Перейти до вмісту

brandy

Форумчанин
  • Публікації

    487
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

973 Душка

Про brandy

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Я зараз в:
    USD
    EUR

Відвідувачі профілю

3 751 перегляд профілю
  1. brandy

    Прогноз курса евро

    Обожнюю такі прогнози! "Надвоє бабка ворожила, або вмру, або буду жила"
  2. Я, згідно поради на форумі, звернувся до менеджера у відділенні, і попросив дати пластик для моєї дружини (вона також клієнт ПБ, це обов'язково на момент операції), який є додатковою картою до моєї карти для виплат. Зайняло 5 хвилин. ЇЇ присутність не була необхідною. Єдина незручність мені, як основному власнику рахунку - не приходять повідомлення коли з тієї карти щось знімається або тратиться дружиною
  3. Згідний, тут протилежна ситуація. Дохід від підприємницької діяльності виводжу на карту для виплат, а далі дружина хай знімає, коли має час і натхнення. Суттєво економить мій час з поточними обмеженнями НБУ.
  4. Так ніби навпаки - власник поповнює, а доп знімає. Завдяки порадам відрив доп на дружину в ПБ - зручно, щоб знімала
  5. Якщо таку купюру з обох боків заклеїти скотчем - її прийме приватовський термінал? Чи краще спробувати в касі банку здати?
  6. brandy

    Приватбанк

    Дякую. Виготовив дружині у відділенні окрему карту, яка підключена до мого рахунку. Саме це і було потрібно.
  7. brandy

    Приватбанк

    Як правило не поза чергою, а одного клієнта у звичайне вікно, потім переключається на великі суми, потім знову у звичайне. Ці черги незалежні.
  8. brandy

    Приватбанк

    Так якщо еквівалент суми близький до 100 000 грн - вам дорога в касу великих сум. Не пам'ятаю, коли останній раз стояв в черзі у звичайну касу. А за "соточкою" - то звісно у звичайне вікно.
  9. brandy

    Приватбанк

    Як вже писали - рандомно. Вчора був тільки білий, я відмовився. Сьогодні видали новими з запахом фарби.
  10. brandy

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вони що, кешом доллар завозили при такому курсі?
  11. brandy

    Приватбанк

    Чи можна передати іншій людині карту для виплат для отримання коштів у касі, і надати пін чи підтверджувати зняття дзвінком? Касири в такому випадку не відмовляють?
  12. в ТГ каналі однієї місцевої обмінки регулярно "Продам 20к євро, купюра 5-10-20 " і далі курс мінімум на 10 коп нижчий за їхній роздрібний.
  13. Та беруть, тільки курс тоді трохи нижчий. Можете в свою подзвонити і запитати скільки дають за 10 тис дол чи євро, а потім уточнити, що купюри 5, 10, 20.
  14. А євро приват видає нормальними купюрами, по 50-100? Чи дрібними по 10-20?
  15. brandy

    Forex Today

    ще трохи хай впаде, наступні гривневі надходження однозначно перейдуть у єврові заощадження, трохи збільшуючи його поточну частку відносно доллара.
×