Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Вот такая интересная статейка интересующимся золотом http://kurs.com.ua/novost/uchenym-udalos-sozdat-iskusstvennoe-zolo-r318742

ссылка четкая 

а цена искуственика будет в разы дороже природника :D

и смысл?

• 3 weeks later...
Опубліковано: (змінено)

ну в СССР видеомагнитофон поначалу стоил как кооперативная квартира....

стоимость искусственного со временем может стать как стоимость меди

Змінено користувачем мародёр
Опубліковано:

ну в СССР видеомагнитофон поначалу стоил как кооперативная квартира....

стоимость искусственного со временем может стать как стоимость меди

более чем может!

просто непонятно зачем он нужен? это фишка такая или как?

я не слыхала, чтоб в мире был дефицит аурума как природника (зележи в земле и т. д. ну и дальн. обработка), а так же на рынках природник ходит бродит, особо страны не жалуются...

вот если б альтернативу природного газа в лаборатории вывели - исскуственный газ, я бы поняла.... а то все эти газовые конфликты и цены - резонно!..... а так... интересная статья не более имхо.

Опубліковано:

Я думаю, є якийсь взаємозвязок між "чорним" золотом і "жовтим" золотом. Нафта падає, і відповідно і золото падає. Хто як думає??? Так щоб зберегти свої кровно зароблені і перевести їх в золото потрібно добре подумати. А враховуючи те що у нас діють обмеження, по купівлі в еквіваленті 3000 грн., то це буде коштувати і нервів, і часу.

P/S І всеж на мою думку, в майбутньому аурум буде дорожчати. Паперові гроші це - лише красиві бумажки (кожний другий долар це фантік не підтриманий золотом), а золото це метал (дорогоціний). 

• 4 weeks later...
Опубліковано:

Я думаю, є якийсь взаємозвязок між "чорним" золотом і "жовтим" золотом. Нафта падає, і відповідно і золото падає. Хто як думає??? Так щоб зберегти свої кровно зароблені і перевести їх в золото потрібно добре подумати. А враховуючи те що у нас діють обмеження, по купівлі в еквіваленті 3000 грн., то це буде коштувати і нервів, і часу.

P/S І всеж на мою думку, в майбутньому аурум буде дорожчати. Паперові гроші це - лише красиві бумажки (кожний другий долар це фантік не підтриманий золотом), а золото це метал (дорогоціний). 

Есть графики зависимости цен.

Опубліковано:

Ринкова ціна загального золотого запасу США перебуває (за 2015) на рівні всього 282 млрд. $. Ця цифра становила 16% :blink:  від загальної грошової маси країни-імпортера усіляких свобод. Даю цікаву силку, на статю, про динаміку цін на золото /// syrovyna.com/aktualnij-grafik-tsin-na-zoloto/

Опубліковано:

Ринкова ціна загального золотого запасу США перебуває (за 2015) на рівні всього 282 млрд. $. Ця цифра становила 16% :blink:  від загальної грошової маси країни-імпортера усіляких свобод. Даю цікаву силку, на статю, про динаміку цін на золото /// syrovyna.com/aktualnij-grafik-tsin-na-zoloto/

Актуальний графік цін на золото

20.09.2015

не актуально - дату видели

что в конце года произошло, помните?

за нефть молчу вообще

ссылка в молоко((((

Опубліковано:

Актуальний графік цін на золото

20.09.2015

не актуально - дату видели

что в конце года произошло, помните?

за нефть молчу вообще

ссылка в молоко((((

Я хотів, у цій статі показати загальну картину формування цін на золото, протягом певного періоду. Воно як і нафта, завойовує нові вершини, але неодміно втрачає великий відсоток в ціні(коливання значні, і невідомо скільки буде тривати падіння). Тому хто хоче зберігати свої $ у золоті, потрібно зважити всі "за" і "проти", і добре подумати. Бо можливо вам (завтра, місяць, рік) знадобляться гроші, за які ви купили золото за ціною 1 500$ за унцію, а сьогодні ви продаєте його за 1 000$ за унцію - збитки солідні, як на мене від такого заощадження. Кожний думає своєю головою, перш ніж зробити хід в заощадженях   :huh:  .