Перейти до вмісту

Tomy Rise

Форумчанин
  • Публікації

    44
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Tomy Rise

  1. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Цікаво спостерігати за Вашою дискусією з Орестом... Фленматичний Орест VS Імпульсивний Моцарт. (якщо уважно прочитати аргументи обох опонентів і відкинути емоції - отримаємо досить точний прогноз) + графіки від Губки Боба. + 29 від норд555а. - Бурий десь пропав. - і Кремінь в $ по вуха. я не знаю, що за інформація в платній гілці, але звичайному читачу - цієї гілки більш ніж достатньо. (дякую всім дописувачам) Мій скромний прогноз: - вже зрзуміло, що НБУ не допустить різких коливань, тому рости будемо плавно... 29 - не хочеться, але схиляюсь до цієї границі - блище до грудня. (ріст до 29 в серпні - малоймовірне... Уряд Зе - і так наробив забагато лаж - 29 грн. в серпні - як "цвях в кришку гробу". Не варто забувати про осінні вибори) - в укріплення нище 26 - не вірю. (дуже багато позитивних аргументів на користь 26- від Ореста, але ні - як на мене - зараз глобальний мінімум.)
  2. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я дивуюсь, що в 2020 році залишились люди, які тримають гроші на кругленькому гривневому депозиті. Взагалі мені ситуація з міжбанком дуже не подобається - виглядає, як циркова вистава - якби НБУ не відкупляв по 20 млн.$/день, вже б 18 побачили. (для кого ця вистава? якщо курс знзиться, хоча б до 23, я особисто куплю 10 000$.... в борг, в кредит, але куплю) Об'єм міжбанку смішний: - при Януковичі було 2 млрд $/день. - при Порошенку 200 млн. $/день. - зараз - НБУ рятує від обвалу $ - викупаючи 20 млн. - абсурд))) Новостний фон - лякає! З усіх дірок кричать, що все стабільно і гривня буду кріпитись. (не пам'ятаю, щоб після таких новин було щось добре) Всі говорять про дефіцит бюджету в 300 млрд грн. - а гривня кріпиться. Дуже поважаю Ореста - він має найоб'ємнішу картинку - але це як промінчик сонця у нашому темному майбутньому. порада: Моцарт вже 10 разів казав - поділіть суму на 10 частин - і купляйте щотижня, поки ідем вниз по 3 коп.... якщо скаконем на 50коп/день - переводите всі. потім порахуєте середній курс - він дуде вигідніший ніж 3% депозит і матрас. :-)
  3. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Букмекер - один из индикаторов курса $ - при чем часто информативнее, чем одна - две странички флуда на форуме (поэтому за котировками коэффициентов наблюдаю каждый день)
  4. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Если можно я отвечу Как Вы выразились - "баланс средств" или размер плеча - в букмекерской канторе на прямую зависит от количества поставленных денег. Сначала букмекер - типа эксперт - выставляет котировку... (иногда Вы являетесь умнее эксперта) и Вы сходу ставите максимальную ставку. На финансовые ставки - максимум не большой... Из расчета риск-мненеджеров конторы (100$ выиграша) (как только прийдет 2-3 максималки - коэфициент начинает ехать в одну или другую сторону) Для сравнения - на прошлой неделе, когда $ ушел ниже 27 - Котировки были 1.08/7.00. Сейчас 1.2/4.3.
  5. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дождался среды Можно констатировать, что сегодня уже не успеем вырости до 27.30. Второй вопрос: неужели нырнем под 27.00... (это очень маловероятно, но я уже ничему не удивлюсь) Интересно, что с тактикой НБУ: он действительно верит, что можно пойти ниже 27 и уже там откупаться. (как по мне - это глупое решение, так как скорее прийдеться тушить пожар, когда курс пойдет вверх) На моменте - пару минут на МБ было 26.99.
  6. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не сможем... так как по всем прогнозам, пока непонятным для меня, завтра межбанк догонит наличку. (27.30) Хотя мне не очень верится, но доверюсь коллективному разуму. А ниже 27 пойдем нескоро, потому как медленно приближаясь к 27, выходит кто-то из покупателей (НБУ, Сити еще кто) и возвращает курс на место. Хотя думаю, что 27- сходить должны (в июне-июле), даже думаю 26.20 увидим... но это исключительно внутреннее чувство
