Перейти до вмісту

Мойша

Форумчанин
  • Публікації

    128
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Мойша


  1. Як мислите, це кінець «дешевого долара», - від сьогодні тільки вгору…, чи відскочили щоби згодом подолати 37… ?

    Якщо курс не зрушився від новин про руйнування Каховськоі ГЕС, то мабуть це ще не кінець. 

     


  2. Ще раз пересвідчуєшся, наскільки непередбачуваний валютний ринок. Незначна зміна тренду, і нічого не зрозуміло, що завтра, поступово вверх, чи повернення до попередніх значень (рівнів). 
    Хочеться вірити нашому провидцю Denka, може він ще раз передбачив майбутнє (не промахнувся).

    • Подобається 3

  3. 12 хвилини тому, 200314 сказав:

    Так что там в пятницу ожидать, по 27грн или по 26,2?
    Если серьезно, я бы еще конвертировал чуток, но ничего ж непонятно, 26,6 дорого после 26,2, опоздал не опоздал? :punish:
     

    Мене також відвідують схожі думки. Чекаю, все ще думаю, що буде відкат до попередніх рівнів, можливо і дещо нижче. Але 26.00 і нижче не буде.


  4. Перепрошую, не туди тикнув пальцем.

    Сьогоднішній оптимізм, мені нагадує кінець 2019 року, тоді також багато хто логічно пояснювали, що тільки вниз - 23; 22; 21 … 18. Всіх закликали скидати бакси, бо завтра буде ще дешевше, і заробляти на депозитах. 
    Чи збулися прогнози, всім відомо, ні. Але ж все логічно в цифрах розкладали на полички, що не можна було не повірити. 
    Так і сьогодні, стверджують, що немає причин догори, тільки вниз, бо експортаграрії, металурги, заробітчани з переказами валюти ….

    Але ж ринок валютний, як і будь який інший не керується лише об’єктивними показниками, на ньому присутня  стихійність. Тобто будь яка невтішна  новина здатна розвернути його і скерувати в протилежний бік. 
    Пам’ятаймо про це, таке вже було багато разів. Словами нашого маестро: «не бывает вечного падения …» все циклічно.
     

     

     

    • Лайк 3
    • Дякую 1
    • Подобається 3

  5. Чуйка підказує, що кінець вже дуже близько, думаю до 26.00 не дотягнемо. Кожен раз переконуєшся немає ідентичних сценаріїв, кожен раз щось нове, неочікуване. Так і цього разу, більшість чекала нижче 27, і скупилася до кінця літа. Зараз взяв би по 26,28 так вже немає гривні.

    • Лайк 1
    • Подобається 4

  6. Високі темпи будівництва, за останні роки, новобудови (квартири) стали основним інвестиційним товаром у більшості населення і дрібного бізнесу.  
    В найближчій перспективі (2022) слід очікувати не росту цін на 20%, а обвалу,  щось схоже як у 2008. Зараз ринок житла наближається до піку. 
    Почитайте статистику, у великих містах-мільйонниках щороку вводиться в експлуатацію понад мільйон кв.м, лише частина з них для власного проживання, решта - інвестиції. Вже забудовані всі промзони, периферія і окраїни. 

     

    • Лайк 1
    • Дякую 1
    • Подобається 3
    • Не подобається 1

  7. Значне подорожчання товарів і послуг за останній рік, і одночасно зміцнення гривні, ріст цін на нерухомість, тільки цього року на квартири +20-30%, все це натякає на початок нового етапу. 
    В 2019-му щось таке було, але Ковід-19 відправив всіх по домам, зупинив активність, і на деякий час призупинив кризу. 
     

    • Не подобається 3

  8. Так виглядає, що вже наближається кінець ревальвації. Хто не дотягнув і купував дорожче, зрадіє, що погнали догори. А хто чекав до останнього, навряд чи встигне, бо падаєм на копійки місяцями, а догори дуже швидко ростемо, і зрозуміти де корекція (відскочили), а де ріст дуже важко. Ну і психологічно купувати дорожче ніж міг би купити вчора може не кожен. 

    • Подобається 1
    • Не подобається 2

  9. Як мислите, завтра похід до 26,5 ? малоймовірно, правда ?
    Чи все ж таки, зранку 26,6 і вверх до 26,7 (боковик) ?

    Цього тижня, вперше за останні місяці спостерігав готівку нижче банку, а було навпаки. 
    Що скажете, зранку ще спробувати підкупити, думаю по 26,7 ще буде, чи чекати після обіду, раптом на МБ до 26,5 ?


  10. Щось це все нагадує 2019 рік. На початку року курс 28,... до кінця року 23,... Тоді також всі чекали фінансової кризи і кількаразової девальвації, і політична нестабільність (військовий стан), майбутні вибори Гаранта, цьому сприяли.
    Зрозуміло, що сценарій 1:1 не повториться, однак щось схоже можливе. В листопаді 2020 зафіксовано рекордну суму купівлі долара..., бо очікували обвалу гривні, конвертувалися в долар. Прогнози не збулися, бачимо зміну тренду на зростання, який почався з серпня місяця.
    Зараз, якщо кілька тижнів буде пониження на МБ, і тенденція до укріплення, всі повірять, що треба скидати, бо буде дешевше...

    Можливо фантазії, але хтозна. 

     

    • Лайк 4
    • Дякую 1
    • Подобається 2

  11. 2 години тому, Lucius сказав:

    Не буде ніколи.

    Чому так категорично, а може ... ніколи не говори ніколи ... ? 
    Буде ще і 27,5 і 26,5(6), і як у відомій пісні ... «надо только выучится ждать, надо быть спокойным и упрямым»...

    • Хаха 1

  12. Курсоутворення в нашій країні не піддається логіці економічних показників. Що би ми не намагалися тут писати: чому догори, які аргументи до низу ... і т.д., це все «пальцем до неба».

    Більше всього на курс впливають слухи з ЗМІ, чи соцмереж.
    А який курс може бути якщо громадяни країни не вірять національній валюті, якщо отримавши зарплату миттєво конвертують в долар ... І своїми діями фактично валять гривню, збільшуючи попит на валюту. 
     

    • Лайк 2

  13. 15 хвилин тому, Pan Włodek сказав:

    Скажіть, а вже є 29 на продажі? Бо казали буде, найпізніше у четвер. Чи ще треба почекати? Чи це не той четвер... :cray:

    29-ть ?  Мені казали - 30,30 і до Нового року - 50,50. Може хтось скаже чо задєржка ?

    Шо врємєнна атмєняєтся ... ? 
    Бо я трохи баксів накупив по 28,7 за порадою знаючих, тепер чекаю коли піду по 50-скидати. 

    • Хаха 3
    • Подобається 1

  14. І все таки, хочеться вірити, що більш ніж двомісячний ріст досягнув свого піку. А як ми знаємо, не буває вічного росту...
    І таки, нелогічно чекати обвалу зараз, коли всі його чекають, бо ще з березня конвертувалися в долар, продовжували активно скуповувати його і до тепер. 
    Мені здається, що ще підемо донизу, будемо зміцнюватися, може й згадаємо собі 2019-й рік. Пам’ятаєте як було раніше, кількатижневе зміцнення змінює свідомість в протилежному напрямку.

    А рване тоді, коли найменше про це будемо думати.

    • Дякую 2
    • Подобається 1
×