Перейти до вмісту

Gatsby

Форумчанин
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

388 Душка

Про Gatsby

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зробивши вранці тест блакитної лінії підтримки зверху, потім таки отримали відкат відразу до рівня 50% по Фібо всього тижневого висхідного руху. Водночас відбувся і тест максимуму 2020 року. І від цих рівнів в кінці сесії маємо невеликий відскок. На понеділок бачу 2 варіанти розвитку: - або тест зверху локального максимуму від 18 січня цього року і рівня 38,2 % по Фібо; - або висхідний рух і тест блакитної лінії знизу.
  2. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як і передбачалось, вчорашня боротьба була дуже серйозна: рівень прокололи дуже легко на великих об'ємах (відповідно пройшли й максимум січня 2018 року), але натиску не вистачило, під кінець сесії протестували нижню межу зони 28,87 і день закрили в межах позначеної області. Оскільки моя ціль вчора була досягнута, то сам тимчасово на 60% перейшов в гривню. Десь так і оцінюю розвиток подальшої ситуації: 60% що отримаємо відкат, і 40% що таки продовжимо рух до зони 29,27-29,32. Блакитна лінія хоч і виступає тепер в якості підтримки, але в разі відкату, вона зможе лише пригальмувати рух, але не зупинить його.
  3. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Цікава розв'язка передбачається на завтрашній сесії: ціна вже на межі зони відпрацювання "Флагу" 28,87-28,92, якраз в цій зоні знаходиться максимум від січня 2018-го року, а блакитна лінія завтра притискатиме ціну знизу і вже слугуватиме "підтримкою". Нагадую, що в разі проходження цієї зони і закріплення над нею, попереду вже буде наступний ціновий рівень 29,27-29,32. Але на мій погляд, без щільної боротьби, зона 28,87-28,92 просто так не піддасться.
  4. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Із цікавого: проведена на графіку блакитна лінія стала спротивом для росту ціни. Після її проколу в перші години торгової сесії, ціна знову повернулася до неї і зараз це схоже на її тест зверху. В разі успіху, дана лінія вже може виступити як "висхідна лінія підтримки". Для наглядності приведу графік на 1H:
  5. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Лінія з вчорашнього графіку, проведена через максимуми кінця листопада, початку грудня і максимум 18 січня, дещо пригальмувала післяобідній висхідний рух на міжбанку. Водночас, таке утискання ціни може надати ефекту міні-пружини під час однієї з наступних торгових сесій. В будь-якому випадку, цілі вже позначені на графіку і залишаються незмінними.
  6. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Сьогодні як по підручнику: після вчорашнього сильного імпульсу вранці відбувся тест минулорічних максимумів, потім консолідація над цими рівнями і продовження руху за трендом. Навіть немає що додати. Цілі все ті ж - 28,87-28,92.
  7. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    День дуже показовий: імпульс, який теоретично мав відбутися в п'ятницю, стався на день пізніше, але зі значно більшою силою. Перейду на таймфрейм 4H і відразу дещо поправлю можливу ціль - це район 28,87-28,92. Наразі чекаю відпрацювання саме цієї цінової області, але зважаючи на силу сьогоднішнього імпульсу, також відмітив для себе ще одну потенційну зону 29,27-29,32.
  8. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Після двох днів, які закривали прямо на верхній межі "Флага", і п'ятничної млявої боротьби над каналом цього "Флага", сьогодні відкрилися сильним поштовхом вверх. Відтак, на 1H фігура таки сформувалася, а ціну 28,24 можна вважати точкою виходу з неї. Виходячи зі свого досвіду, можливою ціллю виходу з такої фігури вважаю район 28,90 (а якщо конкретно, то точку 28,95). Однак, при цьому потрібно уважно слідкувати за боротьбою в районі 28,50-28,60, де знаходяться рівні максимумів останніх років.
  9. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Згоден і з вашим трактуванням графіку. Зі свого ж досвіду прийшов до того, що на українському міжбанку важливим є сам хід торгів і завершення дня, тому на 1H в деяких ситуаціях я не враховую вранішні біди і офери в перші хвилини торгів, коли ці стрибки відбуваються без укладення угод. Сьогоднішній день на міжбанку особисто мені не дав жодних відповідей. Перед обідом тест верхньої межі "Флага" знизу таки відбувся, однак малооб'ємний ринок призвів до того, що в певний момент післяобідньої сесії котирування різко припали і ціна знову зайшла в канал "Флага", а день, як і вчора, закрили прямо на цій межі. Тобто питання можливого виходу з каналу знову переноситься на наступну торгову сесію.
  10. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вранці маємо вихід з "Флага" на 1H і наразі відбувається його тест знизу. Торгівля в перші години сесії була дуже в'ялою, об'ємів немає. Висновки робити зарано, спостерігаєм подальші рухи.
  11. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    У теханалізу немає підстав. Там є поняття, графіки, фігури, патерни. Протягом останніх 3-х діб на USD/UAH маємо чітко сформований "Флаг", а це сильна фігура продовження тренду. І в разі виходу з цього "Флагу" вверх можна буде говорити про нові рівні по даній парі. Але поки що висновки робити зарано, адже фігура повноцінно ще не сформована.
  12. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Фундамент у вигляді +1% до ставки НБУ не дав бажаного ефекту (певно, що саме таке підняття вже було закладено в котируваннях) і це наразі на користь "биків" по USD/UAH. З обіду і до самого завершення сесії йшла щільна боротьба навколо верхньої межі "Флага", а закриття сесії відбулося прямо на цій лінії, що робить завтрашній день на міжбанку визначальним. Оскільки лінія "Флагу" має низхідний характер, то будь-який рух вгору на відкритті сесії може віщувати продовження тренду (а наразі по USD/UAH маємо саме висхідний тренд).
  13. Gatsby

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тицьнули верхню межу "Флага" на 1H і наразі йде боротьба біля верхньої лінії цієї фігури. Пробиття 28,36 передбачає продовження походу вверх. За годину дізнаємося про актуальність фігури.
×