Mozart Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 "Отдохните, дети... День был очень жарким... " Заходите к нам на огонек... Цитата
Pan Włodek Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 "Отдохните, дети... День был очень жарким... " Заходите к нам на огонек... -Эй , маэстро, колыбельную давай!... Цитата
Mozart Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 Я с нетерпеньем жду, когда наступит вечер... Утихнет шум, и прекратится суета... Я руки положу к тебе на плечи И посмотрю в твои глаза.... 1 Цитата
Mozart Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 -Эй , маэстро, колыбельную давай!... Рано... народ только заходить начал... Рад вас всех приветствовать, друзья! Цитата
vvvvv Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 -Эй , маэстро, колыбельную давай!... :D 1 Цитата
Меланья Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 (змінено) А у меня Celine Dion- Parler A Mon Pere-сейчас на общий вызов,а вообще-меняю часто)),на одном тел все горомко))),на другом приходится подбирать),чтоб слышать)(это я про мелодию на телефон)))-если что)) Змінено 5 червня, 2015 користувачем Меланья Цитата
Обыватель Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 http://coub.com/view/6nxb3 4 Цитата
Karl Опубліковано 5 червня, 2015 Опубліковано 5 червня, 2015 И Вам привет)И тебе привет, Меланья. ))Как твой день? 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.