Перейти до вмісту

Можно выбирать несколько вариантов ответа, если планируются траты в равных пропорциях  

119 користувачів проголосувало

1. 1. Что вы сделаете с полученными выплатами по вкладам в "Дельта-банке"?

• положу на депозит
      20
    • куплю наличную валюту
      86
    • потрачу
      25

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Подскажите пожалуйста почему при переходе в дельта платежи открывается пустая страница на голубом фоне, а адрес выглядит вот так "https" красным цветом и перечеркнуто по диагонали. Так стало после переустановки Виндовс

Типичный глюк интернет-банка от говнобанка. Что-то там с кукисами, шмукисами, а также хитрожопостью гвбанка. Установите другой браузер, аля опера, мозила, хром, попробуйте с них. Должно помочь.

Змінено користувачем Nikolaus
Опубліковано:

Город Днепр - сумма 190 000 грн. У меня эта сумма в $. Т.е. не надо и к валютчику бегать :)))

Если не трудно, можете просветить, какая схема по погашению в данном случае? 

Спасибо!

21.01 заканчивается гривневый депозит на 150 000, 27.01 еще на 70 000. г. Павлоград. Можно сработать. Насчет схемы погашения: на горячей линии утверждают, что возможности взаимозачета нет; в майдельта лимит всего 2500 грн/сут. Уточню в отделении, отпишусь.

Опубліковано:

Відпишіться будь ласка чи хтось пробував сьогодні перекидати на картку іншого банку через дельта платежі або pay2you, чи проходить???

В мене до вчорашнього дня кидало з лімітом 500 грн. як і з МС ОК1 і соц., а від 08.01. кошти знімаються і миттєво повертаються((

Кидав на VISA райфайзен аваль і на VISA приват. Вчора також получив GOLD VISA очікував 30 днів, але вони також не працюють(((

На гарячій лінії говорять що все ОК все працює пробуйте ще)) прям лотерея))

Саме цікаве те що пробую з 5 різних кабінетів клієнтів і всіх обин результа, але 2 дні назад все працювало???? 

Опубліковано:

Відпишіться будь ласка чи хтось пробував сьогодні перекидати на картку іншого банку через дельта платежі або pay2you

Три дні поспіль з пенсійної МС на Візу Фідобанку по 490 грн, через дельта-платежі, успішно. Сьогодні десь о 9.30 перекидав.
Опубліковано:

Можливо хтось знає чи є можливість у банка блокувати опереції на картку іншого, я маю на увазі якійсь ліміт по перекиданню коштів.?????

Я кубай з 5 різних ОК1 і 5 Соц. все що є спільним це тільки картка одержувач.

Я кидав спочатку на приват приблизно скинув 40000 після цього відмовлялося скидати я почав на Аваль також скинув десь 40000 і також зараз відмовляється.