Перейти до вмісту

Serhii

Форумчанин
  • Публікації

    56
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

122 Душка

Про Serhii

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Ukraine

Відвідувачі профілю

1 692 перегляду профілю
  1. Serhii

    Приватбанк

    Но ведь после такого будет коллапс экономики, и если вкладчики привата начнут митинговать это будет похлеще майдана. Мне кажется этого не допустят, или я ошибаюсь? Хотелось бы услышать ваше мнение.
  2. Serhii

    Приватбанк

    Ну сейчас это всех немного настораживает (ведь не понятно какие там договоренности между Беней и Петей) Ну если долар начнут выдавать, и проценты по депо хоть немного понизят, то скорее всего все нормально с банком.
  3. Serhii

    Приватбанк

    Хто скільки відсотків своїх заощаджень тримає в приваті на депо? Я тримаю близько 15% заощаджень в приваті, 12% з них $, решта в гривні. В інших банках немає нічого. А у вас як? (Хотілося б збільшити до 25%, але якось боюсь, невідомо чого чекати від нашої влади)
  4. Serhii

    Приватбанк

    А які тепер ризики залишились тримючи гроші (депозит) в приваті коли він державний? (може й дурне питання, але хотілося б більше знати чим я ризикую) Ризики які мені спали на думку: 1. Зникла держава - зник депозит (малоймовірно, але never say never) 2. Воєнний стан, і як наслідок замороження грошей і нарахування відсотків (в договорі привата там це є). 3. Для депо в ($) : проблеми з наявністю валюти при закритті (це якраз те що зараз, можливо далі ця проблема зникне) 4. Для депо в гривні: Інфляція набагато більша чим відсотки по депо / гіперінфляція (ну це більше проблема самої гривні) Можливо є ще якісь важливі ризики? чого очікувати?
  5. Serhii

    Приватбанк

    Що стоїть за націоналізацією ПриватБанку. Версія екс-правління: http://www.pravda.com.ua/articles/2016/12/22/7130625/
  6. Serhii

    Приватбанк

    Гривнею я завжди зможу зняти, з цим проблем як бачемо нема. Я почекаю... Я прийшов і говорю що в приват24 написано звернутися в ввіділення для замовлення, а вона каже що такої можливості немає. Не знаю, може просто не хоче виконувати.
  7. Serhii

    Приватбанк

    Валюту в відділенні замовити не зміг Сказали шо не можна, сказали чекають команди керівництва, а шлапак нам розповідає шо все працює...
  8. Serhii

    Приватбанк

    Получил Swift платеж в доларе на КДВ, все работает Тепер нужно думать как снять!
  9. Serhii

    Прогноз курса доллара к гривне

    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lhJt9fxX_AYm5Lmmu3tcZeBWN9aRpx0Xkx1NWEhpAm4/edit#gid=996073709
  10. Serhii

    Приватбанк

    Шось тут не клеїться, сьогодні вже чув три дати: 18.01.2017 19.01.2017 28.01.2017 , це якась дезінформація! Ось що рожкова сказала, для тих хто не чув!
  11. Serhii

    Приватбанк

    Откуда вы вообще взяли эту дату: 18.01.2017 ? Дайте источник.
  12. Serhii

    Приватбанк

    Телефонував сьогодні на 3700, запитував чи зможу отримати swift переказ в доларі, заспокоювали мене, казали що все працює. Сказали що в найблищі дні готівку в касі можна буде зняти, але сказали щоб спочатку замовив в ввідділенні. Не знаю на скільки правда, скоро побачимо...
  13. Serhii

    Приватбанк

    Ну это понятно, спасибо. Ну интересно можно ли сейчас сделать заказ... или теперь чтобы забрать доллар нужно будет обойти сто отделенный в поисках валюты.
  14. Serhii

    Приватбанк

    Хтось пробував замовити валюту (долар) в відділенні? напишіть про результати, буду вдячний.
  15. Serhii

    Приватбанк

    В мене заходе, щойно перевірив.
×