлю дурні запитання - просто хотілося б до кінця розібратися в цій темі.

     

    Читати їх на планшеті? Чи як? Планшет же теж не дуже дешево коштує, я думаю.

    Також навіть, якщо планшет в дитини вже є, на дешевих TN-матрицях будуть швидко втомлюватись очі. Висидіти 4-5 уроків в день і так досить важко, а це додаткове навантаження. Рішенням звісно є хороший дисплей, але такий ставлять лише на пристрої преміум класу, що може вийти значно дорожче, ніж купувати книги. Оптимально мати спеціалізовану електронну книгу з e-Ink останнього покоління. Але в неї також є свої недоліки, основним з яких є відсутність доступних кольорових електронних чорнил. В початкових класах більшість підручників будуть кольоровими.

     

    Звісно це все - лише моя думка, як неспеціаліста в цій області. Тож буду радий змінити її :)


  6. Всім гарного дня.

     

    Ми купуємо зараз майже все в інтернеті. Кідстаф вже в цій темі згадували. Ось іще один магазин, де можна купити одяг мало не вдвічі дешевше, ніж на інших ресурсах: http://2opt.com.ua/

     

    Найважче в цьому плані зі взуттям. В кожної фірми свій підхід до розмірів. Навіть якщо всі вони користуються стандартами, в якоїсь з них взуття більше, в якоїсь менше, десь на пухкішу ніжку, десь на худшу. Як вже писали, вгадати з розміром на розпродажі на пів року вперед досить важко. Правда, чим старша дитина, тим простіше це зробити, знаючи чого чекати від тої чи іншої фірми.

     

    Невеличкий офтоп про дітей взагалі - на час зачаття нашої першої дитини я отримував десь біля 4 тисяч чистими в Києві, причому ми знімали однокмінатну квартиру в пригороді (було дешевше - 1,5 тисячі), їздили кожного дня на оботу в електричках (теж дешевше) тощо. Після народження я знайшов значно кращу роботу. Після зачаття 2-ї дитини ми взяли кредит на квартиру на досить вигідних умовах. Питання про те, чи планувати дитину, на той час у нас взагалі не стояло. Тому я вважаю, що кожна дитина приносила нам свою частку щастя, добробуту і благополуччя.

     

    Здоров'я і щастя вам і вашим діткам.

    • Подобається 6

  7. Доброго времени суток.

     

    Уважаемые форумчане, а что вы скажете о вот таких страховых компаниях: http://www.jupiter.com.ua/ua/private/individuals/Vienna_standart/ ?

    Согласен, что не совсем инвестирование, но все таки как для обычного человека, а не крутого бизнесмена, - есть ли смысл?

×