Перейти до вмісту

AlexFil

Новачок
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

-6 Редиска

Про AlexFil

  • Звання
    Member
  1. AlexFil

    Недвижимость во Львове

    tyUSD,Я все таки не розумію, в чому проблема. Якщо вас щось не влаштовує, ви не приймаєте квартиру до того часу, поки не усунуть всі недоліки. Про ліфти часто говорять, але така ситуація в усіх забудовників: поки мешканці не зроблять ремонти, ліфти не підключають, бо інакше ті ліфти при культурі нашого народу будуть працювати кілька годин, не більше. Те саме стосується стін в під'їздах, які люди безпощадно нищать своїми будматеріалами, бо головне, щоб в квартирі був порядок, а далі порога хоч потоп.
  2. AlexFil

    Недвижимость во Львове

    tyUSD Багато цікавого можна розказати про все на світі. Я не захищаю їх, але в мене особисто проблем з працівниками офісу не виникало. Мені дуже подобаються люди, які в усьому бачать зраду. Тільки ті і дописують на форумах. А чому не написати, коли ти задоволений працею інших?
  3. AlexFil

    Недвижимость во Львове

    Domochevsky, Компанія РІЕЛ успішно працює вже більше 10 років, побудувала понад 25 будинків. Думаю, якщо б вони погано працювали, то опинилися б поза ринком вже давно. Вони пропонують ідеальне співвідношення ціна-якість, тим і приваблюють покупців
  4. AlexFil

    Недвижимость во Львове

    tyUSD, 2. ЖK Aмерикa будує Pіел. Як казав "класик": не читал, но осуждаю! Якщо ви не цікавилися комплексом, нічого не знаєте про компанію, що ви можете рекомендувати? ))
×