Перейти до вмісту

r0man8

Форумчанин
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 Молчун

Про r0man8

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

1 091 перегляд профілю
  1. r0man8

    Обмен валют во Львове

    Це курси з табло, вони всюди по місту однакові.
  2. r0man8

    Обмен валют во Львове

    В нас бувають проблеми з євро, останнім часом кілька раз хотів купити і мені пропонували купити купюрами по 20, ну і частину по 50. Що робити з пачкою двацяток не знаю, тому відмовлявся. Напевно не дуже популярна валюта в нас. Хоча раніше памятаю можна було навіть 500 одною купюрою купити.
  3. r0man8

    Обмен валют во Львове

    Та я читав, але і до того проблем з покупкою не було. Зараз спред звузився, щоб щось виторгувати то напевно вже оптом треба брати, а 10-20 копійок при ціні 25 вже майже нічого і не вирішують. За сто доларів напевно ніхто ризикувати не хоче, то ж паспорт треба брати, може ще і ксерити, квитанцію друкувати, ще й в пенсійний відсотки перераховувати.
  4. r0man8

    Обмен валют во Львове

    Виглядає так що реальний курс купити в обмінниках і на табло вирівнялися. Цікаво чи простому пересічному продадуть суму побільше чи далі проблема існує?
  5. r0man8

    Обмен валют во Львове

    Брав сьогодні в перевіреній точці по 25,50.
  6. r0man8

    Обмен валют во Львове

    Мені тут сьогодні ціну озвучили 29, це що прикол? ще пару днів тому брав нижче від вивіски...
  7. Сьогодні ПУМБ у Львові на Тургенєва в 10:30 продавав долари по 15,85 і євро, але по дивній схемці - тільки в випадку покупки додатково страховки життя за 15 грн. Долари новенькі - номера купюр підряд. І програмка не висить, і все працює. Страховка від АСКА, працює в випадку смерті - 1000грн виплатять, термін 1 рік. Чому така схема неясно.
×