Перейти до вмісту

Укріп

Форумчанин
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

153 Душка

Про Укріп

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Цікаво, але трошки не зрозуміло....
  2. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дякую, а то фраза "під мене" трошки ввела мене у ступор) ну ви розумієте...
  3. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вибачте, а під вас це як? Форум то фінансовий....сюрприз від Андрійко під вас? Поясніть...мозок палає...😆
  4. Укріп

    Так ли всё хреново?

    Ізраїль! Дуже стисло, хізбала атакує ракетами (не серйозними), але одночасно спрацювала Ізраїльска система Стріла Hetz проти балістики... США надсилають додаткові війська на тлі загострення. Стає горяче...
  5. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вчора та і сьогодні курс Рівне 39.25
  6. Укріп

    Так ли всё хреново?

    Бонд вже не той) При попытке выезда из Украины задержали бывшего депутата-регионала Владислава Лукьянова, который еще в 2014 поддерживал антиукраинские выступления на Донбассе. Ему предъявили обвинения в работе на Россию.
  7. Укріп

    Сериалы

    Рим, старий серіал, але для мене дійсно суперовий! Найкращий серіал за давній світ Риму!
  8. Укріп

    Так ли всё хреново?

    Щось таке у Москві робиться, стріляють, вибухи, палає.... Норд-ост -2 VID_20240322_202622_651.mp4
  9. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Буде дуже недовгим, якщо відразу після цього хтось ще не дасть +- таку же цифру...тому що ці 4,5 млрд.є. +-10 відсотків від програми : "...Програма Ukraine Facility Європейського Союзу передбачає надання Україні 50 млрд євро впродовж 2024-2027 років. З цієї суми 39 млрд євро будуть спрямовані до держбюджету для посилення макрофінансової стабільності..." Всі вміють рахувати далі( Все зараз впирається у США тому що всі фонди, всі держави дивляться на штати, а там не все просто.... Тому я як самий звичайний пересичний розумію таке, що поки штати все перекинули на своїх друзів -партнерів, а вони партнери теж не дуже сильно поспішають насипати, тому що все бачать що у парламенті -ступор,еліти крадуть як у останній день, еліти купляють елітни товари дома, авто як у шейхах, тому треба їх трошки нагнути, а те що пересичні будуть "погнути" у рази більше ніж еліти, їх це не дуже бентежить ((( Десь так...думки таки сумбурні( ПиСи: на ЗСУ допомога буде!!! Без варіантів!!!
  10. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Судя по всему, существует тесная корреляция между утверждением пакета финансовой помощи США и принятием закона о мобилизации в том или ином формате (хард и лайт версии). Аналітика Куща.
  11. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Цікаво, можливо хто має інформацію, чому під вечір різко підняли прийом долару і всі терміново хочуть купити? Дякую за відповіді.
  12. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Все менше шансів на 60 млрд. від США: https://ua.korrespondent.net/world/4666938-nam-treba-turbuvatysia-pro-potreby-ssha-dzhonson Нам треба турбуватися про потреби США - Джонсон
  13. Укріп

    МоноБанк

    Я теж плачу в ціх терміналах і причому в одному і теж на протязі декількох років і вводжу у ручну номер карти, і вже у грудні при поповненні 5000 термінал як завжди, закінчив операцію. Після цього як завжди хотів положити слідуючи партію грошей, но зверху появилась строка на червоному фоні: " Добовий ліміт 5000грн. використано" Цікаво що пробував ввести номер телефону дружини, але все теж саме"добовий ліміт вичерпано" Положив на слідуючий день....
  14. Укріп

    МоноБанк

    У минулому місяці теж так було у мене, 5000 на добу. Зазвичай плачу за 2-3 дні до закінчення місяця, що би не мати таких проблем.
  15. Укріп

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зрозуміло, просто на деяки його тези ви пишете що це від Куща, а на деяки -ні... Тому я і запитав, бажано що би ви підкреслювали від кого аналітика! До речі я його теж постійно читаю та дивлюся його відео як і Фурсу!
×