Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Натрапив на ресурс, що візуалізує комісії по монетам, дуже наглядно  та наочно, можна вибрати мову, монету, період, наприклад біток вводить в шок

comiss1.thumb.png.21ddc7c947e67da445ba933d3b2abc40.png

всі інші мають набагато (!) меншу комісію за переказ

comiss2.thumb.png.24e5c3a7c4b59587f9acbf3644fcd136.png

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 2
Опубліковано:
22 hours ago, Endeavour said:

Похоже, что последняя попытка продолжить тренд вниз не сработала, … линия поддержки сильная, … с утра рулят быки, … время уже рассматривать варианты с разворотом битка, … и покупкой перспективных альтов по хорошей цене.

Поход вверх предполагаю выше 17к, а возможные низы – это уже дело следующей коррекции ...

Опубліковано: (змінено)

17к очень мало вероятно, я думаю не более 15300, но лучше выйти на 15:) по вексу

Змінено користувачем RASTY
Опубліковано: (змінено)
20 minutes ago, Endeavour said:

Поход вверх предполагаю выше 17к, а возможные низы – это уже дело следующей коррекции ...

Посмотрим, как закроемся сегодня и завтра, ... а на счет хая, если будет пройден уровень 17,2, то будет открыт путь на 18+

Змінено користувачем Endeavour
Опубліковано:
В 12.01.2018 в 22:34, senderZ сказав:

Натрапив на ресурс, що візуалізує комісії по монетам, дуже наглядно  та наочно, можна вибрати мову, монету, період, наприклад біток вводить в шок

comiss1.thumb.png.21ddc7c947e67da445ba933d3b2abc40.png

всі інші мають набагато (!) меншу комісію за переказ

comiss2.thumb.png.24e5c3a7c4b59587f9acbf3644fcd136.png

Воно то цікаво, але на практиці не все так просто. Можливо я не сильний в криптосвіті, але коли я виводив кошти з поло, цікавався комісіями за валюту і курсами bestchange. На даному ресурсі враховуючи комісію за транзакцію крипти найвигідніше було вивести ефір. Так я і зробив. Можливо є інші шляхи обміну які беруть менші комісії. але на bestchange немає особливої різниці.

Опубліковано:

Сама крута фішка - є деякі монети, що мають фіксовану ставку за перекази (точно знаю що песики - DOGE) - скільки б не переводив, варість  1 догі! (мізер)

Опубліковано:
9 годин тому, Endeavour сказав:

я як завжди песиміст тому вважаю що до 17 ми не дойдемо. Більше того чекаю сильний спад до 7-8 к.
Моя думка грунтується не на тех аналізі або на новинах а на чистій психології.
припустимо "Вася" купив 3 бітка по 20к, потім курс впав до 12 к, потім 17, потім 12 іт.д.
про що думає "Вася"? - Біток все одно виросте бо так завжди було - і навіть якщо я з вкладених 60к лишилось 40-45 то все ок, це корекція, про це я читав в інтернеті і всі це розуміють.
що зробити щоб Вася продав бітки - рухнути курс сильно вниз до 7-8 к, - в цьому випадку в багатьох "Васів" нерви не витримають і вони продадуться щоб вернути хоча б щось. я чекаю агонії на ринку і в новинах тоді і планую закуплятись. 

Опубліковано:
23 хвилини тому, senderZ сказав:

Сама крута фішка - є деякі монети, що мають фіксовану ставку за перекази (точно знаю що песики - DOGE) - скільки б не переводив, варість  1 догі! (мізер)

якщо брати бестченйдж то там на доггі сама більша комісія, всагалі не вигідно виводити