Перейти до вмісту

focus63

Читач
  • Публікації

    1 359
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

-814

Про focus63

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Не знаю

Відвідувачі профілю

8 019 переглядів профілю
  1. focus63

    Прогноз курса доллара к гривне

    https://ua.korrespondent.net/world/4392903-ukraina-otrymaie-vid-ssha-3-mlrd-zmi Україна отримає від США $3 млрд - ЗМІ
  2. focus63

    Прогноз курса доллара к гривне

    Раз Ви так почали розмову, то як що Ви уважно прочитаєте те що я написав, я підкреслив що якщо то мене засиплять валютою, ойро, баксом...і що я забажаю...(це захід) Тому я поки у гривні і моніторінг ринку, тому у плюсах))) Дякую за увагу.
  3. focus63

    Прогноз курса доллара к гривне

    Та все вірно, я зараз вийду з мішком гривні на заході України і наберу по курсам нижче чим заявляють валютчикі, вікна, банки... І це реальність на сьогодні, а далі завжди моніторинг ринку... А реальність до низу... А якщо би я слухав пане Моцарта, то я би недоотримав би прибуток... До речі уперше пан Кремінь теж кликав у другий бік, таке враження що це чуть все було не дуже чесно! Хвала Денка, Орест... Тільки останній перестрахувався і віртуально перейшов у бакс)
  4. https://rivnepost.rv.ua/news/rivnenshchina-finansoviy-lider-sered-inshikh-oblastey-ukraini За три роки Рівненщина з 20 місця за наповненням місцевих бюджетів перейшла на перше за сплатою ПДФО та друге – за надходженнями до місцевих бюджетів Працюємо...
  5. focus63

    Поздравления и Благодарности

    Всіх причетних Вітаю!!! Шана Вам на віки...
  6. focus63

    Газ, нефть и около них

    У нас на заході країни нормально, піки морозні пройшли на ура, звісно що такі системи розраховані на окремий гарний вхід електрики, в свій час на погодження та на свій трифазний кабель пішло "трохи" грошей, но воно того варто, кухня на одній фазі, перший поверх на другий, другий поверх на третій фазі... Так і живемо) А взагалі ці нові системи теплових насосів, інверторні, дуже економічні, вже більше п'яти років у мене, польот нормальний)
  7. focus63

    Газ, нефть и около них

    З цим згоден на 100відсотків, вже при мінус 12-13 практично тепла не вистачає, догріваємося каміном та котлом) Але таких днів дуже мало)
  8. focus63

    Газ, нефть и около них

    Все також у будинку зроблено, основа коондиціонери Дайкін тіп тепловий насос воздух-воздух до мінус 15, іноді приходилося включати котел вечором на дві години, та зранку на дві години, іноді камін. Планую в цьому році і в більярдну поставити Дайкін до мінус 15 Газ тільки приготування їжи та підстраховка на сильний мороз
  9. focus63

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я теж з Рівного... Але давайте задамо питання сам собі: - чи МВФ дав транш, чи погоджені всі вимоги для отримання траншу? - чи віддали всі ті великі та дуже великі виплати які маємо віддати на протязі цього року? Вілповідь-НІ! Як планують віддавати гроші? Відповідь-Нерезиденти та знову "нерезиденти" Чи будуть лити гроші на межбанку експортери? Відповідь- ЗВІСНО і це тільки початок грошового потоку... Будуть відскоки? Звісно що будуть... Особисто виходив по 28.20, 28.10, 27.90 Для себе не бачу сенсу пригати знову у зелений, але при відскоках буду частинами знову зкидувати зелений... Щось як ніколи повірив у найкрасивішу...а там буду бачити і слідкувати за трендом...десь так)))
  10. focus63

    Прогноз курса доллара к гривне

    Все вірно. У мене в цьому році був запланований відпочинок на Балі. Корона внесла корективи, вирішив трошки перечекати...так би мовити раздивитися навколо себе, що і як) І для мене дійсно не зрозуміло, коли на фінансовому форумі чути стогін що всі помираємо, не помремо))) Новорічні свята наближаються...трошки курс припаде як на мене, потім підросте...і так будемо на хвилях гойдатися! Все буде Україно!!!
  11. focus63

    Поздравления и Благодарности

    Вітаю!!! Слава Україні!!! Героям Слава!!!
  12. focus63

    Прогноз курса доллара к гривне

    Де можна прочитати що включає в себе та чи інша підписка?
  13. focus63

    Прогноз курса доллара к гривне

    https://m.censor.net/ru/news/3233145/ukrainskaya_ekonomika_dvijetsya_k_propasti_budut_problemy_s_zarplatami_i_pensiyami_kak_v_90h_saakashvili Украинская экономика движется к пропасти. Будут проблемы с зарплатами и пенсиями, как в 90-х", - Саакашвили. ВИДЕО Страшилка страшна....це відноситься до курсу, кожен може зробити висновок самі.
  14. focus63

    Поздравления и Благодарности

    Слава Україні 💙💛 Слава Нації ❤️🖤
×