Helios2 5 318 Опубліковано: 30 липня 5 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 30 липня Не наступи!!! 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helios2 5 318 Опубліковано: 30 липня Дождь ленивый нервы треплет, Надоел уже за день, всё равно сниму улитку, Делать это мне не лень. PS. Честно слово, братья, дрУги, Эт не я её туды, Одна особь ошалела И балдеет от воды. 3 2 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 31 липня 5 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 31 липня 7 1 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 1 серпня 6 1 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 1 серпня Сереж, вот та вторая, бело-голубая с морем... Просто восторг! Не могу насмотреться. Класс!!! Ну и что бы не офф-топ, благословенное Закарпатье: 5 1 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 3 серпня 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 3 серпня Жалюгідна пародія... Неповторний оригінал: 3 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 3 серпня И такое вот еще земноводное: Огненная саламандра. Один из самых известных видов саламандр на территории Европы. На территории Украины вид встречается в Закарпатской, Ивано-Франковской, Черновицкой и Львовской областях. 7 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах