Перейти до вмісту

parti

Форумчанин
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

33 Душка

Про parti

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. parti

    Банки, в которых мы держим деньги

    У мене звичайна жовта Райф карта, не користувався нею більше ніж півроку, тобто не було ніяких операцій,мале карту не закрили, колись зняли з неї копійки за неактивність рахунку. Також довго не користувався поточним доларовим рахунком, його заблокували, але коли прийшов у відділення касир швидко розблокувала.
  2. parti

    Банки, в которых мы держим деньги

    Разів п'ять приблизно брав участь в Райфі в каруселі з минулого року, поки що ніякі страховки мені не тулили, але приходилось чекати видачу готівки десь днів десять по замовленням. Як вважаєте в Пумбі в місяць яку суму можна крутити щоб фіншмон не причипився? Райф теж має поганеньку репутацію щодо фінмона, мене теж співробітник сказала що 50к гривень можна в місяць крутити без проблем, але, але то ще не факт, на жаль.
  3. parti

    Банки, в которых мы держим деньги

    То у вас мабуть сотні тисяч в місяць оборот? Я кручу в Пумбі потроху та майже завжди між своїми картками різних банків, та ще тримаю трохи там на депозитах в валюті, щоб без коміса знімати готівку)
  4. parti

    Банки, в которых мы держим деньги

    З акорда до 100 тисяч в місяць без коміса, з Сенса Сепи без коміса, якщо з карти Хамелеон то 20 тисяч в місяць без коміса, також якщо з карти Профіплей теж 20 тисяч в місяць без коміса. Ще можна готівку закинуть в Райф в банкоматі кешін без коміса.
  5. parti

    Банки, в которых мы держим деньги

    Навскидку: з Пумба, Глобуса, Ізі, Моно. Приват завжди бере коміс, ще з часів Бєні.
  6. parti

    Банки, в которых мы держим деньги

    Скинув з карт двух банків на карту Райфа без коміса, швидко зручно, купив євро. З Сепом бувають проблеми, та й не завжди швидко заходить, але вказано від кого, тому треба вибирати. Відхилив перекази по реквізитам Райф?
  7. parti

    Прогноз курса доллара к гривне

    Напишу за себе, як вважаю. Я би був би радий тримати більшу частину заощаджень в національній валюті гривні, але пенсія у мене маленька, довелося покинути квартиру, щоб не залишитися в окупації. Зважаючи на постійне падіння курсу гривні до СКВ та бажання хоч щось зберегти тримаю більшу частину саме в валюті. Але потрохи купую ОВДП не стільки заради відсотків, а щоб допомогти ВСУ.
  8. parti

    Прогноз курса доллара к гривне

    На 6 місяців чи все ж на три місяці? Тільки на три місяці, на півроку у них 16,5% а з понеділка ще поріжуть %
  9. parti

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тільки продати облігації в Сенсі спочатку можна за меншу ціну ніж купив, але з часом коли відсотки будуть більші, тоді продати можливо з якимось прибутком.
  10. parti

    Прогноз курса доллара к гривне

    Спросил поддержку за завтрашний курс в Райфе, сказали заранее не сообщают, сохраняют интригу)
  11. parti

    Прогноз курса доллара к гривне

    На чем основывается ваш вывод о скором сближении курсов МБ и обменок? Полностью согласен с вашим мнением в этом посте, главное поймать момент и иметь знакомых менял, но у обычных людей их нет, поэтому только обменки, хорошо если с бронированием курса на 40-60 минут хотя би от 1000$ но в провинции есть обменки где опт от 5000 $ курс больше, но сумма имхо завышена.
  12. parti

    Банки, в которых мы держим деньги

    Якщо дійсно 5 років, то це великий термін, але новим клієнтам непогано при стабільному курсі, але , на жаль це нереально, великий ризик, на мій погляд. Історія гривні має вже падіння .
  13. parti

    Прогноз курса доллара к гривне

    У Райфа акция на сегодня и завтра, поэтому курс ниже.
×