Svb1999 337 Опубліковано: 31 серпня, 2016 3 часа назад, pufik сказал: Диамантбанк отсудил у ликвидируемого Златобанка 88 млн грн https://finclub.net/news/diamantbank-otsudil-u-likvidiruemogo-zlatobanka-88-mln-grn.html и теперь будет судиться с ликвидатором о включении исполнительного листа в реестр дебиторов/кредиторов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pufik 14 Опубліковано: 7 вересня, 2016 Діамантбанк продовжує нарощувати основний капітал http://diamantbank.ua/new/651.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
UncleB 19 304 Опубліковано: 4 жовтня, 2016 НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 04жовтня 2016 року. За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення: 9. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» прийнято рішення 12. Щодо відмови в реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Діамантбанк» 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
пао 111 Опубліковано: 6 жовтня, 2016 В 04.10.2016 в 19:32, UncleB сказал: НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 04жовтня 2016 року. За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення: 9. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» прийнято рішення 12. Щодо відмови в реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Діамантбанк» Що це може означати? Чи варто зараз відкривати депозит у цьому банку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svb1999 337 Опубліковано: 14 жовтня, 2016 В 06.10.2016 в 10:27, пао сказал: Що це може означати? Чи варто зараз відкривати депозит у цьому банку? НКЦПФР не понравился отчёт банка о результатах размещения нового выпуска акций банка. Ничего страшного, переделают отчёт и подадут повторно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svb1999 337 Опубліковано: 24 квітня, 2017 https://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=47406845&cat_id=55838 http://www.fg.gov.ua/not-paying/temporary/203-pat-diamantbank рішення від 24 квітня 2017 року № 1684 «Про запровадження тимчасової адміністрації в ПАТ «ДІАМАНТБАНК» та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Crowlq 38 Опубліковано: 24 квітня, 2017 жесть, я мав там депозит. Плакали мої гроші. Це ппц, як так можна!!!! Думав в Приваті норм - приват ТА, націонілізація. Тепер перевів в діамант - здох. Перевів в укрсоцбанк - став альфою. Укрсиббанк - як Лє Пен переможе і плакали мої гроші. Дурень, завтра купую 3-літрову банку і всьо. 4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 24 квітня, 2017 Я звичайно вибачаюсь, але навіщо було переливати з пустого в порожнє? Приват прошумів на всю країну, так, але там поки спокій, врегулювали, чого свого часу чекали в дельті, але не зрослось. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 787 Опубліковано: 24 квітня, 2017 2 часа назад, Crowlq сказал: жесть, я мав там депозит. Плакали мої гроші. Це ппц, як так можна!!!! Думав в Приваті норм - приват ТА, націонілізація. Тепер перевів в діамант - здох. Перевів в укрсоцбанк - став альфою. Укрсиббанк - як Лє Пен переможе і плакали мої гроші. Дурень, завтра купую 3-літрову банку і всьо. Задовбала ця країна. Не пойму истерики. Вы держали там меньше 200 тысяч? Вам все вернут. Вы держали там больше 200 тысяч? Кто Вам доктор... сейчас больше 200 000 даже в Привате держать СТРЕМНО. 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svb1999 337 Опубліковано: 5 червня, 2017 Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) прийняла рішення від 23 травня 2017 р. № 2075 відповідно до якого продовжено строк тимчасової адміністрації у ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДІАМАНТБАНК» (далі – ПАТ «ДІАМАНТБАНК») з 24 травня 2017 року до 23 червня 2017 року включно. Згідно з даним рішенням продовжено строк повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «ДІАМАНТБАНК» Старцевої Тетяни Володимирівни з 24 травня 2017 року до 23 червня 2017 року включно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах