Modestus 4 152 Опубліковано: 2 грудня, 2022 16 часов назад, gosha сказал: Мировой Евро - 1,05 . На зло скептикам хорошо идёт , плотно. Скорее всего, это доллар снизился, поскольку, на снижении инфляции в США, прогнозируется замедление темпа повышения ставки со стороны ФРС. Но в Еврозоне по итогам ноября инфляция тоже снизилась с 10,6% до 10%, хотя по сравнению с американской ( 7,7 % ) остается высокой: https://ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/15265536/2-30112022-AP-EN.pdf/bbfcf655-d7fb-c928-3f54-29b9c808209c Поэтому посмотрим, чем завершится соревнование в повышении ставки между ФРС и ЕЦБ 14-15 декабря этого года. После этого можно определяться в краткосрочной перспективе курса евро/доллар. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 4 грудня, 2022 Вітаю. Фінансовий ринок Херсона знову затихає. Це в принципі передбачувано, бо у зв'язку з жахливими діями минулих нашіх асвабодителей, котрі кожного дня з лівоберіжжя руйнують наше правобережне місто та передмістя, люди почали другу хвилю масованої евакуації, хто безкоштовно, а хтось і за гроші. Добре що є на чому та куди. Попита на валюти практично немає. В основному продають дриб'язок, на життя, виїзд та на ремонт вікон і т.ін. Саме по євро скажу так. Була одна цікава онлайн заявка на продаж 500 євро по 40,50 грн. Забрали за 5 хвилин. А цікаво те, що ця ж сама людина, одночасно з продажом євро, виставила на онлайн продаж і свої 1000 доларів- по 41,00 грн. Так от долари він вже дві доби не може продати. Дивно все ж таки, що й досі деякі люди в Херсоні не зрозуміли, що євро вже дорожче за долар. Ще є пару пропозицій саме на купівлю євро, але без цифр. За кращим курсом запрошують у особисті. От якось так у нас наразі по валютам, та й окремо по євро. Мабуть ринок почне більш менш розігріватися вже за місяць - півтора, до того часу вже звільнять всю Херсонську область. І з цим як мінімум на 80% поменшає загроз руйнування нащо міста та передмість. Ну і разом з тим почнуть масово повертатися люди до своїх домівок, що звичайно вплине і на пропозиції на нашому фінансовому ринку. Продовжуємо триматися разом. Так скоріше ми переможемо. На все добре. 8 13 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 10 грудня, 2022 Вітаю. По Херсону попит на євро саме на цьому тижні трішки зріз, тому є про що вам написати. До речі дійшло нарешті і до нашого ринку те, що євро дорожче за долар. Бо ще до цього тижня були в основному дивні цифри 1=1, а подекуди і дешевше сприймали євро на 1%-2%, а ніж долар. Купують наразі євро постійні гравці ринку 40.00 грн. дрібні, а 40.50 грн. якщо від 1000 євро. А загалом цифри на купівлю наразі такі у нас 40.00 - 40.50 - 41.00 грн. Продають євро 41.00 - 42.00грн. Попит приблизно 60% людей купують євро, та 40% людей продають його. Цікаво. От як би і все написав. Наразі у нас дуже багато справ, у боротьбі зі злом, котре нахлинуло на наші землі. Тому я поки візьму паузу у надані вам будь якої інформації, котра стосується подій саме на Херсонському напрямку. Вибачайте, але так треба. Єдине тільки скажу, що ще до нового року ви почуєте приємні новини від мене чи по новинам, по Херсонському напрямку. За для цього наразі працює дуже багато, як простих людей, так і наші Українські визволителі. 3 10 8 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 11 грудня, 2022 На рахунок курсу пари євро - долар. Я вважаю, що взимку в нас ще буде як мінімум разок можливість увійти у недорогий євро. Но це я більше пишу для тих у кого, ще залишилася чи можливо з'явиться незабаром вільна гривня. Бо навряд чи у євро вистачить сил цієї важкої зими для всієї Європи, постійно триматися у горі. А от чи переходити в євро з долара при можливому майбутньому паритету, то це вже кожен міркує сам. Бо наразі в Європі та й у світі все дуже неоднозначно + у кожного з нас свої нюанси та потреби на свої сбереження. Я наприклад, як мінімум поміркую над цим. Ну а за свою вільну гривню(її не багато, але буде) я обов'язково куплю саме євро. Звичайно тільки тоді, коли буде хоча б паритет. А от у кого є витримка, стальні нерви та можливість, то можна навіть спробувати погратися на курсах саме цієї пари. Я чесно кажучі немаю на це ні часу, ні фізичної можливості, хіба що тільки онлайн. Кому цікаво, то я наразі на 49% у євро та на 51% у доларі. На новий рік буде 50 на 50. І скажу вам чесно - я планую і в наступному році збільшувати невеличкими темпами частку саме у євро, в середньому десь до 2,5 % на місяць. Але це я пишу просто, як ПЛАНУЮ робити саме я для себе. А як воно справдиться- побачимо. А у кожного з нас своя ситуація, тому кожен міркує своєю головою. До речі курс євро в Херсоні саме на цю годину. Купують 40.50 грн. Продають 41.50 - 42.00 грн. 4 8 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leva - 30 552 Опубліковано: 13 грудня, 2022 Щось € псіханув 🤔, які будуть думки? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 13 грудня, 2022 Мировой Евро уже выше 1,06.... А говорили шо бедет только дешеветь, а оно вон как вышло... Дела.... 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жозефина 62 Опубліковано: 13 грудня, 2022 11.11.2022 в 23:30, AaronSky сказал: Задним числом)))) 11.11.2022 в 21:54, Жозефина сказал: 11.11.2022 в 19:49, Twin сказал: А я вірив, тихенько А продовження буде (тихенько)1 🤫 Уже ся стало, 🍿+кеди 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жозефина 62 Опубліковано: 13 грудня, 2022 5 часов назад, Leva - 30 сказал: Щось € псіханув 🤔, які будуть думки? Гілка форекс в допомогу. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 18 грудня, 2022 Вітаю. По курсам євро в Херсоні, саме онлайн пропозиції зменшилися. А з тих, що є то запрошують у особисті за для домовленності остаточного курсу. А от відчинилися вже в місті кілька обмінників. То в них курс євро ну дуже вже різноманітний - на купівлю від 40,50 і до 41,80 грн. На продаж цифри теж розкидані, від 41,70 до 42,50. Є цікава річ, що ті хто наприклад купують євро по 40,50 грн. у них продаж якби дешевий 41,70 грн., але тільки з приносу. А його по 40,50 грн. приносять тільки 100 - 200 євро на прожиття, та й то ті хто не хоче бігати шукати по місту дорожчего прийому. Тому більш актуально дивитися потрібно на цифри на прийом 41,50+, та на продаж 42,00+. Вони є, і вони у постійних гравців валютного ринку Херсона. Місто наразі хоч і дуже страждає весь грудень від ....., але люди тримаються, та чекають на новорічні сюрпризи, котрі обов'язково стануться завдяки всім нашім Героям України. Тому продовжуємо триматися разом. На все добре. 3 7 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 22 грудня, 2022 (змінено) Щось тихо в темі, усі сидять в валютних депо). Тільки вгору чи повертаємось до 1:1? Змінено 22 грудня, 2022 користувачем serhei 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах