Перейти до змісту

Купівля білетів через сервіси

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купили білет через тікетс.юа по вигідній ціні через обставини не встиг на реєстрацію. Но авіа компанія сказала що я можу повернути гроші або скористатись даним рейсом протягом року заміну давали без проблем но через два тижння. Прийшлось купити новий білет. Подали на повернення тікетс сказав що поверненю не підлягає Нерозумію одного авіакомпанія говирить одне і доказує на ділі тільки не може зробити повернення бо я в них не купляв :(( а тікетс не хоче повертати. Хочу почути ваші поради досвід. Сьогодні дізнаюсь ще в іншій авіа компанії як в них цей процес відбувається.

Опубліковано

Летом через тикетс.уа купил билет на несуществующий автобусный рейс, в 3 часа ночи на вокзале оказалось, что мой автобус не едет в зону АТО :) Сразу же ночью заказал возврат средств и уже с июля висит статус "Ожиданиется возврат". На след. день деньги вернули в кассе автовокзала, без комиссии тикетс.уа =) разница составила 5-10%, точно уже не помню. Больше с тикетс.уа дел не имел :)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...