Перейти до вмісту

frosya27

Форумчанин
  • Публікації

    117
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем frosya27


  1. вже вирішилося, але голову поморочили.

    приблизний зміст переписки:

    моно: "Просимо вас пояснити економічну суть операцій по карті: зарахування на вашу карту з різних інших карт / ресурсів - за що ви приймаєте оплату? Перекази з вашої картки на різні карти інших одержувачів - за що ви проводите розрахунок?"

    я: "розпродував майно (старі ноутбуки, телефони, телевізор, системний блок і тд), роздавав борги та здійснив кілька операцій P2P на Бінансі, отримував гроші за оренду гаража"

    моно: "Просимо надати скріншоти листування з покупцями, які могли б підтвердити вашу діяльність з продажу товарів на торгівельних площадках, ТТН накладні з відправки товарів покупцям, а також скріни і посилання на ваші оголошення про продаж товарів."

    я: "я не зможу надати ці скріншоти, оскільки майже все в мене купили знайомі і знайомі знайомих"

    потім іде тривала переписка, де вони цікавляться чи є в мене офіційний дохід, я скидаю довідку з дії, фоткаю договора продажу нерухомості, розповідаю про депозити які закінчилися. вони - цього всього недостатньо. я "припустимо що ці всі операції це Р2Р, це ж ніби не заборонено законом". вони: "не заборонено, але це підозрілі операції і тд".

    коротше все що на словах і написано від руки їх не влаштовує.

    в результаті розблочили, але сказали що якщо ситуація буде повторюватися, то картку заблокують назавжди

    • Дякую 4
    • Сумно 1
    • Подобається 1

  2. 1 час назад, ScatmanJohn сказал:

    Якщо не помиляюсь, існує рекомендація НБУ вважати клієнта "ризиковим", якщо він торгує криптою.

    можливо, але це була торгівля Р2Р, тобто я отримував і відправляв гроші без жодних коментарів, тобто для банка це виглядало як прості перекази з карти на карту

     


  3. Питання до знатоків: торгував на Бінансі, відповідно отримував гроші на карту від багатьох контрагентів і також відправляв багато платежів різним контрагентам. сума порядка 200 тис на протязі місяця. зараз моно прислав отакий запит.

    жодного із перечислених документів на руках немає (як і офіційних доходів на нинішній момент), що відповідати в такому випадку?

    які можуть бути наслідки ненадання підтвердження?

     

     

    1.jpg

    2.jpg


  4. зайшов у відділення банку, вдалося з"ясувати причину. банк відніс мене до категорії "ризикових" клієнтів чи якось так.

    причина: торгував на Бінансі і за один день мені на карту зайшло порядка 22 тис і приблизно ж стільки я відправив того ж дня. цього виявилося достатньо.

    до цього був клієнтом банку порядка 10 років. нові рахунки і карти відкрити більше не можна

    • Дякую 4
    • Сумно 4
    • Подобається 2

  5. питання, може хто в курсі:

    вчора намагаюсь зайти в додаток, він видає помилку (на скріні нижче). до цього не заходив в додаток пару тижнів. подумав що глюк. плюс мені намагалися на Хамелеона кинути пару тис грн, сказали що виникла помилка. сьогодні ще раз спробував ввійди в додаток з тим же результатом.

    пишу в підтримку, там відповідають що картку заблоковано "згідно п. 4.3 ДКБО" (скрін нижче). тепер я не маю права відкривати рахунки і картки в Сенсі. назвати по якій саме з наведених причин мене заблочили відмовилися, тому що "Точну причину банк має право не розголошувати"

    хто стикався з такою ситуацією? в чому може бути причина?

    poyasnennya sens.jpg

    error sens.jpg


  6. 51 минуту назад, Mozart сказал:

    Нет, это у них стандартное. Вообще, у них все суммы больше 1000 долларов надо заказывать. 

    і замовляти треба у відділенні, в якому планується зняття.

    була ситуація: закінчується доларовий депо. у вівторок (за 6 днів до закінчення) телефоную на гарячу лінію і замовляю готівку. в середу телефонує менеджер з відділення "готівку для вас замовляти?", відповідаю що ні, бо вже замовив на гарячій лінії. менеджер дивується і прощається. в четвер телефонують з гарячої лінії і говорять що не вдається замовити готівку через них. я набираю менеджера, вона відповідає "ну вже на наступний тиждень замовлення ми не встигаємо зробити, хіба що хтось не забере, а так розраховуйте що гроші будуть через два тижні". ось так.

    було ще й продовження історії, ходив у відділення два рази і просидів там по годині, але то таке.

    • Подобається 1

  7. 6 часов назад, Mozart сказал:

    Ага, т.е. суммы небольшие. Правда, думаю, они обратили внимание на рост сумм... Скорее всего, их "возбудило" то, что Вы переводили на криптобиржу. Сейчас на это многие обращают внимание.

    Binance я поповнював через Р2Р, тобто гроші йшли на рахунки інших користувачів кріптобіржі

    • Лайк 1

  8. 11 минут назад, Mozart сказал:

    Як часто Ви відправляли-приймали гроші? Які приблизно суми через нього пройшли? Цікаво, чому там вирішили, що це "комерційна діяльність"?

    зареєстрований на Wise з початку червня. використовував для більш вигідного поповнення Binance. в червні через Wise пройшло 900 євро, в липні 1400, в серпні 3900. в червні липні суми поповнення були в районі 50-100 євро, доки розбирався що до чого, в червні липні вже десь по 400-500 євро


  9. отакий лист щастя отримав від Wise. судячи по відгукам в Телеграмі - явище масове.

    короткий зміст: більше користуватись нашим сервісом ви не зможете, чому - ми вам пояснювати не будемо. але може й вдастся ще покористуватись, але це не точно

    • Дякую 2

  10. 1 минуту назад, AlexM сказал:

    Не пойму трудностей, что описывают с регистрацией.. люди регистрируются за 5 минут с первой попытки.. 

    у меня регистрация на Револют категорически не получается. после выбора в  меню стран "Украина" система зависает и уже не отвисает.

    поискал в теме инструкции по этому вопросу - не нашел...


  11. 10 часов назад, Serhio сказал:

    Може досить нагнітати ситуацію. Якщо на початку війни (коли орки були під Києвом), і була явно гірша ситуація на фронті - навіть тоді не конвертували вклади, і видавали по 3000$ в день. ЯКЩО за наступних 3 місяці ситуація на фронті ЗНАЧНО не погіршиться - ніхто в ЦІЙ країні не буде НАСИЛЬНО конвертувати вклади. Не вірите банкам, НБУ а вірите в теорію змов/заговорів, конспірологію-ваше діло. Тримайте всі кошти під матрацом).

    ворог стояв під Києвом у перший місяць. тоді у всіх була надія, що це не надовго і їх швидко витіснять з України. плюс всі сподівалися що Захід буде постійно і в потрібних обємах надавати допомогу (як фінансову так і збройну). зараз ці іллюзії вже розвіялись, а також зявилися чіткі тенденції щодо зменшення ЗВР та погіршення економічної ситуації. а в осени до них добавиться ще й початок опалювального сезону...

    • Подобається 1
    • Не подобається 1

  12. 21 минуту назад, marua3 сказал:

    На бирже binance можно купить крипту за карту? У меня не получилось купить. Это украинские банки блокируют ввод? Только через P2P можно?

    а зачем ее вообще покупать с карты если есть P2P? во первых - никаких комиссий, во вторых - никаких ограничений по суммам


  13. 10 часов назад, sphinx сказал:

    Одна из обменок (областной центр): прием упал на 15 коп., продажа на 10 коп. Народ сливается? Хотя тот же Пумб онлайн берет по 28, а это редкое явление, когда у него курс выше, чем у обменки..

