Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

БЫЛО!!!!! Помню!!!! Только таз был эмалированный... а вообще варенье надо варить в МЕДНОМ тазу!

А парное молоко... я пил, конечно... сам за ним ходил к женщине, которая доила корову... и каждый день... в 2 часа дня... литровую баночку... я поллитра сразу выпивал, остальное домой нес :) Ох, раззадорил... 

какой был, из такого и тащил! чё прикопался?)))

Опубліковано

БЫЛО!!!!! Помню!!!! Только таз был эмалированный... а вообще варенье надо варить в МЕДНОМ тазу!

А парное молоко... я пил, конечно... сам за ним ходил к женщине, которая доила корову... и каждый день... в 2 часа дня... литровую баночку... я поллитра сразу выпивал, остальное домой нес :) Ох, раззадорил... 

Моцарт, вот Вы у нас в разных областях специалист.

А корову доить Вы умеете? :D

Опубліковано

Кстати ,настоящий дошаб в Азербайджане..

Мне привозили оттуда как то ,в маленьких стеклянных бутылках.

Под рыбу на мангале ,очень вкусно.

В Армении не такой.

Армянский тоже в маленьких и стеклянных бутылочках. Чаще в продаже тутовый, хотя я полюбила и абрикосовый.

Про «настоящее» у Азербайджана с Арменией старые и сложные взаимоотношения. Каждому свое.

Я выбираю армянский. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...