  7. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Почему не со вторника? (в пятницу обвалились до 27.07, куда уже ниже ?) Непонятная коррекция меня вообще удивляет, а ежедневное укрепление на 5 коп только настораживает.
  8. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Просто очень хочется освоить тонкости игры на бирже, а без подкрепления интуиции наличкой , уроки в трубу))) Больше спасибо, со средой определился) ...значит вторник можно пропустить или минимально, наблюдая за ветром перемен от Сити и НБУ...
  9. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    - в четверг прогнозировал рост (свое логическое мышление) - и просрал.... - в пятницу прогнозировал рост (послушал коллективный разум), хотя склонялся к падению - и снова просрал. Что у нас там на вторник? Я думаю рост, но я теперь не знаю, что думать. (если во вторник снова не туда... третий раз подряд мимо - будет совсем неприятно)
  10. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Никому гривна на праздники не нужна... Ползем вбок, с минимальным понижением, НБУ подпер снизу 27.07.
  11. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Хорошая ремарка. На межбанк сейчас влияет любой чих... но против неудержного падения - всегда есть пара козырей (Сити и НБУ) Склоняюсь к росту... (возвращать вчерашний профит, а вернее его потерю - буду на росте)
  12. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Є кілька людей, які чітко спргнозували міжбанк, а саме: - понеділок вниз до 27, - вівторок, середа вверх до 27.30, - четверг вниз .... і прогноз на завтра вверх!!! Підкажіть тонкщі: що рушій і чому сьгодні не набрали $ по 27.15. (з 15.00 - бери, не хочу)? (бо в мене логічна відпвідь: якщо сьгодні не треба по 27.15, то і завтра не треба по 27.05) Але логіка сьогодні не спрацювала... і профіт за середу в 300грн. - вилетів в трубу
  13. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Они очень аккуратно стали появляться) Зеленые свечи не такие затяжные. И я думаю некоторые на межбанке даже ждут их (ногти грызут), ну когда же уже
  14. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    яка краса... сьогодні Ви попали. Завтра Вас послухаю :-)
  15. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Знову у Вас все навпаки) У мене вверх до 27.30, з піком на 27.35
  16. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як 27.50? Сьогодні якось аж занадто, як для однонго дня. я чекаю завтра на повернення в хибноспрогнозваний на сьогодні коридор 27.05 - 27.15. (по 30 коп туди/сюди не дуже плавно)
  17. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Мене порахуйте :-) я б кубок Вам поставив, але в мене нема сердечка в правому нижньому кутку
  18. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дуже красиво росте) 20 коп/годину в рази швише, ніж вниз...
  19. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    НБУ скріше за все встанвить точний орієнтир, я думаю 26.90, але фокус може не получитись))) Чекаю на мінімальний похід вверх... Зона 27.05 - 27.15.
  20. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вибачте, що не по темі... Як повідомленням "мінуси" ставити? (або кубки) Все перетикав, від ави до цитати... нема іконки(((
  21. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це неймовірно... Пробити 27.00 до обіду, думаю зараз має з'явитись НБУ.
  22. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я тоже клюнул, но все таки думаю вверх ;-) Мишу Бурого интересно услышать
  23. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    О, Миша... Доброго дня. Как думаете, куда ближайшие пару дней? Заранее спасибо
  24. Tomy Rise

    Прогноз курса доллара к гривне

    Банки и ПОВы - после закрытия межбанка, в некоторых ПОВах растянули до 90 коп. (обычно так страхуют риски, но я не вижу, что завтра экстраординарного)
×