Перейти до вмісту

Виктория8989

Форумчанин
  • Публікації

    104
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

162 Душка

Про Виктория8989

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

705 переглядів профілю
  1. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Напевно, відпочивають) чекають, коли стане курс гнучким, а потім тихенько будуть ставати.. десь взимку..
  2. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Головне, встигнути продати до падіння.. щоб було за що відкупитися і бажаючі, які хочуть здати при падінні..
  3. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    До Нового року можливо навіть і більше (десь до 42).. можливо просто балаканина пуста, але кажуть, що ця зима буде більш тяжкою, ніж була.. а цієї зими вже був курс вище 40.. не сильно вірю в те, що він таким залишиться і цієї зими.. але ще три місяці..
  4. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тепер, напевно, повернення до тих курсів, з яких рости почали?)
  5. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зростання курсу долара в Україні: економіст пояснив, з чим це пов’язано Керівник економічних програм аналітичного центру "Українські студії стратегічних досліджень" Олександр Чупак зазначив, що це відбулося через скасування зернової угоди. "Те зерно, яке перевозилося Чорним морем, воно нам приносило мільярд доларів на місяць, а зараз ці суми суттєво зменшилися, через що існує збільшений попит на валюту. А пропозиція не змінилася, відповідно - зросла ціна. Будемо сподіватися, що ми знайдемо інші шляхи продажу наших товарів… Це нам допоможе відновити баланс на валютному ринку". Експерт додав, що зараз ситуація на валютному ринку відносно стабільна, адже Нацбанк наростив резерви.
  6. А за посиланням прочитайте нові вимоги.. а потім мінусуйте.. Дійсно хочеться, щоб перестали бігати за синіми доларами... Або придумали штрафи для тих ПОВ, які так працюють( продають дорожче).. на жаль.. без таких валютників було б краще((...
  7. https://bank.gov.ua/ua/news/all/onovleno-poryadok-zdiysnennya-okremih-operatsiy-v-inozemniy-valyuti Тепер клієнти відразу будуть телефонувати і діставати фінкомпанію, або НБУ операціями валютоообміну.. Тепер клієнтів, які бажають купити "сині долари" можна відправляти туди, щоб запитували чому вони не можуть купити їх?)) "Адже вони повинні там бути" (так клієнти гадають), і чому не має?)) Можливо, зрозуміють тоді всю ситуацію, що склалася, що купити хочуть тільки "сині", інші не беруть, але здати хочуть будь-що. І в першому випадку, як маленькі діти, знайшли куди жалітися, то в іншому випадку - не вийде.. далі вже буде робота юристів фінансових компаній доводити, що не компанії зробили цю ситуацію, а саме населення.. Але після цього введення (оновлення порядку), тепер ті, хто продає новий долар дорожче не можна говорити це по телефону, коли домовляється про обмін, якщо це новий клієнт.. Напевно, роздрібний курс буде тепер з різницею 1 грн практично у всіх ПОВ (для тих, хто хоче новеньких-синеньких)..
  8. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Просто дробили одному человеку?) То есть обратился человек сдать 20 тыс, например, пришел один, а касса просто сделала ему за 10-15 два или три чека?) Так это неправильно.. поэтому и забрали всю кассу.. сами виноваты.. нарушение финмониторинга..
  9. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Фінансові аналітики погіршили прогноз щодо курсу долара. Протягом наступних 12 місяців на рівні 40,54 грн/долар.
  10. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Попытайтесь работать легально: в рамках лимита фин. мониторинга и через РРО, и по инструкции с выдачей квитанции Суммы свыше лимита продавать только проверенным надёжным клиентам.. остальным только в рамках.. или предлагайте клиенту, где лимиты выше приехать с кем-то (перед тем как заходить на обмен поделить сумму на допустимые по финмону, к кассе подходить по отдельности, не вместе). Так сможете сделать качественное видео и качественные операции.. Вот, тем, кто с криптовалютой работают, тем явно не сладко.. процедуры работы с криптовалютой нет, лимиты нарушаются чаще, квитанций соответственно никаких быть не может.. но заработок может быть выше, нежели у тех, кто просто занимается валютообменом. И сложно тем, кто сразу на карту гривну бросает, ведь квитанции не выданы и фин.мон уже совсем другой, который в данном случае игнорируется..
  11. Виктория8989

    Депозиты. общая тема.

    Можливо, що роблять це навмисно: людина, яка не знає - візьме, а яка знає - почне відмовлятися, говорити, що не зможе ніде їх здати, а тому врешті-решт їй запропонують відразу здійснити обмін на гривні..
  12. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    І мати змогу продавати не тільки в нас, але й в інші країни (але для цього треба, щоб відповідало стандартам якості), збільшувати потік валюти до країни і покращувати сальдо торгівельного балансу, що також буде позитивно впливати на економіку та курси валют в країні..
  13. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    Половина - оптимісти, які хочуть, щоб було краще: національна валюта укріплювалася, ціни падали, не ходити за тими доларами/евро, а просто на короткий термін робити вклади в гривні, не заморочуватися, які в касі купюри отримають (чи не отримають), не думати де їх поміняти і чи візьмуть їх.. просто жити: легко, спокійно.. і планувати майбутнє.. хоча б на короткий проміжок часу...
  14. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    А може буде?) Взимку.. головне, щоб взимку на вулиці не було -40, бо буде важко..
  15. Виктория8989

    Прогноз курса доллара к гривне

    https://www.rbc.ua/ukr/news/fiksovaniy-kurs-grivni-dolara-skasuyut-ku-1691758373.html Дивно, в мене відкривається.. можливо, спробуйте пізніше..
×