Перейти до вмісту

palich

Форумчанин
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

12 Хороший человек

Про palich

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Rovno
  1. palich

    Прогноз курса доллара к гривне

    Комитет частных кредиторов, которые являются держателями облигаций Украины на $10 млрд, отказались списать Киеву часть долга. В результате Международная ассоциация свопов и деривативов (ISDA) официально признала отказ Украины от выполнения обязательств перед кредиторами. На заседании постоянной комиссии ISDA принято решение о признании технического дефолта Украины с 4 октября 2015 года. http://hollivizor.ru/blog/43272293004/Ukrayina-obyavila-defolt.-Kievu-prishla-ISDA
  2. palich

    Обмен валют в Ровно

    продовольчий ринок - купівля 21,8 грн
  3. palich

    Прогноз курса доллара к гривне

    Лановий про гривню: Якщо цю вакханалію не зупинити, розвал споживчого ринку не відвернути . Падіння курсу гриві – це комплексна проблема, що пов’язана як з непрофесійними діями Нацбанку, так і з діяльністю уряду.
  4. palich

    Дельта Банк

    Пройшов переказ з МС через pay2you на "Аваль" - 1000 грн. Оплата через "Дельта платежі" за інтернет на "Airbites" не проходить, кошти знімаються і зразу повертаються. Оплата за мобільний МТС успішною.
  5. palich

    Дельта Банк

    Лише на Android
  6. palich

    Дельта Банк

    Аваль.
  7. palich

    Дельта Банк

    м. Рівне. 09.12.2014 Банкомати "Атмосфери", "Дельти", всі інші - 0 грн. Сьгодні закінчився річний депозит, який впав на поточний рахунок 2620... Прийшов в касу "нерідного" відділення - сказали що нічого не дадуть бо не їхній клієнт. В "рідному" відділенні запропонували 200 грн. Після обіду зробив переказ 2480 грн. через pay2you, який успішно пройшов. Мораль така: в Рівному є поділ на "рідних" та "не рідних", pay2you - практично єдиний спосіб щось забрати.
  8. palich

    Прогноз курса доллара к гривне

    А тем временем "Украине не хватит денег, которые обещает Запад - Климкин" http://korrespondent.net/ukraine/politics/3433230-ukrayne-ne-khvatyt-deneh-kotorye-obeschaet-zapad-klymkyn
  9. palich

    Последние инициативы Нацбанка

    Обнародован новый дизайн гривны http://korrespondent.net/business/financial/3392387-obnarodovan-novyi-dyzain-hryvny
×