redsa12345 105 Опубліковано: 7 березня, 2015 Китайці ж жадні вони ніколи просто так нічого не роблять завжди своя вигода в тому стоїть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
remaz 0 Опубліковано: 7 березня, 2015 Якщо ви працюєте з таобао і т.д Ваші клієнти переплачують процентів так від 20 і вище... ( Багато фабрик в китаї замасковано китайці дають заробляти своїм і вихід на пряму із фабрик виходить трохи не легким. через китайський алібаба 1668 можна вийти но в основному це агенти або перекупщики. У всіх продавців китаю по словам мають власні фабрики або цехи Хто був і говорив знає про що я говорю ) Я вроді писав скільки я з китаєм працюю 4 роки з Китайцями 1 рік жив налагодили роботу і т.д. Супер що вам за 10 днів доставляють ( Нажаль я вожу сам послуг карговиків не користуюсь ) Також можем перевозити з європи бусами. Коли на таможні замінки і т.д Всі стоять крім бусів з європи але може час перекидки збільшитись Я это в курсе, на 1688(а не 1668) порой цены выше, не забываем про то, если покупать на тао именно, оптом, с продом можно очень хорошо потарговаться) как вы написали эти 20% и выше они с легкостью могут скинуть Я вас не пойму, ну если вы сам возите и у вас именно проблемы со сроками, то чего писать о том, что сейчас у всех проблемы со сроками? На счет валгера на форуме таобао вроде они засветились и сейчас возят... Но все равно мои карговики возят за 3-5 дней с момента вылета(треков у карго нет), скрин что дала не скрою - это частная служба мист экспресс(впринципе по скрину видно), у них в среднем 7-10 дней стабильно перевозят, у двоих нет проблем точно, а вы тут пишите что не может такого быть еще и уточняете, точно ли я занимаюсь китаем? Может просто у вас не налажено все четко? Все всегда делают не только китайцы с выгодой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
redsa12345 105 Опубліковано: 7 березня, 2015 (змінено) Я это в курсе, на 1688(а не 1668) порой цены выше, не забываем про то, если покупать на тао именно, оптом, с продом можно очень хорошо потарговаться) как вы написали эти 20% и выше они с легкостью могут скинуть Я вас не пойму, ну если вы сам возите и у вас именно проблемы со сроками, то чего писать о том, что сейчас у всех проблемы со сроками? На счет валгера на форуме таобао вроде они засветились и сейчас возят... Но все равно мои карговики возят за 3-5 дней с момента вылета(треков у карго нет), скрин что дала не скрою - это частная служба мист экспресс(впринципе по скрину видно), у них в среднем 7-10 дней стабильно перевозят, у двоих нет проблем точно, а вы тут пишите что не может такого быть еще и уточняете, точно ли я занимаюсь китаем? Может просто у вас не налажено все четко? Все всегда делают не только китайцы с выгодой) У мене проблем немає я писав що зараз ситуація не стабільна в державі тому сроки скачуть. А не так як ви розказуєте що по 10 днів ))) На рахунок таобао Ух відколи перекупщики в перекупщиків скидки роблять в % відношеннях ( Вони ідуть на знижки но уж не сильно цікаві ) )) Змінено 7 березня, 2015 користувачем redsa12345 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
redsa12345 105 Опубліковано: 7 березня, 2015 Я говорю речима які вони є більшості люблять прикрашати як все в нас гарно і т.д Практика показує ніколи не буває гладко і прекрасного з імпортом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
remaz 0 Опубліковано: 9 березня, 2015 За 10 днів даже одесити не возять через києвську таможню в них частіше товари стоять і т.д В основні які возили не погано ІЦС в свій час зараз в повній жопі (Понакидували як авіакомпаній так і западних перекидщиків) А ті які повідкривались ТопКарго і т. д Працюють по відкатеній схемі при ситуації з страховки будуть повертати тиждень два і розбиратись чого грузу немає або чого він пропав шукати підводні камні. (Азіамост мовчу - авіа не їхнє і т.д Основним Море возять нормально Карговозів є купа в більшості знаю ніхто зних зараз за 10 днів не возе))))) Ті які везуть в чорну через запад не краще стоїть справи ... Якщо чесно я посмію сказати ви або рідко закупляєтесь або працюєте через раз. П.С. Ви точно працюєте з Китаєм? Ну да, это мое тверждение про сроки)) П.с. я закупаюсь там регулярно, внеделю у меня выезжает оттуда по 30-60 кг (в зависимости от вида товара) ИМенно мои карговики для примера есть неокторые товары везут через киевскую таможню, а там везут уже его в Одессу, на то етсь свои причины у них, но там срок перевозки примерно сутки не более) На счет тао и скидок - у вас свое мнение, у меня свое, на счет импорта - не нужно быть наивными, ВСЕГДА есть, были и будут заморочки, гладко никогда не проходило ничего) Не в государстве дело, а в "зажратости" таможенников и других структур Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ifuser-1 4 Опубліковано: 31 липня, 2015 Добрий день. Порадьте надійне карго, щоб в Китаї отримали і переслали в Україну. Бажано щоб працювали як посередник при оплаті. Дякую. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
redsa12345 105 Опубліковано: 15 квітня, 2016 Добрий день. Порадьте надійне карго, щоб в Китаї отримали і переслали в Україну. Бажано щоб працювали як посередник при оплаті. Дякую. Добрий день звертайтесь в ЛС порекомендую вам карго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gs84 26 Опубліковано: 16 квітня, 2016 Добрий день. Порадьте надійне карго, щоб в Китаї отримали і переслали в Україну. Бажано щоб працювали як посередник при оплаті. Дякую. А какой товар Вас интересует? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gobon 0 Опубліковано: 24 квітня, 2016 remaz Добрый день, как с вами связаться? В личку вам написать почему то не могу. Интересует доставка с китая, груз готовый но нужна консолидация. Пожалуйста свяжитесь со мной. Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
1robert 0 Опубліковано: 5 квітня, 2017 Домовився на алібабі з двома виробниками.Але 1) оплата не так як на аліекспресі захищена до отримання- а просто проплата та я ще не хворий просто так перерахувати гроші в другий кінець світу а як зробити добре - поняття не маю.2)доставку вони рахують -десь 5дол;кг - але далі буде й мито бо це 10-ки кг. Дивився по карго - одні кияне і одесити з дніпром а близько тільки азіамост у Львові.Кажуть теж 5дол авіа, 1.2дол-море але митниця їхня,також можуть проплатити китайцям якщо привезу до них бабулеси але чи дасть китаєць те що каже і чи видеруть у нього ту сумму як щось не так і чи приїде воно ціле, бо так і я можу проплатити .Хоть лети в Китай і плати і забирай рейсом в Європу та завозь бусом. Але то купа роботи. Підкажіть будьласка чи існує реальний вихід чи летіти на завод або забути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах