Перейти до вмісту

fenix_

Форумчанин
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем fenix_


  1. 15 минут назад, lvov210 сказал:

    Лично я ожидаю от него реальных посадок!В экономику не верю,в возврат Крыма тоже.Единственно на что надежда,так это на мир и хорошие сроки для петюльки и его окружения.

    Посадки (при перемозі Зе) думаю будуть, особливо спочатку і може навіть дуже показові, але це все одно буде в якості шоу для людей, під прикриттям якого буде просто перерозподіл потоків. Люди потішаться, але на їхнє життя це ніяк не вплине.

    На рахунок миру - це безумовно важлива річ, яка нам потрібна. Але, я особисто, не почув ніякого реального шляху для досягнення миру від Зе. "Нужно прекратить стрелять" - це не шлях, не стратегія, не план, це популізм. Кому треба перестати стріляти? Нашій армії чи людям, що стріляють в нашу армію? Що буде коли наша армія перестане стріляти? Як заставити не стріляти в "наших хлопців"? і т.д. 


  2. 1 минуту назад, Ferrite сказал:

    А кто ж виноват что Петя так забил на людей, что против него любой человек смотрится как "Единственно верный вариант" ?!

    Мабуть винні виборці, які його вибрали. Тепер виберуть Зеленського з Коломойським і через кілька років (або і швидше) знову будуть запитувати - хто ж винен??

    В результаті люди живуть так - як обирають, тільки відповідальність  за це не готові брати на себе.

    • Лайк 1

  3. 1 минуту назад, lvov210 сказал:

    Это не обещание,а глупая шутка!Вы же взрослый аеловек и понимаете,Крым не вернули!

    Який кандидат, такі і обіцянки) Чи хтось чекав чогось більшого за "дурні жарти"?


  4. 1 час назад, ProsтoPreлest сказал:

    хто це писав?

    Хто це писав можна визначити неважкими діями: перейти за посиланням, прочитати його. Для додаткової інформації ознайомитись із сайтом - за тим же посиланням ;)

    1 час назад, ProsтoPreлest сказал:

    Розкажу ісвою сторію голосування в першому турі: думала голосувати за Зеленського 100%, а потім у нас було сімейне свято і позїджалися багато родичів, які так мені пополоскали мозги Гриценком, що коли я шла на дільницю, то вже чогось почала сумніватись, за кого. Сумніви були приблизно 70 (Зеленський)/30 (Гриценко). Ніхто ж в першому турі не очікув, що Зе може вийти в 2 тур. І от іду я, а позаду мене шайка молоді. Три дівульки і один "півень". І от він на правах самця стаї розказує дівкам, що галочку ставити треба тільки напроти Порошенко. Дівки несміло так питають: А може Зеленський?", а він- За цього клоуна? Ні, не спорю, поздоровлення на НР у нас буде смішне, але за цього придурка не голосуйте, відмічайте Порошенка". І от я обертаюсь і бачу таке собі чмо, яке напевне вчиться на 1 курсі інституту, приходить додому, мамочка дає тарілочку борщику. ну або взагалі мама в Італії дупи миє, а воно тут євро направо наліво тратить, само нічого ще не досягло, а на людину, яка заробила своїм талантом немало, талановитий артист, кіноактор, який продав свій фільм на Нетвікс, і ось така собі зневага. Тіпа Зеленський нище нього.

    Що роблю я, залітаю на дільницю, беру бюлетень, і голосую за Зе. І от така вся компанія порохоботів недалеких. Все, що не зроблять, все Зе в плюс. Тому і кажу, напевне в штабі Порошенко або завелась криса, або просто відсутні мозги напрочь.

    Але є люди, які наприклад можуть вважати, що чмо це людина, яка за межами своєї країни, порівнює свою ж країну з порноактрисою, яка жартує про ебонітові палочки, якими треба бити людей на Майдані, про кордон своєї держави, який росія "пересуває". І це якось дисонує з намірами такої людини стати президентом цієї країни.

    Але ці аргументи ніяк не йдуть в поріняння з конструктивними роздумуваннями про "мамочка дає тарілочку борщику", "мама в Італії дупи миє" і т.п. Тому не судіть строго..)

