Перейти до вмісту

SHKIPER

Форумчанин
  • Публікації

    53
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача SHKIPER

  1. SHKIPER

    Приватбанк

    А я думав що мінімум 1,5-2% опустять, але поживем побачим.
  2. SHKIPER

    Прогноз курса доллара к гривне

    У Гонтаревої зараз саме сезон заробітків, а саме ""валютні гойдалки"", потрібно жеш протягом року у бюджет лярди підкидати. Нацбанк ще той спекулянт
  3. SHKIPER

    Прогноз курса доллара к гривне

    Всі хочуть стабільності. Ну її ще довго не буде
  4. SHKIPER

    Прогноз курса доллара к гривне

    Добавлю від себе, що ще потрібно запустити економіку, і не заважати мал. і сер. бізнесу працювати, щоб він поступово виходив із тіні. І тоді те, що вище описане, можливо матеме право на життя в нашій країні.
  5. Так що виходить, що у Хмельницькому взагалі уже не має віділень ВТБ???
  6. SHKIPER

    Приватбанк

    Ну я думаю, що скорочення штату буде. Державному банку не потрібно стільки віділень, ну і звісно людей.. Мій пост підтвердився
  7. SHKIPER

    Platinum Bank

    Ну ось довго очікуваний - кінець. Сьогодні прочитав: Платинум фигурировал и среди лидеров украинского рынка по затратам на рекламу. По итогам третьего квартала на маркетинг и рекламу банк потратил 33,380 млн гривен — это второй показатель по рынку после Привата, затраты которого за квартал составили 43,914 млн грн. Сам спостерігав восени їхню рекламну кампанію, коли всі підїзди, рекламні афіші, обклеїні - ми даєм до 50 000₴ майже кожному.
  8. SHKIPER

    Platinum Bank

    Капитал Публичного акционерного общества «Platinum Bank» увеличен на 120 млн гривен Об этом сообщает пресс-служба банка. Увеличение капитала было осуществлено в рамках ранее заявленной акционерами программы капитализации, разработанной для обеспечения соответствия деятельности банка и его экономических показателей нормативам Национального банка Украины. Platinum Bank относится к І группе банков, согласно рейтинга НБУ и занимает 31 место в рейтинге устойчивости банков Украины. Ось такі справи... А писали відомі економісти, що до НР банку капець... Так, що загибель титана, відкладається на деякий час.
  9. SHKIPER

    Приватбанк

    В мене складаєть таке враження на рахунок валюти, що вони (прб) будуть робити все можливе щоб відати $ гривнею. А я ще хотів відкрити депозит в долярах в ПБ, ну щось мене стримало, і тепер я радий що не відкрив його.
  10. SHKIPER

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну те, що відмінили збір в ПФ це +, а хто чув про податок на депозити, в новому бюджеті, так і залишили на 19,5%???
  11. SHKIPER

    Приватбанк

    Ну я думаю, що скорочення штату буде. Державному банку не потрібно стільки віділень, ну і звісно людей...
  12. SHKIPER

    Приватбанк

    Питання як ви його відкривали, через менеджера, чи приват24. І якщо я правильно зрозумів у вас не має вал. карти?
  13. SHKIPER

    Приватбанк

    Я непамятаю точно коли я знімав чи на початку літа, чи в кінці було саме так - 6 годин - 20 000 штук.
  14. SHKIPER

    Приватбанк

    Сейчас депозиты физических лиц в ПриватБанке составляют 150 млрд грн --- уточнила глава НБУ (лєра). А враховуючи те, що 80% із них ТЕРМІНОВІ - як зказав дубілет і ко, то цим 80% вкладників незалишається нічого іншого, як запастися попкорном, і дивитися премєру т/с від НБУ, МІНФІНУ і так д. "" ПРИВАТБАНК - крах імперії "" ....
  15. SHKIPER

    Приватбанк

    Хто саме наділив вас такою "інфою" конкретно, це зав. віділення - менеджер - касир, чи просто почули, що десь хтось ляпнув???
  16. SHKIPER

    Приватбанк

    А який депозит у вас був, якщо не секрет, терміновий чи простий?
  17. SHKIPER

    Банки, в которых мы держим деньги

    Тепер зрозуміло для чого їм (ПБ) знадобилися $. Всі $ вивили за бугор. Ах шкода банка... і людей.
  18. SHKIPER

    Приватбанк

    Вчора розраховувався бонусами, все без проблем, мережа "Економ".
  19. SHKIPER

    Приватбанк

    Мене цікавить,як беня з боголюбовим так просто, а може і не так просто відали таку "махіну" в руки держави. Тут пару варіантів: 1 - за борги 2 - за відкат 3 - попросту віджали ( а бені з награбованим дали тихо полетіти в Ізраїль) 4 - за приватизацію заводу (не розглядаю як варіант) Можливо беня вивів, всі гроші в теплі краї, і залишив всіх ні з чим, а петя і ко тепер мушуть розгрібати всю ситуацію щоб не було 3 майдану - але це тільки моя думка.
  20. SHKIPER

    Приватбанк

    Абсолютно згідний з Tudeski, не буду тут вихваляти приват, бо того що у кожного є як приємні спогади так і погані на рахунок банку. Ну погодьтеся з тим що така кількість терміналів, банкоматів і звісно приват24 стоять багато чого, і тому якщо він впаде, то я навіть не можу уявити який банк на теперешній час може мені, запропонувати такий сервіс???!!! Падіння привата мені НЕвигідне.
  21. SHKIPER

    Приватбанк

    Це був жарт
  22. SHKIPER

    Приватбанк

    Схоже на те, що оплачують комуналку, бо думають, що скоро прийде гаплик терміналам.
  23. SHKIPER

    Приватбанк

    В 18:00 розраховувався в маркеті картою привата все пройшло без проблем. Біля банкомата (причому їх два поруч ) стоїть черга десь з 6 чоловік, зайшов в другий магазин, там термінал, теж черга правда 1 або 2 чол. Панікують... а можливо співпадіння... не думаю!!!
  24. SHKIPER

    Приватбанк

    Свіжак http://ua.korrespondent.net/business/financial/3787943-hroisman-proty-natsionalizatsii-pryvatu-zmi.
×