Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
13 часов назад, Moskit сказал:

сьогодні під вечір віддав євро по 45. Знаю, що в інших містах курс був вищий, але у нас працювали "вузенько" в 10 копійок

Взагалі дивні в нас курси 45,05 більше не хочуть давати. 

Опубліковано
53 минуты назад, tolukj09 сказал:

Підскажіть, а в яких банках можно обміняти євро на долар по крос курсу?

В банках, вроде так не делают. А вот в додатках банкав можно. В ПУМБЕ и Привате есть такая возможность, в Райфе нет такой функции.

Опубліковано (змінено)
1 годину тому, tolukj09 сказав:

Підскажіть, а в яких банках можно обміняти євро на долар по крос курсу?

наприклад у Приваті, але через переказ з карти на карту і замовлення готівки в касі (до 2-3 днів). Курс може не сподобатися.

"Пачку на пачку" - в обмінках, їх зараз трохи повідкривалося. Заводите в гугл "обмін валют у ..." вибираєте локацію, підходить - домовляєтесь (як правило домовленість до 1 години дійсна).

Крос-курс може змінюватися впродовж дня та відрізнятися навіть всередині однієї мережі обмінних пунктів у різних містах

Змінено користувачем Moskit
Опубліковано
В 11.03.2025 в 20:29, Moskit сказал:

сьогодні під вечір віддав євро по 45. Знаю, що в інших містах курс був вищий, але у нас працювали "вузенько" в 10 копійок

image.png.95b9f5704f31ac09465a77f3396ee8dc.png

Чекати продовження росту не став, оскільки впродовж дня бігати в кедах немає можливості, а корекція може зашурхотіти дуже жваво. Як низько і чи надовго - не знаю.

Інформація надана виключно із пізнавальною метою та не змушує нікого робити подібне. Профіт (або незароблений прибуток) буду рахувати пізніше

Віддав сьогодні по 45.25

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   2 користувача онлайн

• Створити...