KPECT 487 127 Опубліковано: 28 травня 1 час назад, SG_ сказал: Сереж, а ты специально людей оставил в кадре? А я вот не особо люблю пейзажи с персонами... Ну только в некоторых случаях... В 2017 году в Египте, на горе Синай (иначе называемой еще горой Моисея) попался мне вот такой почти библейский сюжет: Странник 4 1 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 28 травня (змінено) 50 минут назад, KPECT сказал: Сереж, а ты специально людей оставил в кадре? А я вот не особо люблю пейзажи с персонами... Ну только в некоторых случаях... Сереж. Я тоже не особо люблю "пейзажи с персонами", но иногда без них не получается. Окно в облаках. Змінено 28 травня користувачем SG_ 5 2 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helios2 5 318 Опубліковано: 29 травня 3 1 3 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 30 травня Модель початківець 9 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIV 3 942 Опубліковано: 30 травня 6 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 31 травня Размером с футбольный мяч... Посмотрите на размер листвы, для понимания масштаба. 5 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIV 3 942 Опубліковано: 31 травня 5 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIV 3 942 Опубліковано: 31 травня 5 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helios2 5 318 Опубліковано: 31 травня 6 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helios2 5 318 Опубліковано: 1 червня 4 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах