Абрамович 447 Опубліковано: 13 серпня, 2015 чем будет красиво и экономно обделать наружную стену с газобетонных блоков ? я так понимаю её не надо утеплять ? ширина 400мм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaxa2000 259 Опубліковано: 13 серпня, 2015 подскажите второй этаж газобетон 15см. чем утеплять пенопласт 10см.или есть что то по эфективнее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
focus63 814 Опубліковано: 13 серпня, 2015 подскажитe втoрой этаж газoбeтон 15cм. чeм утeплять пеноплаcт 10cм.или есть что то пo эфeктивнеe? Обязательно 10см. пенопласт + акрил если для себя, если на продажу можно минералку... 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ingvarr 1 314 Опубліковано: 16 серпня, 2015 подскaжите втoрой этaж гaзoбeтoн 15см. чeм утеплять пеноплaст 10cм.или есть чтo тo пo эфeктивнeе? Стена в 15см газобетона? Это что, каркасно-монолитное строительство? Если вся несущая способность только 15см газобетона, то такие стены необходимо для начала укреплять чтоб не разъехались 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ingvarr 1 314 Опубліковано: 16 серпня, 2015 чeм будет кpacивo и экoномнo обделать наpужнyю стенy c гaзoбeтонныx блоков ? я так понимaю её нe надо yтeплять ? шиpинa 400мм утеплять желательно. ктобы что ни говорил, а газобетон в кладке и просто газобетон совсем разные вещи. через швы фонит будь здоров! А красиво и экономно оформить фасад одновременно не бывает. Если стоит задача еще и утеплить то я бы выбрал фиброцементный сайдинг, а внутрь минвата. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanderEA 3 313 Опубліковано: 17 серпня, 2015 Друзі Цікавить думка спеціалістів: Утепляти новобуд чи ні - давати просту цементно вапняну штукатурку? побудований з блоку 44 поротерм на теплий клей (теоретично Р більше 3х). Дякую! Я не планував утеплювати свій 38 кератерм, але потім порахував, що простіше наклеїти ППС, аніж вирівнювати стіну. Різниця в ціні на ППС, а до пасивного дому Вам ще далеко, так що краще утеплювати 50 мм ППС. чем будет красиво и экономно обделать наружную стену с газобетонных блоков ? я так понимаю её не надо утеплять ? ширина 400мм 50 мм вата + силиконовая штукатурка (дорого, но правильно) или ППС + акриловая штукатурка (дешевле, но хуже для газобетона). Но можно просто утеплить ППС, затянуть клеем и сеткой, и так оставить. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siua 180 Опубліковано: 17 серпня, 2015 Я не планував утеплювати свій 38 кератерм, але потім порахував, що простіше наклеїти ППС, аніж вирівнювати стіну. Різниця в ціні на ППС, а до пасивного дому Вам ще далеко, так що краще утеплювати 50 мм. Дякую! А як поротерм/кератерм дружить з ппс? якщо впрягатись - то може таки з ватою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanderEA 3 313 Опубліковано: 17 серпня, 2015 Дякую! А як поротерм/кератерм дружить з ппс? якщо впрягатись - то може таки з ватою? Та нормально дружить вже 2 зіми. Ніяких проблем не має. Не слухайте про "дихаючі стіни" і и т.п. єресь 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хасан 2 482 Опубліковано: 18 серпня, 2015 Вопрос и рекомендации по выбору электроинструмента перенёс в тему "Советы по выбору электроинструмента". 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanderEA 3 313 Опубліковано: 21 серпня, 2015 якщо впрягатись - то може таки з ватою? Кстати, нарыл интересную таблицу: При условии, что паропроницаемость пенопласта 0,05 мг/(м·год·Па) (при метре толщиной), а Кератерма 0,14 мг/(м·год·Па), то утеплять ППСом до 10 см можно, а при 5 см вообще проблем с пропусканием влаги не будет! Даже для газобетона 30 см. Также посмотрел паропроницаемость акриловой штукатурки, обычно не менее 0,02 мг/м.ч.Па, при толщине слоя 2-3 мм проблем не должно возникнуть (0,66 - 1 мг/м.ч.Па), а вот при более крупном зерне ситуация ухудшается, нужно смотреть на толщину стены и утеплителя. А вот если утеплитель - вата, то акриловую нельзя использовать. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах