Перейти до вмісту

Yulya

Форумчанин
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Yulya

  1. Yulya

    Приватбанк

    Mozart, може ви можете хоч якось пролити світло на цю ситуацію, будь ласка. сьогодні у приват24 відбулась така ситуація після копіювання місячної давності платіжки на юр особу в юнікредитбанк в реквізитах сам підтягнувся рахунок цієї фірми (надіюсь, що цієї) але в приваті назва і ЄДРПОУ співпадають, побачили сьогодні пізно ввечері коли вже гроші давно вдень провелись, клієнська підтримка каже що юр особа із таким ЄДРПОУ в них є. Але як таке може бути ми ж їх реквізитів у приваті знать не знаємо.
  2. Yulya

    Приватбанк

    Привіт, сьогодні у приват24 відбулась така ситуація після копіювання місячної давності платіжки на юр особу в юнікредитбанк в реквізитах сам підтягнувся рахунок цієї фірми (надіюсь, що цієї) але в приваті назва і ЄДРПОУ співпадають, побачили сьогодні пізно ввечері коли вже гроші давно вдень провелись, клієнська підтримка каже що юр особа із таким ЄДРПОУ в них є. Але як таке може бути ми ж їх реквізитів у приваті знать не знаємо. Навіть не знаю. що думати. Що скажете, може є якісь ідеї.
  3. Yulya

    Приватбанк

    А без попереднього замовлення реально долари в сумі ліміту отримати, чи це фантастика?
  4. Yulya

    Приватбанк

    Привіт, підкажіть, будь ласка, хто в районі Солом"янської площі (Київ) регулярно в Приваті обналічує долари, в яких відділеннях ви це робите? Закінчився валютний депозит, не можу вибити валюту, на Солом. площі у відділенні кажуть, що працюють лише з того, що їм приносять, але хто ж їм зараз, що принесе
  5. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    http://gazeta.ua/ru/blog/44709/nbu-vyshel-s-prodazhej-valyuty-na-mezhbanke
  6. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    Щойно в Банку Кіпру продали долари по 12,30 http://finance.liga.net/economics/2014/8/5/news/39582.htm
  7. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    Привіт. Дуже прошу Моцарта, Анкл бенса та Фому написати своє бачення того, що зараз відбувається на міжбанку.Дуже набридло перелистувати баталії різнонастроєних учасників форума. Будь ласка, якщо маєте таку можливість, напишіть.
  8. Yulya

    Депозиты. общая тема.

    http://ubr.ua/finances/banking-sector/novyi-nalog-urejet-dohod-s-depozitov-300345
  9. Yulya

    Депозиты. общая тема.

    Коротко : http://gazeta.ua/ru/blog/44330/s-1-avgusta-2014-goda-nalog-na-depozit-15
  10. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    Добре, нехай дефолт пов"язаний з курсом, але, НАГА, навіщо про це писати кожен день? Ті у кого проблеми з нервами вже й так скупились... Навіть, Маестро написав, що коли немає новин, він тему про головне не обновляє.
  11. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так ж ситуація Сижу і думаю купити завтра на 50% гривні долари чи ні. Моцарт як би Ви поступили зараз? Будь ласка, дайте відповідь.
  12. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дякую за відповідь. А на Вашу думку на скільки сильним буде тиск на курс? Якщо зрівняти із тим скільки вже й так було видано рефінансу цифра 4 млрд. вже і не так вражає.
  13. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    Національний банк видав кредит на 4,2 мільярда гривень Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Про це заявив голова Нацбанку Степан Кубів. "Про це йдеться у рішенні правління", - сказав Кубів. http://www.epravda.com.ua/news/2014/06/6/462981/ Як це відобразиться на курсі гривні?
  14. Yulya

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доброї ночі, шановний Mozart, підкажіть, будь ласка, на сьогоднішній день маю близько ста тисяч грн., хотілося б якось їх зберегти, коли на Вашу думку краще перейти в більш надійну валюту чи можливо є сенс покласти їх на поточний рахунок під відсотки типу як у Правексі рекорд під 15% з вільним доступом і вижидати кращого курсу, але якщо вижидати то як зрозуміти, що це він?
  15. Yulya

    Банки, в которых мы держим деньги

    Привіт, питання до Mozart: 1. "Всю валюту из банков ЗАБРАТЬ. Надежных, супернадежных и т.п. - без разницы. НБУ дает ясно понять: "Не храните валюту в банках. Отберем"." Як це зробити якщо достроково депозити банки видають у гривні, чи можливо забрати достроково і в дол? "уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, та достроково погашати ощадні (депозитні) сертифікати, номіновані в іноземній валюті, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції." Постанова №245 29.04.2015. Чи Приват достроково видає з урахуванням лімітів у дол? 2. "Гривну держать - на доходных ТЕКУЩИХ СЧЕТАХ. С возможностью забрать в ЛЮБОЙ МОМЕНТ. Желательно не в одном банке, т.к. "лимиты на снятие" - это примета нашего времени." А вони захищені фондом гарантування?
  16. Yulya

    Финансовые советы

    От я і питаю у людини що краще мене розуміється на цьому питанні чи варто це зараз робити, якщо не зараз то краще коли, і якщо залишити все як є то в яких банках.
  17. Yulya

    Финансовые советы

    Привіт Питання до Mozart: на сьогодні маю половину заощаджень у гривні на депозитах в Прокредитбанку та Банку Кіпру, який зараз належить Альфа-банку. Депозити закінчуються в липні і вкінці літа. Хочу поступово їх перевести в долар. Коли це краще зробити? Чи може їх краще не чіпати, пишуть,що більше девальвації не буде, а в гривні ставка вигідніша. Чи варто у цих банках тримати депозити? Зараз із Банку Кіпру переводять по-бажанню в Альфу, без втрати відсотків, думаю чи перейти в Альфу і оформити депозит із правом конвертації під 20%, чи на 7 днів і забрати із банку депозит? Як можна буде зробити конвертацію депозиту в долари якщо НБУ продовжить із 1.06 обмеження на купівлю по 15000еквів? Чи може перейти в Приват і там спробувати гривневий депозит конвертувати у дол? Чи не буде проблем із конвертацією депозиту якщо сума під 200 тис.? Як би Ви вчинили на моєму місці? Яким чином можна сьогодні хоч частково компенсувати збитки, які отримані від частини гривневих заощаджень?На скільки надійно на сьогодні тримати доларовий депозит у Приваті? Засипала Вас питаннями, вибачте. Буду дуже вдячна за відповіді
  18. Yulya

    Последние инициативы Нацбанка

    Доброї ночі Питання до Mozart: на Вашу думку у зв"язку із купою розмов про переведення іпотеки в грн. по 7,99 чи можливий такий варіант із депозитами фіз. осіб. Важко таке уявити, але...
×