Finn Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 блин, чё рыб? февральский? потому что костлявые! ))) Цитата
Mobile Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 Вы - вуайеристка? ))) А Вы шо уже в негляже? Цитата
ozon1 Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 (змінено) эт вы кого счас жмотярами назвали? самых экономных и рассчетливых людей?=))) это дева (для остальных) Змінено 4 квітня, 2015 користувачем ozon1 1 Цитата
Finn Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 эт вы кого счас жмотярами назвали? самых экономных и рассчетливых людей?=))) реально жмоты ))) Цитата
Mobile Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 не плачь! тем более при дамах ))) А может у меня душа ранимая-) Цитата
Finn Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 Смотря какой план, бывает простой, а бывает и развернутый. правильно, товарищ Жуков! (с) Цитата
Гість Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 да какой водолей?))) У FINNa знак особый - он Баламут Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 Барышни, а вы вот честно -честно, когда с сударями знакомитесь, то на гороскопы заморачиваетесь? Цитата
Finn Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 А может у меня душа ранимая-) перебинтовать и снова - в атаку! ))) 1 Цитата
Photographer Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 фiгассє! я взагалi-то з Фiнляндiї! але дуже приємно хильнути чарку за такий тост ))) P.S. а що з мовою трапилось? ))))) А мова у нас одна солов'іна)))))) якщо ти з Фінляндіі так тоді наступний тост : за інтернаціональну дружбу)))) хех))) незнав що ти фін))) класно))) я 2 роки прожив в Нідерландах... І пив там за звичай "Finliandia" ))) Цитата
Рекомендовані повідомлення