Перейти до вмісту

Александр_VKE

Форумчанин
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

37 Душка

Про Александр_VKE

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Александр_VKE

    Прогноз курса евро

    а як же ще одне золоте правило - "купуй страх, продавай жадність" ?) в цій гілці писали вже не один раз, що євро купувати вже пізно, бо моменти для входу були більш сприятливі, ніж зараз. Що на Вашу думку призведе до ще більшого зростання євро в середньостроковій перспективі?
  2. Александр_VKE

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну що там по інсайдам ? Коліться, всі завмерли в очікуванні 😉
  3. Александр_VKE

    Прогноз курса доллара к гривне

    якщо ринковий курс сильно піде вверх, то НБУ не валютні депозити потрібно буде прикривати, а піднімати офіційний курс. Так як прикриття лавочки з конвертдепо тільки посилить тиск на ринковий курс і ріст буде ще більший. питання тільки в тому по якому саме курсу ...
  4. Александр_VKE

    Прогноз курса доллара к гривне

    всі завмерли в очікуванні результатів засідання правління НБУ та приготували зимні кеди)
  5. Александр_VKE

    Прогноз курса доллара к гривне

    Курс напевно залишать без змін. Гривня зміцниться, але питання до якого рівня та на скільки по часу. Щось мені пидказує, що ця "акція" ненадовго.
  6. Александр_VKE

    Прогноз курса доллара к гривне

    Мені здається, що питання підняття офіційного курсу, а саме його відтягування - це зараз більше політичне або управлінське рішення. Ми зараз входимо в зимовий період і новий виток здорожчання всього, а особливо продуктів харчування (що важливо для найменш соціально захищених верств населення), це не дуже добре для нашого населення та й для всіх нас. Падіння економіки, безробіття, інфляція близько 30% - ми все це вже маємо станом на зараз. Тому, з підняттям офіційного курсу, на мою думку, будуть відтягувати на скільки можливо. Звичайно, це пружинка, яка зжимається і потім вистрелить, але як кажуть: котре лихо менше, те й вибирай.
  7. Александр_VKE

    Прогноз курса доллара к гривне

    Навіть після закінчення війни (а вірніше казати - після нашої перемоги), що буде великим позитивом для всіх нас, проблеми в економіці нікуди не дінуться і очікувати укріплення гривні до умовних 30 чи може хтось хоче на віть до 20 - надіятись не варто. Давайте не будем літати в хмарах)
  8. Александр_VKE

    Депозиты. общая тема.

    Якщо депозит в Моно, то А-Банк може віддати валюту тільки з приносу. Так як курс долара на сьогодні в банку 39,50, а через дорогу в обмінці 40,50 - чи несуть туди валюту ? Зі слів касира принос дуже малий, відповідно зняти нереально і замовити для клієнтів Моно в А-Банку можливості немає. Відповідно з депо в Моно - потрібен запис та видача тільки в відділеннях УніверсалБанку в великих містах. По Райфу все Ок.
  9. Александр_VKE

    Прогноз курса доллара к гривне

    цікаво чому саме на 6 місяців ? чому не на 3, наприклад ? Можливо тому що курс в найближчі пів року переглядати не збираються ?
×