Перейти до вмісту

Thunderclap1991

Форумчанин
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Thunderclap1991


  1. 53 минуты назад, lozovartur сказал:

    почему курс 24 был? 

    Тому що в той період часу була велика пропозиція, в більшій кількості  від нерезидентів. В даний період часу навпаки переважає попит.

     

    36 минут назад, lozovartur сказал:

    вот вы я вижу разбираетесь, обьясните мне нбу печатает деньги , раздает их под 6 % эти деньги в  самом деле печают или просто  зачисляют в электроном виде 

    Я не спеціальст, так цікавлюся для себе. На мою думку в безготівковій формі, просто збільшується грошова маса.


  2. Банки отримають прибуток на різниці облікової ставки і відсоткових ставок по ОВДП при тому ж курсі або навіть нижче. 

    Я так зрозумів, що переживать немає смисла, і в гривні на поточних рахунках під 7% буде нормально, і в валюті не так страшно, можна даже буде трохи скинуть при певних умовах, може даже й скоро)))


  3. 7 минут назад, bemer сказал:

    К этому выводу пришел более 5 лет назад в паре евро доллар, но знать мнение большинства надо..что бы понять куда его гонят, что в свою очередь поможет постараться ( ключевое и самое трудное ) просчитать намерения больших дядь..а дальше сравнительно просто), не выдумывай велосипед, а становись с дядями и иди в ногу), чаще всего дяди с большинством долго в одном направлении не идут, только в начале, что бы указать дорогу и дать не много заработать, тем самым дать большинству веру в свои силы и правильность выбранного пути.., а дальше классика..)

     

    Я це й мав на увазі)


  4. 15 минут назад, krepkih сказал:

    тоесть когда большинство будет думать что доллар вырастет и побежит покупать - вы будите думать что упадет и будите продавать ? я правильно понял ?

    Большинство - это насиление)) кто-то должен полинять)

    • Лайк 1

  5. Хай долар буде, його на корекції просто докупити нада при можливості наявності ресурсів. Взагалі дивлюся долар починає зміцнюватися відносно Євро, Золота... Можливо це його було дно на світовому ринку.

    • Лайк 1

  6. Не жалко НБУ резервів, мабуть воно того коштує))) ще й так зразу. На мою думку, ринок дійсно до виборів буде у флеті з невисокою волатильністю, копійок 20,  потом по ходу прийдуть серйозні дядьки і будуть заливать, може даже комплексним підходом))

    • Дякую 1
    • Подобається 1
×