Перейти до вмісту

Тоня

Форумчанин
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 Молчун

Про Тоня

  • Звання
    Member
  1. Тоня

    Дельта Банк

    уже 9-й день переводять обслуговування рахунку з Київського відділення в моє (Кіровоградська обл.), а казали 1-2 дні. Хочу перевести, щоб зняти депозит, невеликий, менше 20 т.
  2. Тоня

    Дельта Банк

    хто що знає по даному листу з форуму:фінанси.юа? Azz написав:НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ Генеральний департамент банківського нагляду Департамент пруденційного нагляду 01.09.2014 Про ризик ліквідності Голові Ради Директорів АТ “Дельта Банк” Поповій О. Ю. Шановна Олено Юріївно! За даними статистичної звітності АТ “Дельта Банк” (далі – Банк) за серпень поточного року спостерігається критично низький рівень коштів на коррахунку в Національному банку України, які станом на 26.08.2014 становлять 40,5 млн. грн. (0,07% від зобов’язань) при збільшенні кредитного портфеля 22.08.2014 на 689 млн. грн. що свідчить про високий ризик ліквідності та створює загрозу повної втрати Банком ліквідності і платоспроможності. Ураховуючи вищевикладене, з метою захисту інтересів вкладників і кредиторів Банку, керуючись статтею 57 Закону України “Про Національний банк України”, зобов’язує керівництво Банку вжити дієвих заходів щодо виправлення ситуації з ліквідністю Банку та у строк до 03.09.2014 надати інформацію: - про заходи, які вживатиме Банк (із зазначенням переліку джерел ліквідних активів, якими буде поповнюватися кореспондентський рахунок в Національному банку України); - перелік клієнтів, яким були надані кредити (із зазначенням назв, отриманих ними сум, відсоткових ставок, тощо). З повагою Директор Генерального департаменту банківського нагляду А. А. Шульга уже 3-й робочий і 5-й календариний день не можуть перевести обслуговування рахунку із віділення в М. Київ до віділення в Кіровоградській обл.. завідуюча відділенням повідомила, що було установлено на тому тижні інше операційне забезпечення і саме тому такі затримки . а на карточці в мене залишилося 25 дол., то на цьому тижні доларів немає, занесли до загального списку, а спочатку запропонували забрати в гривні! співробітник банку сказав, що може за три дні вийде забрати депозит 19т., дивина та й годі для дельти!!! АЖ НАСТОРОЖУЄ!!!
  3. Тоня

    Автокразбанк

    Кіровоградська область, м. Олександрія. Починаючи з березня місяця не повертають депозити!!! Видають із карточки чи рахунку №2620... по крихтам...., то давали раз у тиждень по 200-500 грн, потім почали давати по 100, а з кіня квітня - взагалі грошей немаю. Видавали в порядку живої черги, тому бувало приходить ваша черга, а грошей немає(((( касові операції здійснюються з 9:00 до 13:00...а гроші зазвичай привозили або рано, коли всі на роботі і не можуть прийти, або в 12:30 - може й всі встигнуть отримати...з криками і руками...якось отримували. Керівництво все обіцяє - все стане відомо 7 квітня, потім 15, потім 25 травня, потім прийшла смс, що буде виплата коштів у травні, тепер у червні. Така ситуація- "НЕВІДОМІСТЬ" одним словом. Ніхто нічого не знає. Тепер ввели керуючого, що далі не кажуть!((
  4. Тоня

    Банки, в которых мы держим деньги

    ПАТ "АвтоКразБанк" зараз переживає не найкращі часи. Депозити не видає, тобто видає щодня по 500 грн., але по-факту не кожен день. Пропонують продовжити на 1 міс. -26%(здається), або з правом зняття тіла депозиту, а на остаток 20%...люди панікують...не знають, що чекати. Припускають навіть банкротсто, а можливо викуп іншим банков. Місяць назад депо також не видавали...пропаонували переложити на 1міс. Все керівництво веде переговори. переломним поментом сказали буде 07.04.2014. Чекамо...
  5. Тоня

    Прогноз курса доллара к гривне

    http://thekievtimes.ua/economics/346306-mvf-obyavil-o-vydelenii-ukraine-27-milliardov-dollarov.html Международный валютный фонд (МВФ) сегодня объявил о предоставлении Украине программы финансовой помощи в размере 27 миллиардов долларов. Часть из них, 14-18 миллиардов долларов будет оформлена в виде двухлетней кредитной линии в формате stand-buy arrangement. Первый, так называемый быстрый, транш ожидается уже в апреле.... . ..... Межбанковский валютный рынок Украины уже отреагировал на позитивную новость снижением курса доллара при открытии торгов на 10 копеек. Тенденция к снижению сохраняется.
×