Перейти до вмісту

zenya1708

Форумчанин
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

31 Душка

Про zenya1708

  • Звання
    Member
  1. zenya1708

    Прогноз курса доллара к гривне

    Приват уже підняв на 25! на 25 відсотків прогноз Моцарта збувся! Почекаємо до вечора, але я думаю завтра розвернемось, тобто МБ розверне тренд униз!
  2. zenya1708

    Прогноз курса доллара к гривне

    Домовились! Вчора це було лише припущення, можливо сьогодні це стане фактом 50/50... Ще приймаємо ставки на сьогодні і на завтра)))
  3. zenya1708

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доброго дня всім! Оплески шановним Нагі, Молекулі, Вегасу, Моцарту!))) Шкода ніхто з них, мабуть взагалі ніхто тут не знає, що буде завтра! прогнози, припущення їх кожен може написати і викласти на форум! Давайте влаштуємо тут тоталізатор, будемо робити ставки на курс))) Весело буде! Моє припущення, завтра чи до середини тижня побачимо знову 21 на міжбанку, ну і -50 в приваті і на чорному ринку!
  4. zenya1708

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я вважаю будуть тримати курс, хоча уже досягнули того рівня при котрому я заходив в долар, але уже якось спокійно до цього ставлюсь! Долар він завжди ним залишатиметься! Стримуватимуть точно до кредиту, котрий дадуть уже мабуть на початку квітня, а не березня, а можливо й ще пізніше! Опустимось до рівня славнозвісних 21,7 грн. за долар! Всі кричатимуть слава Порошенку і його браттям та сестрам! Різкого росту уже не буде, знайдуть методи, Азаровці ж тримали, і наші ще потримають щоб народ сзаспокоїти, а то ж зметуть і мокрого місця не лишать!
  5. zenya1708

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я не кажу, що він аж так помиляється! Мабуть потрібно вміти читати його мову! Його натяки! ТОму гілка про лише для тих хто читає його щодня кілька років, а якщо ви зареєструвались лише нещодавно і хочете застерегтись від помилок, То як я думаю зараз, що так каже Моцарт - сидіть в даларі і не рипайтесь, всерівно колись тай будете у виграші!
  6. zenya1708

    Прогноз курса доллара к гривне

    По ходу на рахунок Моцарта я помилявся! як видно ніхто не застрахований від помилок в тому числі і Моцарт! Смислу у гілці про немає ніякого, А Вегас молодець!)))
  7. zenya1708

    Прогноз курса доллара к гривне

    Моцарт у про мабуть як завжди правий! Висловлюючись обережно, щоб нікого не підштовхути до активних дій та паніці, він дає зрозуміти суть! як зберегти нерви та гроші! Зауважую не заробити, а зберегти! Щоб заробити на хвилях, потрібно бути екстрималом серфером, ну або мати куди зливати!
×