Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я все время думаю, что Ваш характер - как самум, что несется над этими пальмами... Лучше сразу зарыться в песок и переждать. Ведь собьет с ног - тут даже к гадалке ходить не  надо... 

Свизуализировала-Моцарт в песке,зарыт(временно),и Тилана парит....над ним ;)  :wub:

Опубліковано

У меня уже НЕ работает, я с нового года сменила на usim старую симку. 

Кстати, удобно, у меня в телефоне интернет лучше, чем часто в некоторых местах через wi-fi.

Полночь. Софья. 

Опубліковано

Свизуализировала-Моцарт в песке,зарыт(временно),и Тилана парит....над ним ;)  :wub:

Интересненько... я - в виде трупа, а Тилана... 

Не-не... я живой! Не дождетесь!

Как там в песне поется: "Я не здамся без бою!"

https://www.youtube.com/watch?v=tcs2B7NUap4

Опубліковано

Вы их после сломанного стола съесть собрались? ;)  закусить свою тяжкую долю опосля старушки :D

Я завуалированно , воспитание не позволяет !  :) Там ещё есть слово  ,,,,,,,, тарахтеть !!!  :)

Опубліковано

А меня после "Хоббита" со страшной силой тянет на эльфиек... 

Видел я в институте, как женщины умеют обращаться с колюще-режущими предметами... 

желаю тогда сладких снов с прекрасными эльфками :)

всему собранию тоже спокойной ночи.

всех целую :)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...