admin 28 687 Опубліковано: 24 лютого, 2015 Я свою в интернетах нашел. А вы? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Timka 759 Опубліковано: 24 лютого, 2015 Я свою в интернетах нашел. А вы? Не, ну как то все очень просто. А где романтика? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Timka 759 Опубліковано: 24 лютого, 2015 Вот я например встретил свою на диско. До сих пор помню тот первый поцелуй . Уже 11 лет вместе. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮлияЮ 81 Опубліковано: 24 лютого, 2015 У меня была романтика), познакомились на круизном лайнере, все было красиво, как на Титанике... Жаль, на суше романтика быстро закончилась.. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olga0303 460 Опубліковано: 24 лютого, 2015 В секции по альпинизму познакомились. Альпинист с меня так себе вышел, а вот мужа хорошего нашла))) 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arrow 1 239 Опубліковано: 24 лютого, 2015 А я со своей на дне рождении моей тогда еще девушки познакомился. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
witas65 2 397 Опубліковано: 24 лютого, 2015 У меня была романтика), познакомились на круизном лайнере, все было красиво, как на Титанике... Жаль, на суше романтика быстро закончилась.. Айсберг теж був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Marusya 8 817 Опубліковано: 24 лютого, 2015 Я свою в интернетах нашел. А вы? И я 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
witas65 2 397 Опубліковано: 24 лютого, 2015 А якщо половинка не одна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УКР_ 1 574 Опубліковано: 25 лютого, 2015 А якщо половинка не одна? это тогда не половина уже ) , а 1/3 или более 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах