Перейти до вмісту

amel

Форумчанин
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача amel

  1. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Даремно всі так пішли в напрямку будетількидорожчати, це не та гра, для того щоб заробити треба йти хвилями, а гра затіяна серйозна! Якщо не залізти в кишеню людей то треба лізти в свою, а це не кошерно!
  2. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так, ту всі звичайно праві особливо ті хто минулого четверга-п'ятниці кричав "будеттокадорожать", а от я злив по 13,7 прстойну суму "чомусь серце підказало : не виходити з долара частинами- а зразу, тим більше що в валютчика був клієнт по 13,9", а сьогодні без проблем 50% відкупив по 11,3 у Львові, доречі курс був 10,5-11,5, може треба було все відкупити, але очікую дно на рівні 10,7 п'ятниця-субота, отримаю щось середнє, хоча завтра передбачаю незначний ріст!!!
  3. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Для вас : купив сьогодні 45євро по 15,57 Зауважу, що приймати по 15,20 не спішать!!! мало того,- не хочуть! Це не тому, що ми цих товарів фізично не бачимо, - просто за звичай ми їх бачимо під іншими брендами!!! А ЄС сьогодні купує у нас усе,що пропонуємо, тільки є невелика проблема, точніше була, на ринок ТС -VAT пробували правдами і неправдами вертати а на ринок ЄС - Х...р ВАМ, - переконався на власній шкірі.!!!
  4. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    172 для того, щоб ми задумались авось буде 24грн vs $
  5. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Фундаментальний аналіз це звичайно добре, але імпорту зараз треба купити валюту трохи дешевше тому ринок на противагу діям нбу сам розверне курс наприкінці наступного тижня, і ще таке: Всі знають, що Міноборони обслуговує бегемот, а знаєте що паливо виготовляється з імпортованої нафти, а ще скажу, мене вчора поставили на укрнафті перед фактом, що обслуговувати юросіб вони тепер не будуть бо переходять на обслуговування держ підпр і міноборони, і повернуть всім передплачені кошти.Сьогодні написав листа на повернення!! От і думайте під кого буде перший розворот. Загалом під цей розворот можна злитись, відкупляти десь з 10,20, я б звичайно хотів з 9,5 але боюсь, що цю цифру ми побачимо ближче до кінця квітня.
  6. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    До речі, помітили як Яценюк з Шлапаком хитають ситуацію, а € і $ топчуться на місці Нікому з тих хто передбачає курс поза 20 грнvs usd, це не здається дивним? Цікаво, що ці клоуни вигадають в понеділок???? Я не звертатиму увагу на Ваші слова з поваги до свого часу, Ви я бачу не економіст мабуть більше політолог, чи правильніше сказати політикант! Перепрошую якщо образив!
  7. amel

    Банки, в которых мы держим деньги

    В декларації мусив вказати!!!! А як не вкажеш.... , думаю до кінця року будем мати фінансову поліцію, А евросоюзі гірше вбивства, тільки фальшивомонетнннн, та ухилення від сплати податків!!!! Перепрошую за помилки в мене гаджет сам слова міняє! До речі азаровські покращувачі були менш кровожерливі ніж ці, Ми хоча б були з капусточкой в огороде и в кармане! А зараз нас кролик з кубівим оподаткували на 30% уже, це так званий податок на багатство, який в світі платять раз в рік, а нас вирішили проевропейці нагнути на протязі місяця, я дуже незадоволений бо втратив багато, хоча хто знав що я легітимний втече, а містер куля в лоб буде знов керувати,
  8. amel

    Банки, в которых мы держим деньги

    Читайте уважно постанови, податок з депозитів будете платити в наступному році, якщо декларацію правильно заповните)) А якщо не хочете вказувати, то бойовий кролик вам щось відпустити)))) заради економ стабільності і хороший пенсій
  9. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я скажу так: я імпортер агропроду, маю одні з перших місць по обєму і грош масі в україні, великі підприємства які годуть моїм товаром молодняк а..йевші (в україні замінника нема) а я кожен тиждень привязую його до евро
  10. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доречі за останні 3 роки з моїх евро- партнерів, ніхто не хотів вкладати гроші в нашу країну, хоча мої русо- туристо з радістю вкладали! І саме головне- ніхто з руссо не боявся пів- голодних юандерівців, тому я думаю що курс буде в межах- 9,80-10,20 в кінці квітня!
  11. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    На рахунок валютних спекуляцій, скажу свою думку: платіжний баланс вирівнюється(імпорт вже не переважає над експортом) а де норм курс? Останні 2 тижні нас тупо розводять на хто олень а хто дурак, зараз ніхто не знає на чому стоїть, а загалом єба.уть всіх !
  12. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ага вже сиджу і чекаю шо гривня стане туалетним папером,! Шкода , що домогосподарки роблять прогнози! Хоча вважаю що на даному етапі домогосподарства можуть помогти економіці зверніть увагу ! І розмежуйте поняття домогосподарки і домогосплдарства!
  13. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Хто тримає грн вкладайте не в $. А в реальну економіку, це набагато перспективніша справа, і головне прибутковіше, Бо якщо допустим дефолт, будете міняти не $ vs/uah a $ vs $
  14. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зараз для країни реальний курс це 9, 6-9,8 по $ ну а євро вивидьте по 1,38
  15. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зараз для країни реальний курс це 9, 6-9,8 по $ ну а євро вивидьте по 1,38
  16. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ви, хто сидить на форумі і робить фантастичні прогнози, це люди які далекі від реальної нкономіки, ви спекулянти, які хочуть зловити дно і злитись на піці, для вас економіка і бізнес це тільки можливість заробити фантіки(грн) за які ви ж потім купите імпорт на 30% дорожче, ваша позиція по курсу 12 , 13,14,15,,....$ це фейк який розбалансовує ринок, і ВИ нічого не розумієте !!!І головне що ви в підсумку нічого не виграєте!!!!!
  17. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не нравится Vdio Сегодня, 18:38 amel, on 26 Mar 2014 - 8:27 PM, said: Багато людей розуміє, що курс завищений, качелі дозволяє робити НБУ, сьогодні на міжбанку навести порядок можна елементарно, Кубів бачить які суми на кожен день світяться на покупку(аж на 4 дні вперед) при такій інформації збалансувати курс можна елементарно, але чи це комусь потрібно? Я наприклад вже 2 тижні перекидаю заявку на купівлю євро з дня на день, чекаю вниз! Дивна ситуація, імпорт лежить, експорту нема, звідки будуть бюджет наповнювати? Основною функцією НБУ є регулювання фінансової системи, а не поповнення бюджету. І ми, всі розуміємо, що йти лишень у верх чи в низ не можна, в такому випадку всі попадають, мають бути коливання на яких якраз і можна заробити. Ага, а хто знає, що таке плаваючий курс в розвинутих країнах де свої функції виконує ЦБ, подивись як торгується пара дол/євро як на цю пару вплинуло скорочення Q, що євро впав до $,
  18. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доречі, надзвичайний попит на міжбанку створюють штучно, я розмовляв з кількома імпортерами вони так як і я, відкладають заявки, хто ж тоді створює попит? Валютна паніка створюється штучно, щоб впарити оленям подорожче, в такому випадку навіщо тоді регулятор? Середній курс який влаштує імпорт 13,40-13,80євро він був протестований, зараз просто заробляють ті хто нічого не створюють- банки і спекулянти!
  19. amel

    Прогноз курса доллара к гривне

    Багато людей розуміє, що курс завищений, качелі дозволяє робити НБУ, сьогодні на міжбанку навести порядок можна елементарно, Кубів бачить які суми на кожен день світяться на покупку(аж на 4 дні вперед) при такій інформації збалансувати курс можна елементарно, але чи це комусь потрібно? Я наприклад вже 2 тижні перекидаю заявку на купівлю євро з дня на день, чекаю вниз! Дивна ситуація, імпорт лежить, експорту нема, звідки будуть бюджет наповнювати?
×