Перейти до вмісту

Devood

Форумчанин
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

75 Душка

Про Devood

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Київ
  • Я зараз в:
    USD

Відвідувачі профілю

1 025 переглядів профілю
  1. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Події у Техасі вплинуть на курс? З однієї сторони доллар може послабитись, а з іншої - допомога і так була не першим завданням в США, а тепер і поготів. Але найголовніше, що доллар впаде по відношенню до євро? Висновки звісно робити зарано, але коли взагалі щось подібне було в США? На офіційному рівні, а не мітинги чи декількагодинна невдала спроби захопити Капітолій, яка нічим не увінчалась би. А тут сам губернатор став в позу до уряду, а ще 10 штатів готові допомгти...
  2. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну, якщо така тиша на форумі, то пару копійок всталю від пересічного. Прогноз побудований на інфо з форуму і, як підтвердження своєї думки, то 70% накопиченої найгарнішої перевів в зелені, точніше в «сині», щоб зрівняти кіл-ть білих і синіх))) Так от хтось каже, що немає причин йти вгору (міжнародні дотації), але логіка у тому, що вниз вже нікуди. Ну точніше є куди, хтось писав, що перед ракетою можемо вниз трохи впасти, але 1% (30-40 коп) - не принципово перед потенціною ракетою. Тому двома заходами, в середу (37,24 сині, Київ) і сьогодні (37,25 сині) перевів 70% в долл, бо загальне враження, що ще маскимум місяць і буде вгору, якщо не з 27.07… Ще раз - прогноз від пересічного, на основі форуму 😃
  3. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Чому немає, типу невигідно їм зараз цим займатись? Ну, як тільки курс буде хоча б 43(комусь і 42 вистачить різниці) при курсі НБУ ~37, то знову з'являться, як вважаєте? І чому немає на таких "карткових туристів" управи? І який взагалі об'єм цих схем +/-, хтось знає?
  4. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це курс у м.Полтава, у Києві вони ще не оновили курс на сайті, але коли у м.Полтава був 37,5, то у Києві був 37,2. У інших регіонах банку Полтава-банк курс 37,3-37,35.
  5. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Прогнозисти від влади теж мають оптимістичні настрої, маю надію, що в цей раз це не означає навпаки все (як було з прогнозами влади у 2015), а враховуючи ситуацію, то це просто додаткові важелі стримання паніки 😃 https://delo.ua/finance/kurs-dollara-v-ukraine-ne-podnimetsya-vyse-30-griven-prognoz-ofisa-prezidenta-392799/ "Какое бы ни создавалось информационное давление, курс доллара не должен превысить 30 гривен за доллар. Резервов Национального банка более чем достаточно, чтобы справиться с этой паникой", – сообщил Шурма. Он уверен, что турбулентность гривни, вызванная опасениями полномасштабного военного конфликта между Украиной и Россией, — это временное явление, и вскоре курс национальной валюты вернется в свой привычный коридор 27-27,5 грн/долл."
  6. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Що стосується курсу, то (як на мене, не претендую на істину!) залежимо на 80% від негативних новин про війну, як та хвороба коли підстрибує температура. Я практично не піддався паніці в минулий раз і не купував по 28+, а практично, тому що розмитнення авто заплатив 50/50 гривня/юсд і то, коли курс міжбанку був 28,65 +\- я оплачував по курсу НБУ за 28,37, що на той час було вигідно на моменті на +/- 30 коп, а 50% юсд здав по 28,64, але як казав Моцарт: "гарним тоном вважається повідомити про це на протязі години"😊, але заради справедливості скажу, що коли було по 27+ перед НГ я сидів чекав 26 знову, але ту ж таки авто купував (переказ юсд в США) при курсі 26,69 за грн, хоча мав цю ж сумму в юсд, ще потім жалів, що не купив за юсд, бо було пізніше 26, але так би міг і залишитись з грн очікуючи 25😊 Так ось, через вчорашні новини, я зрозумів, що може повторитись паніка нова (хоча дуже надіявся, що то новий "пук", з якого роздувають "бум") і навіть готувався зняти гроші з карток, щоб купити юсд (хоча ще позавчора очікував 27,5, ну я не експерт, я один з індикаторів "пересічного"😆, але й новин таких овер негативних не було), так ось, зранку я вже читаю цю новину https://kurs.com.ua/ua/novost/766302-sojuzniki-usomnilis-v-dannih-ssha-o-vtorzhenii-rf-v-ukrainu-smi "Союзники засумнівалися у даних США про вторгнення РФ до України - ЗМІ" і це мене заспокоїло, але тепер не розумію, як поведе себе міжбанк з понеділка чи будуть скуповувати юсд "на всяк випадок" чи все утрясеться, тому на низькому старті в очікуванні😃
  7. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Одразу сорі за оффтоп, можливо комусь ще буде цікаво, але інші теми більш підходящі для непідписників закрито, тому пишу тут. Що такого сталось о 16-24 що графіки юсд так синхронно реагували? Тут навіть графіки крипти точно так синхронно відреагували! Якась новина так вплинула на таке стрімке укріплення юсд? Але, що цікаво, то через 20хв графіки повернулись на місце)) Щоб не вважалось офтопом, то я (пересічний) очікую 27,5 в найближчому майбутньому))
  8. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    а тим часом "Бізнес продовжує прогнозувати пожвавлення ділової активності на тлі поліпшення настроїв щодо курсу гривні " каже Нацбанк, але це основано на рузельтатах опитування 4го кв. 21р, коли ще не підстрибнув курс, але для загальної картини, якщо взагалі ці опитування хоч якусь вагу мають: https://bank.gov.ua/ua/news/all/biznes-prodovjuye-prognozuvati-pojvavlennya-dilovoyi-aktivnosti-na-tli-polipshennya-nastroyiv-schodo-kursu-grivni-ta-posilennya-inflyatsiynih-ochikuvan--rezultati-opituvannya-kerivnikiv-kompaniy-u-iv-kvartali-2021-roku Щодо курсу, то, як на мене, то тут 75% пшика через "напруження на кордоні", інші 25% - це фундаментальні фактори про які писали гіганти думки) не претендую на істину.
  9. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    прикол у тому, що в статті наплутано, в заголовку і далі в тексті вказано, що продали більше, ніж купили. А де йде конкретика навпаки вказано: "купили 2236млн длр, а продали 1982млн длр"...
  10. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Після ваших слів, вирішив перевірити чи не став курс 28+, незважаючи на те, що бачив обмінник ввечері 26.73 (верхній курс, Деміївська площа Київ), бо ви так впевнено вже пишете "всьо прапала"
  11. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    У чому упрямство? 0о Як тільки @Samurai підтвердив, що мова про юсд, то все стало мені зрозуміло. Я своїми словами не доводив, що мова про біток, а лише пояснював, чому саме так і подумав. Впевнений, що не один я так подумав... І на жаль пропустив подальші роз'яснення про які вказав @Хасан Ок, все зрозуміло, закриваємо тему, а @Samurai наперед вітаю з легкими 100 євро))) _______________________________________________________ Щодо курсу юсд/грн, то поки все логічно виходячи з цих слів авторства Єгора Зелінського : "Експортери розраховують, що вже з середи-четверга їм почнуть виплачувати компенсацію податку на додану вартість, і до останнього будуть тягнути з продажем валюти. Водночас імпортери, у яких буде з'являтися гривня, бачачи, що зниження курсу долара припинилося, будуть прагнути конвертувати гривню у валюту, що ще більше підштовхне попит. Як наслідок, розраховувати на зниження долара на наступному тижні не доводиться. Курс безготівкового долара буде або залишатися на місці, або навіть трохи виросте, в черговий раз повернувшись до позначки 26,90-27,00, але не перевищить цих цифр. Готівковий долар наступного тижня буде торгуватися в діапазоні 26,65-26,95 грн, ймовірність виходу з нього невелика".
  12. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Хм...ну раз на те пішло давайте разом шукати фігу? Ось пост від Моцарта(скрін). Враховуючи на скріні перший коммент про біток і якісь захмарні "50-100" для гривні, ще й як підстава для парі?! рілі хтось викидає 100євро за 50+ до 05.22...?!)) На букмекерскій мові, я б дав коефіціент десь під 20, що гривня буде 50+ до 05.22!) Тому для мене автоматом було зрозуміло, що мова про біток... Лише те, що тема данної гілки "прогноз юсд/грн" може казати про інше, але враховуючи, що данна тема найпопулярніша, тому(як я гадав) Моцарт проінформував усіх про цікавий офтоп і + у вашій переписці з опонентом немає згнадки про курс юсд/грн. І все зійшлось для мене, що парі про біток: перший комент "кінець корекції бтк", тобто опонент каже, що далі - вгору, а ви кажете - ні,до 50 не дойде рік точно)))
  13. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    @Panda Bear мої вітання! Був такої ж думки!! @Samurai був аж надто впевнений, я аж здивувався, бо до відскок до цього рівня напрошувався p.s.стосовно теми: як писав вище, по 26,85 не купував, купив по 26,8 але 25% котлети...але так туго вниз вже, навіть не знаю чого очікувати, буду читати гуру, окрім самурая)))
  14. Devood

    Прогноз курса доллара к гривне

    Сорі за офтоп, але: А як волатильність впливає на стратегію холд (зберігання)? Якщо ви готові років 5(з запасом вказав) не щупати кеш руками, то з великою долею ймовірності, ваші доллари перетворяться у х2 мінімум. по темі: очікую 26,85 і купую на 1/4, потім 26,75 і тд 😃 або по ситуації=)
×