Lozova 236 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Поехала домой, всем до завтра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kasper 424 Опубліковано: 17 лютого, 2015 (змінено) а я и так я Ж-) Змінено 17 лютого, 2015 користувачем kasper 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Всем привет! Это я когда Крым был наш! Разглядеть поподробнее сложно, но спасибо. Симпатичная стройная блондиночка. Плюсанула. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lozova 236 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Как и я вас тоже не видел,много страниц назад меня тут не было! Выложу,не переживайте,я пока дам пропускаю!Чуточку позже выложу(сегодня) Завтра жду.... читала, что Вы очень интересный парень! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 (змінено) а я и так я Ж-) А покрупнее фото нельзя загрузить в пост? Сложно что-либо увидеть на Вашей аватарке. Змінено 17 лютого, 2015 користувачем Tanya Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Новичок 760 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Завтра жду.... читала, что Вы очень интересный парень! Преувеличивают,самый обычный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Поехала домой, всем до завтра! я Вам в личку сброшу. Посмотрите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Новичок 760 Опубліковано: 17 лютого, 2015 я Вам в личку сброшу. Посмотрите. Вот так,а сами как делаете!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sangria 14 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Разглядеть поподробнее сложно, но спасибо. Симпатичная стройная блондиночка. Плюсанула. Спасибо! я просто не знаю как выставить фото, чтобы была возможность удалить потом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Marusya 8 817 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Новичок...теперь Вы))) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах