Заяц Опубліковано: 3 грудня, 2015 Опубліковано: 3 грудня, 2015 Озвучили такую цену на лом золота в Николаеве: покупка 470/продажа 510 грн. за 1 грамм. 3 Цитата
Kataleya Опубліковано: 3 грудня, 2015 Опубліковано: 3 грудня, 2015 Вот такая интересная статейка интересующимся золотом http://kurs.com.ua/novost/uchenym-udalos-sozdat-iskusstvennoe-zolo-r318742 ссылка четкая а цена искуственика будет в разы дороже природника и смысл? Цитата
EKII Опубліковано: 21 грудня, 2015 Опубліковано: 21 грудня, 2015 (змінено) ну в СССР видеомагнитофон поначалу стоил как кооперативная квартира.... стоимость искусственного со временем может стать как стоимость меди Змінено 21 грудня, 2015 користувачем мародёр 1 Цитата
Kataleya Опубліковано: 21 грудня, 2015 Опубліковано: 21 грудня, 2015 ну в СССР видеомагнитофон поначалу стоил как кооперативная квартира.... стоимость искусственного со временем может стать как стоимость меди более чем может! просто непонятно зачем он нужен? это фишка такая или как? я не слыхала, чтоб в мире был дефицит аурума как природника (зележи в земле и т. д. ну и дальн. обработка), а так же на рынках природник ходит бродит, особо страны не жалуются... вот если б альтернативу природного газа в лаборатории вывели - исскуственный газ, я бы поняла.... а то все эти газовые конфликты и цены - резонно!..... а так... интересная статья не более имхо. Цитата
SHKIPER Опубліковано: 28 грудня, 2015 Опубліковано: 28 грудня, 2015 Я думаю, є якийсь взаємозвязок між "чорним" золотом і "жовтим" золотом. Нафта падає, і відповідно і золото падає. Хто як думає??? Так щоб зберегти свої кровно зароблені і перевести їх в золото потрібно добре подумати. А враховуючи те що у нас діють обмеження, по купівлі в еквіваленті 3000 грн., то це буде коштувати і нервів, і часу. P/S І всеж на мою думку, в майбутньому аурум буде дорожчати. Паперові гроші це - лише красиві бумажки (кожний другий долар це фантік не підтриманий золотом), а золото це метал (дорогоціний). 1 Цитата
EKII Опубліковано: 20 січня, 2016 Опубліковано: 20 січня, 2016 Я думаю, є якийсь взаємозвязок між "чорним" золотом і "жовтим" золотом. Нафта падає, і відповідно і золото падає. Хто як думає??? Так щоб зберегти свої кровно зароблені і перевести їх в золото потрібно добре подумати. А враховуючи те що у нас діють обмеження, по купівлі в еквіваленті 3000 грн., то це буде коштувати і нервів, і часу. P/S І всеж на мою думку, в майбутньому аурум буде дорожчати. Паперові гроші це - лише красиві бумажки (кожний другий долар це фантік не підтриманий золотом), а золото це метал (дорогоціний). Есть графики зависимости цен. Цитата
SHKIPER Опубліковано: 21 січня, 2016 Опубліковано: 21 січня, 2016 Ринкова ціна загального золотого запасу США перебуває (за 2015) на рівні всього 282 млрд. $. Ця цифра становила 16% від загальної грошової маси країни-імпортера усіляких свобод. Даю цікаву силку, на статю, про динаміку цін на золото /// syrovyna.com/aktualnij-grafik-tsin-na-zoloto/ Цитата
Kataleya Опубліковано: 21 січня, 2016 Опубліковано: 21 січня, 2016 Ринкова ціна загального золотого запасу США перебуває (за 2015) на рівні всього 282 млрд. $. Ця цифра становила 16% від загальної грошової маси країни-імпортера усіляких свобод. Даю цікаву силку, на статю, про динаміку цін на золото /// syrovyna.com/aktualnij-grafik-tsin-na-zoloto/ Актуальний графік цін на золото 20.09.2015 не актуально - дату видели что в конце года произошло, помните? за нефть молчу вообще ссылка в молоко(((( Цитата
EKII Опубліковано: 21 січня, 2016 Опубліковано: 21 січня, 2016 А Вы на Блумберге график нефть-золото посмотрите -там на конец прошлой недели есть. Цитата
SHKIPER Опубліковано: 21 січня, 2016 Опубліковано: 21 січня, 2016 Актуальний графік цін на золото 20.09.2015 не актуально - дату видели что в конце года произошло, помните? за нефть молчу вообще ссылка в молоко(((( Я хотів, у цій статі показати загальну картину формування цін на золото, протягом певного періоду. Воно як і нафта, завойовує нові вершини, але неодміно втрачає великий відсоток в ціні(коливання значні, і невідомо скільки буде тривати падіння). Тому хто хоче зберігати свої $ у золоті, потрібно зважити всі "за" і "проти", і добре подумати. Бо можливо вам (завтра, місяць, рік) знадобляться гроші, за які ви купили золото за ціною 1 500$ за унцію, а сьогодні ви продаєте його за 1 000$ за унцію - збитки солідні, як на мене від такого заощадження. Кожний думає своєю головою, перш ніж зробити хід в заощадженях . Цитата
Рекомендовані повідомлення