Перейти до вмісту

Мойша

Форумчанин
  • Публікації

    128
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

442 Душка

Про Мойша

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

1 036 переглядів профілю
  1. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як мислите, це кінець «дешевого долара», - від сьогодні тільки вгору…, чи відскочили щоби згодом подолати 37… ? Якщо курс не зрушився від новин про руйнування Каховськоі ГЕС, то мабуть це ще не кінець.
  2. Мойша

    Старость доллара

    Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, 100 доларові купюри 1996 року примаються обмінними пунктами і банками без проблем ?
  3. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    З кожним днем все менше віриться, що можливе повернення до 26.5. А два тижні назад навпаки, здавалося, що вже скоро буде менше 26.
  4. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ще раз пересвідчуєшся, наскільки непередбачуваний валютний ринок. Незначна зміна тренду, і нічого не зрозуміло, що завтра, поступово вверх, чи повернення до попередніх значень (рівнів). Хочеться вірити нашому провидцю Denka, може він ще раз передбачив майбутнє (не промахнувся).
  5. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Мене також відвідують схожі думки. Чекаю, все ще думаю, що буде відкат до попередніх рівнів, можливо і дещо нижче. Але 26.00 і нижче не буде.
  6. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Завтра все побачимо. Швидше за все, зранку трохи догори, до 12-ї на місці, і до кінця МБ - плавно донизу, на копійк 5-8.
  7. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Може лише відскок, корекція. Але знати точно будемо за кілька днів.
  8. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Психологія в кожного різна: хто купляв долар на підйомі, по 28,хх, зараз чекає, не дочекається коли курс оправдає його дії. Ну, а ті що мають гривню, або очікують її надходження, чекають коли ж нирнемо під 26,00. Кожен обґрунтовує тут свої бажання. У кожного своя правда, своя логіка, а як буде, поживемо побачимо. Єдине чого вже навчили нас - немає тренду, все буде не типово, не звично, не так як раніше. І зверніть увагу, скільки процентів вгадують курс на цьому ресурсі, їх меншість. Так от, якщо більшість повірила в те, що тільки вниз і на кілька місяців це точно, буде з точністю навпаки (стрімко підемо вгору). Напевно не треба нагадувати, що донизу по копійці, дві, три в день, а коли догори, це нагадує лавину. І зможе отоваритися далеко не кожен, якщо Ви не працівник ПОВу, шансів не надто багато догнати швидко набираючий швидкість поїзд. Так що розслабтесь, отоварюйтеся по мірі отримання гривні, потрохи, так буде впевнено і надійно. За 25-ть років існування гривні, я особисто, жодного разу не пошкодував, навіть коли згодом і можна було дешевше, за більший проміжок часу все одно був у плюсі. Однак в 2014-му розслабився, думав ще встигну, і за це був покараний. Думаю у Вас були схожі історії.
  9. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Перепрошую, не туди тикнув пальцем. Сьогоднішній оптимізм, мені нагадує кінець 2019 року, тоді також багато хто логічно пояснювали, що тільки вниз - 23; 22; 21 … 18. Всіх закликали скидати бакси, бо завтра буде ще дешевше, і заробляти на депозитах. Чи збулися прогнози, всім відомо, ні. Але ж все логічно в цифрах розкладали на полички, що не можна було не повірити. Так і сьогодні, стверджують, що немає причин догори, тільки вниз, бо експорт: аграрії, металурги, заробітчани з переказами валюти …. Але ж ринок валютний, як і будь який інший не керується лише об’єктивними показниками, на ньому присутня стихійність. Тобто будь яка невтішна новина здатна розвернути його і скерувати в протилежний бік. Пам’ятаймо про це, таке вже було багато разів. Словами нашого маестро: «не бывает вечного падения …» все циклічно.
  10. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Чуйка підказує, що кінець вже дуже близько, думаю до 26.00 не дотягнемо. Кожен раз переконуєшся немає ідентичних сценаріїв, кожен раз щось нове, неочікуване. Так і цього разу, більшість чекала нижче 27, і скупилася до кінця літа. Зараз взяв би по 26,28 так вже немає гривні.
  11. Високі темпи будівництва, за останні роки, новобудови (квартири) стали основним інвестиційним товаром у більшості населення і дрібного бізнесу. В найближчій перспективі (2022) слід очікувати не росту цін на 20%, а обвалу, щось схоже як у 2008. Зараз ринок житла наближається до піку. Почитайте статистику, у великих містах-мільйонниках щороку вводиться в експлуатацію понад мільйон кв.м, лише частина з них для власного проживання, решта - інвестиції. Вже забудовані всі промзони, периферія і окраїни.
  12. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Значне подорожчання товарів і послуг за останній рік, і одночасно зміцнення гривні, ріст цін на нерухомість, тільки цього року на квартири +20-30%, все це натякає на початок нового етапу. В 2019-му щось таке було, але Ковід-19 відправив всіх по домам, зупинив активність, і на деякий час призупинив кризу.
  13. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як думаєте, щось схоже як в 2008, у півтора, чи 2014, у три ?
  14. Мойша

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так виглядає, що вже наближається кінець ревальвації. Хто не дотягнув і купував дорожче, зрадіє, що погнали догори. А хто чекав до останнього, навряд чи встигне, бо падаєм на копійки місяцями, а догори дуже швидко ростемо, і зрозуміти де корекція (відскочили), а де ріст дуже важко. Ну і психологічно купувати дорожче ніж міг би купити вчора може не кожен.
×