Лев 13 928 Опубліковано: 11 лютого Вітаю всіх хто по-справжньому вболіває за Україну. Давненько я вам не писав, дуже багато всього сталося не доброго зі мною, що змінило моє життя на 99%. Змінило впевнений на краще майбутнє. Тим паче нам не час розклеюватися, бо потрібна Перемога для всієї України. На жаль по курсам євро багато не напишу. В Херсоні купували євро в ці вихідні по 41.20 грн. А за продаж на загал я не знаю - не бачив. Чомусь і долар і євро зараз в основному купують. Продають без проблем тільки своїм та постійним. Дивно якщо чесно, хоча повторюю - саме зараз я на 100% не володію всією інформацією. Далі більше буду знати. А поки продовжуємо триматися разом. Все буде Україна. До зв'язку. 5 16 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flexvin20006 211 Опубліковано: 11 лютого Видно щось знають, раз продають тiльки своiм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 13 лютого Вийшов з євро частково 41.50 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 17 лютого Вітаю. Курс євро в Херсоні на п'ятницю - купують 41.00 - 41.10 - 41.20 грн. - практично будь які суми куплять. Продають на загал 41.60 - 41.70 грн. Але постійним і по 41.50 грн. відпускають. Операцій по євро не багато, але є. Мені чомусь здається, що багатенько вивезли з вільної Херсонщини та з Херсону саме євро за останні пів року - рік. Бо ще рік - півтора тому євро було валом. Наразі воно то є, але відчувається, що не в тій кількості. По євро у мене поки все. Можливо на вихідних щось напишу, якщо буде про що писати. Тримаємось. На все добре. 1 9 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 17 лютого 05.02.2024 в 19:25, Moskit сказал: 40.50 на продажу напевно щось візьму на вільну гривню (як буде) что то евро как то резко и сильно подскочило, какие мисли 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 739 Опубліковано: 17 лютого 14 хвилини тому, InGodWeTrust сказав: что то евро как то резко и сильно подскочило, какие мисли які "думки вголос"? "різко та сильно підскочило" до 1.078 має значення для тих хто щоденно здійснює валютообмін, для "пересічного" на перспективу - в межах вибраного діапазону (бажано, щоби кожний "пересічний" чітко розумів для чого йому євро - зберігання, спекуляція, розрахунки та орієнтири для входу/виходу із валюти). Євро рухається не самостійно, це рух у стилі танго із іншим "танцюристом". От вони почергово і опускають один одного))). Фактори, що ближнім часом ще будуть мати негативний вплив на присівшу євровалюту - страйки фермерів. Досягнуть своє мети протестуючі чи ні - думаю не знає ніхто. Але весняно-польові роботи відміняти ніхто не буде. Тому ще 3-4 тижні у них є "попити кров" із бюргерів. Другий фактор, що зіграє навпаки на користь євро у середньостроковій перспективі - стимуляція до нарощування об'ємів продукції ВПК Європи (безпекові угоди України із Німеччиною, Францією; блокування закупівель за кошти ЄС озброєння за межами ЄС та інші, неочевидні на перший погляд речі). Нарешті, ріст (умовнй) євро може бути і за рахунок падіння партнеру по парі. Як будуть відбуватися американські президентські "раллі" після вчорашнього рішення суду Нью-Йорку про визнання Трампа шахраєм теж ніхто не знає. Стабільність у суспільстві "гегемона" впливатиме на курс долара не менше, ніж справи в економіці. Залишається сподіватися, що всіх справжніх "буйних" трампістів вже посадили, і знайдуть способи недопустити самого неадеквата до виборів. Це буде плюс долару). Різких рухів вгору ближніми тижнями не очікую, а далі побачимо 4 4 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 18 лютого (змінено) Вітаю. В Херсоні євро на відміну від п'ятниці на вихідних додав до 0,5% + -. Можна сказати по 10 коп. за день додає. Курс наразі купівля 41.30 - 41.40 грн. Продаж чітко 41.80 грн. Цікаво. Навіть трішечки операцій більше стало. Поки все. До зв'язку. На все добре вам. Змінено 18 лютого користувачем Лев Додав. 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 20 лютого 05.02.2024 в 19:25, Moskit сказал: але в районі 40.50 на Прошу прощения , когда все таки ожидать ☺️? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 739 Опубліковано: 20 лютого 48 хвилин тому, InGodWeTrust сказав: Прошу прощения , когда все таки ожидать ☺️? впродовж року але якщо гривня в Вас буде на нерозривному депозиті - можете не встигнути 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 20 лютого (змінено) 6 минут назад, Moskit сказал: впродовж року але якщо гривня в Вас буде на нерозривному депозиті - можете не встигнути простите вы меня за кого принимаете, какой депозит готовы пари на эту цифру? 40,5 с ваших слов, до концак месяца, на год не могу слишком много неизвестных, Змінено 20 лютого користувачем InGodWeTrust 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах