Перейти до вмісту

tvr

Форумчанин
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

34 Душка

Про tvr

  • Звання
    Member
  1. tvr

    Задача про шапку

    Продавець втратив 40 рублів ( 15+25)
  2. Де двоє чи троє ради Мене зібрались, там і Я серед них.Так сказав Спаситель. Треба боротись зі своїм гріхом а не придивлятись до чужого - у цьому спасіння. Бог є любов !
  3. tvr

    Приватбанк

    Оплатив картою приватбанку на заправці (кредитні кошти), жодних проблем! Кредитний ліміт підняли з 10 до 15 тисяч грн,
  4. tvr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Маю власний маленький бізнес. Із свого досвіду знаю, що для бізнесу важлива стабільність грошової одиниці! Тоді можна щось прораховувати і планувати.В умовах девальвації гривні малий бізнес може існувати коли:а) відсоток рентабельності перевищує відсоток девальвації, б) швидкість товарообороту перевищує швидкість девальвації. У січні-лютому ці умови для мого бізнесу зникли.Ніколи не грав на коливанні курсу валют,але через те, що власна справа завмерла кожен день зростає спокуса робити гроші із повітря! Хоч тут є свої ризики.Порада тим, хто купив валюту вище 30-ти: якщо ви перейдете у гривню зараз то стовідсотово отримаєте збитки, якщо залишитесь у валюті то у вас зберігається(!) шанс відігратись у майбутньому!
  5. tvr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Більшість простих людей використовують валюту як засіб збереження(!) коштів і витрачають її при крайній потребі. На коливаннях курсу вони не грають, тому великих фінансових втрат як правило не мають. Від 20-40-23 втрат зазнали в основному гравці ( чи спекулянти) на МБ і ЧР. А для збереження коштів у середньо- та довгостроковій перспективі покищо надійніша валюта.
×