    • Подобається 3
    • Не подобається 1

  5. 1 минуту назад, Ferrite сказал:

    Разве "простим мародеру  все и оставим воровать дальше" - это лучше? Он же будет мутить в 2 раза больше и уже ничто его не остановит.

    От про це я кажу - у Вас немає ніяких аргументів ЗА Зеленського, у Вас є тільки аргументи ПРОТИ Пороха.

    Але помінявши одного мародера на іншого, Ви не припинете розкрадання. Ми втратимо тільки рік часу на перерозподілі сфер впливу і фінансових потоків, на перелаштування корупційної системи під нових мародерів. Коломойський знає як красти і маніпулювати не гірше Пороха, а може і значно краще, враховуючи Приват і кампанію Зе. При зміні мародера, не тільки не покращаться "сфери" де все погано (корупція, суди і т.п.), але і можуть значно погіршитись "сфери" де все не так погано (армія, зовнішня політика і підтримка "західних партнерів"). Своєю шоу-кампанією "Зе", Коломойський нівелює не тільки Пороха, а і посаду Президента України і саму Україну.

     

    • Подобається 2
    • Не подобається 13

  6. 4 минуты назад, lvov210 сказал:

    Ой вэй!А в 14 когда петюльку выбирали,ничего подобного не было?Я так скажу.Разница между 14 и 19 годом в том,что в 14 нам включили пропаганду из вне,а сейчас более осознанный выбор

    "осознанный выбор")) Не смішіть. Якщо коротко звести всі аргументи ЗА Зеленського, то вийде щось типу - "він не Порошенко.." інших "свідомих" аргументів просто нема. Вся "свідомість вибору" побудована на протиставлянні Пороху, на кіно, на розважальних роликах, пропаганді і критиці, які транслюються вже роками на найнезалежнішому каналі) відколи (за збігом обставин) власник цього каналу почав втрачати вплив і активи в Україні. І це все без пропонування хоч якоїсь внятної альтернативи існуючій ситуації.  

    "Виберем Зе, бо він не По і буде нам щастя" - приблизно така аргументація "свідомого вибору".

    • Подобається 1
    • Не подобається 9

  7. 10.04.2019 в 11:52, Samurai сказал:

    только факты 

    5 лет 

    шо имеем 

    крым тю тю 

    на востоке война 

    каждый день парней убивают 

    нам поставляют средства для дальнейшей войны 

    какие технологии нам дала Германия Франция США 

    для больниц школ ....для улучшения Жизни 

    для хороших дорог 

    для лучшей жизни пенсионеров 

    5 лет же прошло

    зачем кредиты давать.....если их через бюджет выпилят

    может я шото не понимаю

    Анексія Криму - лютий 2014, вибори президента України 25 травня 2014. Хто винен в анексії? Країна, що анексувала? Ні - Порох.

    Війна на сході - хто винен? Росія? Ні - Порох.

    Вбивають наших хлопців, на війні - хто винен? Ті, що вбивають? Ні - Порох.

    Нам дають зброю для оборони він людей, що вбивають наших хлопців.. Жах - Порох негідник.

    Голосуєм за Зе, він помагає школам і лікарням, ремонтує дороги, покращує життя пенсіонерів, не буде брати кредитів (або буде - яка різниця), він не є залежним від людей, що пилять.., не боягуз, не брехун, інтелектуально розвинений, поліглот, красномовний і представницький, чудовий переговорник, нікого і нічого не боїться (навіть здати аналізи), не поводиться як гопота, в жодному разі не наркоман, патріот. Не преЗЕдент а просто мрія, наче в кіно.

    • Дякую 2
    • Подобається 1
    • Не подобається 19

  8. сомневаюсь что до 17-го дотянут...((( хотя очень на это надеюсь..... уж больно крепко зажали ...разбить вклады и те не дают..(((

    Вклади дають розбивати, на днях, фактично без проблем, розбив валютний вклад на кілька менших.

    Тільки попереджали про можливість не визнання цих вкладів Фондом гарантування по цій схемі - http://forum.kurs.com.ua/topic/1148-priznanie-depozitnih-dogovorov-nichtozhnimi-k/

×