    регулярно пользуюсь этим обменником в Черкассах. курсы у КИТа плавают туда-сюда в течении дня, иногда очень значительно. на прошлой неделе курс приема доллара в какой то момент стоял 27.90, потом упал к 27.60 (курс продажи при этом не менялся). через часик восстановился. с чем связано - не знаю. но хорошо что по телефону курс бронируют на час и сразу озвучивают есть ли в наличии нужная сумма.

    вчера через них сдал 2500 дол. в 10 курс был 28.08 (по нему слился), в 12 был уже 28, а вечером 28.10. а сегодня утром курс тот что на скрине. ради интереса слежу за их курсами в Киеве, там цифры не так значительно "гуляют"


  14. 39 минут назад, Bill Pounds сказал:

    Это было связано с тем что Visa и MasterCard снизили размер банковских комиссий.

    думаю что это никак не связано, просто Моно воспользовался моментом и порезал % на свои средства и кэшбек. у других банках все осталось как и было, и % и кэшбек

    • Лайк 2

  15. закрив у відділенні Укрсибу картку New Card, оскільки закінчився термін дії кешбеку. у оператора поцікавився як що до того, щоб через місяц відкрити таку ж картку. відповіла що пропозиція з онлайн кешбеком доступна лише для НОВИХ клієнтів банку, а мені треба закрити всі рахунки і зачекати рік, потім можна буде повторити.

    на заміну даній картці відкрив кредитку в Ідея банку, там теж нараховується кешбек за онлайн покупки. плюс, що він нараховується і за покупки кредитними коштами, мінус - він дещо менший, 5% "грязними", тобто мінус податки.

    • Дякую 3

  16. 22.06.2021 в 14:53, antifox сказал:

    интересно если закрыть такой счет карты «New card» и снова открыть, счетчик на 6 месяцев сбрасывается?

    подошло к концу полгода после оформления данной карты. в службе поддержки сказали что закрытие старой и открытие новой карты дает еще один период для получения кешбека, то есть на новой карте будет еще один полугодовой период для получения данного кешбека.

    есть нюанс: после подачи заявки старая карта будет закрываться в течении приблизительно 45 дней и только потом будет возможность открыть новую

    • Дякую 1
    • Хаха 1
    • Подобається 1

  17. 1 час назад, Tes_mk сказал:

    ссылка на на Форвард  https://www.forward-bank.com/

    оформлення кредитної та оформлення дебетової КОКО КАРД!

    Рекомендую оформлять обе, за траты в счет кредитных средств выше кешбек, на дебетной удобно держать под 15% годовых до 15 К грн собственные средства.

    Каждый месяц несколько категорий на выбор, к примеру в этом месяце 4% на продукты, 6% одежда/обувь, 7% кафе/рестораны (категорий больше, я выбрал эти)

    15% годовых? а вы ничего не путаете? как то уж слишком сладко...

    когда-то зашел на их сайт, попробовал разобраться по условиям их кешбека, но в результате устал читать текст мелким шрифтом и плюнул на это неблагодарное занятие.

    завязал пользоваться услугами Форварда после случая, когда перед вылетом за границу вечером в терминал закинул денег, которыми планировал рассчитываться за рубежом. терминал в процессе завис, деньги съел, а на счет они не упали. служба поддержки дружно убеждала, что они упадут в течении пары дней. а когда они так и не упали, то поддержка меня "обрадовала" сказав что мне нужно лично прийти в отделение, написать заявление да еще и ксерокопии паспорта сделать (которые у них конечно же есть), а потом еще и ждать пару недель поступления денег.

    • Дякую 2

  18. не хочу сказать, просто поделился инфой которую мне рассказали при оформлении карты и которую проверил на себе.

    думаю что в веб версии схема работает так же, есть шаблон организации - есть кэшбек. но это уже гипотеза.

    • Лайк 1
×