Перейти до вмісту

mren

Форумчанин
  • Публікації

    0
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

3 Молчун

Про mren

  • Звання
    Member
  1. mren

    Граждан заставят платить налог за гостей-иностранцев

    Піраміда завалиться в найближчі 2-5 роки. Пенсійний фонд і так вже пустий, молодь виїзджає і не повертається, робочі руки теж виїзджають. Тому наступні папіреднікі завалять країну зовсім.
  2. mren

    Равная зарплата для мужчин и женщин: почему с этим проблемы

    Як завжди давайте створемо комісію, розпилемо бабло і на цьому все. Спочатку давайте завтердимо європейські зарплати в Україні, а потім будемо займатися всім іншим.
  3. mren

    Работа-2019: кому повысят зарплату

    Тільки і можуть, що нити. Не готовий платити нормальну зарплату - ставай і паши сам. А то попривикали балаболить і бабло заробляти чужими руками. Що таке 8000 грн? Це навіть менше 300USD. За аренду квартири з крмуналкою віддаєш 7500грн. На дорогу десь 1000 грн. в середньому. В Польші робочий отримує близько 1000USD. 100USD тратиш на житло, м'ясо в них по 75 грн., молочка теж майже в півтора раза дешевше.
  4. За мене Ви точно не платите, бо я субсидію не беру. А от за бідного депутата з будиночком на 1000 квадратів, що оформлена на його матір - платите.
  5. Прям взяв і побіг. Треба бути повним дибілом щоб таке робити. Хай депутати декларують доходи, які отримали від відкатів.
×