FINYA Опубліковано: 12 лютого, 2015 Опубліковано: 12 лютого, 2015 Доробіть будь ласка ваш konverter, а то м.Ужгород є, але нема Венгерського форінта, який дуже популярний на Закарпатті, дякую. Готово 1 Цитата
Astronom Опубліковано: 12 лютого, 2015 Опубліковано: 12 лютого, 2015 Пока только запустили, поэтому 1-2 дня заявок будет мало, но надеюсь быстро наберем аудиторию. Якщо люди відчують зручність та відносну безпечність, то люди швидко сформують заявки....та збільшать відвідування....Та і форумчанам буде додаткова зручність у користуванні сервісом! Навіть у "своїх" містах - одні продають...інші купляють без "міліцейського сліду"....А деякі обмінки ну вже аж надто великий розрив роблять на курсах.... ....Вдачі та розвитку! 5 Цитата
Це популярне повідомлення. zedaz Опубліковано: 12 лютого, 2015 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 12 лютого, 2015 Кілька порад: 1. Варто додати окрему групу електронних валют - об'єм їх обігу досить суттєвий і значно перевищує більшу частину "екзотичних" неелектронних валют котрі є в списку. В процессе 2. Прив'язка до соц мереж не повинна бути обов'язковою. Ділові люди часто не мають часу на соц мережі і тому не мають акаунтів там взагалі. 3. Уже відкриті лоти повинні бути доступні всім підписникам, оскільки більшість тих хто купує спочатку воліє переглянути наявний ринок (побачити "товар") а вже потім обирає продавця а не приходить на ринок і кладучи гаманець на окремий прилавок виставляє табличку - куплю картоплю і чекає поки картопля знайде її гаманець (я думаю суть метафори зрозуміла) 4. Також контактні дані окрім акаунту у соц мережі потрібні бути обовязковими аби знову ж таки полегшити комунікацію для людей котрі живуть "неелектронним" життям Дякую) 21 Цитата
gosha Опубліковано: 13 лютого, 2015 Опубліковано: 13 лютого, 2015 Кілька порад: 1. Варто додати окрему групу електронних валют - об'єм їх обігу досить суттєвий і значно перевищує більшу частину "екзотичних" неелектронних валют котрі є в списку. В процессе 2. Прив'язка до соц мереж не повинна бути обов'язковою. Ділові люди часто не мають часу на соц мережі і тому не мають акаунтів там взагалі. 3. Уже відкриті лоти повинні бути доступні всім підписникам, оскільки більшість тих хто купує спочатку воліє переглянути наявний ринок (побачити "товар") а вже потім обирає продавця а не приходить на ринок і кладучи гаманець на окремий прилавок виставляє табличку - куплю картоплю і чекає поки картопля знайде її гаманець (я думаю суть метафори зрозуміла) 4. Також контактні дані окрім акаунту у соц мережі потрібні бути обовязковими аби знову ж таки полегшити комунікацію для людей котрі живуть "неелектронним" життям Дякую) Полностью поддерживаю коллегу. ! ! ! . Думаю что акаунт любого подростка в Контакте будет надёжнее, чем акаунт делового и занятого человека. Я например не имею нигде и никаких акаунтов, зато мои дети и жена зарегистрированы не первый год в соцсетях. Но им обмен валют не интересен, а я обменом занимаюсь постоянно. Внимание вопрос: Как мне пользоваться Вашим сервисом ? ? ? . 8 2 Цитата
admin Опубліковано: 13 лютого, 2015 Опубліковано: 13 лютого, 2015 Полностью поддерживаю коллегу. ! ! ! . Думаю что акаунт любого подростка в Контакте будет надёжнее, чем акаунт делового и занятого человека. Я например не имею нигде и никаких акаунтов, зато мои дети и жена зарегистрированы не первый год в соцсетях. Но им обмен валют не интересен, а я обменом занимаюсь постоянно. Внимание вопрос: Как мне пользоваться Вашим сервисом ? ? ? . А никак. Или через аккаунт жены. Полно альтернативных бирж с телефонами. Этот сервис для тех, кто не хочет, чтобы их заявки видели непонятные типы и,тем более, наяривали на мобилку. ИМХО - таких большинство. 2 2 Цитата
dnbz Опубліковано: 13 лютого, 2015 Опубліковано: 13 лютого, 2015 а я не нашел где выставить курс по которому я желаю продать/купить... Цитата
admin Опубліковано: 13 лютого, 2015 Опубліковано: 13 лютого, 2015 а я не нашел где выставить курс по которому я желаю продать/купить... Курс через час уже будет неактуальным... нафига его писать? Сервис не для аленей. А для тех, кому спокойно-неспешно и надежно надо или каждый месяц. Цитата
forex Опубліковано: 13 лютого, 2015 Опубліковано: 13 лютого, 2015 а я не нашел где выставить курс по которому я желаю продать/купить... Я думаю можно выставить здесь: Не рекомендуем указывать в комментариях курс обмена – обстановка на рынке меняется очень быстро Цитата
forex Опубліковано: 13 лютого, 2015 Опубліковано: 13 лютого, 2015 А никак. Или через аккаунт жены. Полно альтернативных бирж с телефонами. Этот сервис для тех, кто не хочет, чтобы их заявки видели непонятные типы и,тем более, наяривали на мобилку. ИМХО - таких большинство. Тоже считаю, что привязка к соц сетям не должна быть обязательной. А кого выбирать себе в партнеры и какие оставлять контактные данные каждый решает сам. 2 Цитата
Mar Опубліковано: 13 лютого, 2015 Опубліковано: 13 лютого, 2015 Тоже считаю, что привязка к соц сетям не должна быть обязательной. А кого выбирать себе в партнеры и какие оставлять контактные данные каждый решает сам. Согласен. А так сервис называется - засветись 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення