Перейти до вмісту

fenix_

Форумчанин
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

-51 Гад

Про fenix_

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

1 708 переглядів профілю
  1. Посадки (при перемозі Зе) думаю будуть, особливо спочатку і може навіть дуже показові, але це все одно буде в якості шоу для людей, під прикриттям якого буде просто перерозподіл потоків. Люди потішаться, але на їхнє життя це ніяк не вплине. На рахунок миру - це безумовно важлива річ, яка нам потрібна. Але, я особисто, не почув ніякого реального шляху для досягнення миру від Зе. "Нужно прекратить стрелять" - це не шлях, не стратегія, не план, це популізм. Кому треба перестати стріляти? Нашій армії чи людям, що стріляють в нашу армію? Що буде коли наша армія перестане стріляти? Як заставити не стріляти в "наших хлопців"? і т.д.
  2. Мабуть винні виборці, які його вибрали. Тепер виберуть Зеленського з Коломойським і через кілька років (або і швидше) знову будуть запитувати - хто ж винен?? В результаті люди живуть так - як обирають, тільки відповідальність за це не готові брати на себе.
  3. Який кандидат, такі і обіцянки) Чи хтось чекав чогось більшого за "дурні жарти"?
  4. Хто це писав можна визначити неважкими діями: перейти за посиланням, прочитати його. Для додаткової інформації ознайомитись із сайтом - за тим же посиланням Але є люди, які наприклад можуть вважати, що чмо це людина, яка за межами своєї країни, порівнює свою ж країну з порноактрисою, яка жартує про ебонітові палочки, якими треба бити людей на Майдані, про кордон своєї держави, який росія "пересуває". І це якось дисонує з намірами такої людини стати президентом цієї країни. Але ці аргументи ніяк не йдуть в поріняння з конструктивними роздумуваннями про "мамочка дає тарілочку борщику", "мама в Італії дупи миє" і т.п. Тому не судіть строго..)
  5. От про це я кажу - у Вас немає ніяких аргументів ЗА Зеленського, у Вас є тільки аргументи ПРОТИ Пороха. Але помінявши одного мародера на іншого, Ви не припинете розкрадання. Ми втратимо тільки рік часу на перерозподілі сфер впливу і фінансових потоків, на перелаштування корупційної системи під нових мародерів. Коломойський знає як красти і маніпулювати не гірше Пороха, а може і значно краще, враховуючи Приват і кампанію Зе. При зміні мародера, не тільки не покращаться "сфери" де все погано (корупція, суди і т.п.), але і можуть значно погіршитись "сфери" де все не так погано (армія, зовнішня політика і підтримка "західних партнерів"). Своєю шоу-кампанією "Зе", Коломойський нівелює не тільки Пороха, а і посаду Президента України і саму Україну.
  6. "осознанный выбор")) Не смішіть. Якщо коротко звести всі аргументи ЗА Зеленського, то вийде щось типу - "він не Порошенко.." інших "свідомих" аргументів просто нема. Вся "свідомість вибору" побудована на протиставлянні Пороху, на кіно, на розважальних роликах, пропаганді і критиці, які транслюються вже роками на найнезалежнішому каналі) відколи (за збігом обставин) власник цього каналу почав втрачати вплив і активи в Україні. І це все без пропонування хоч якоїсь внятної альтернативи існуючій ситуації. "Виберем Зе, бо він не По і буде нам щастя" - приблизно така аргументація "свідомого вибору".
  7. Анексія Криму - лютий 2014, вибори президента України 25 травня 2014. Хто винен в анексії? Країна, що анексувала? Ні - Порох. Війна на сході - хто винен? Росія? Ні - Порох. Вбивають наших хлопців, на війні - хто винен? Ті, що вбивають? Ні - Порох. Нам дають зброю для оборони він людей, що вбивають наших хлопців.. Жах - Порох негідник. Голосуєм за Зе, він помагає школам і лікарням, ремонтує дороги, покращує життя пенсіонерів, не буде брати кредитів (або буде - яка різниця), він не є залежним від людей, що пилять.., не боягуз, не брехун, інтелектуально розвинений, поліглот, красномовний і представницький, чудовий переговорник, нікого і нічого не боїться (навіть здати аналізи), не поводиться як гопота, в жодному разі не наркоман, патріот. Не преЗЕдент а просто мрія, наче в кіно.
  8. fenix_

    Юмор (без политики)

    Любой мираж душе угоден, любой иллюзии глоток... Мой пес гордится, что свободен, держа в зубах свой поводок. (І.Губерман)
  9. fenix_

    Дельта Банк

    Вклади дають розбивати, на днях, фактично без проблем, розбив валютний вклад на кілька менших. Тільки попереджали про можливість не визнання цих вкладів Фондом гарантування по цій схемі - http://forum.kurs.com.ua/topic/1148-priznanie-depozitnih-dogovorov-nichtozhnimi-k/
×