Tomorrow 540 Опубліковано: 5 лютого, 2015 ФиК как всегда радует: "Информируем Вас о том, что с 05.02.2015 г. вступают в действие новые Лимиты по операциям в системе "Интернет-банк"." Суточный лимит перечисления средств между собственными счетами и картами 1 000 грн. Уже прямо как для Донецкого региона... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Camellia 7 Опубліковано: 5 лютого, 2015 Нічого не розумію… Я ж всього декілька повідомлень назад дав натяк із ссилкою на детальний опис як вивести валютний депозит готівкою (валютою) майже без втрат. Валютний депозит на карту можна перевести тільки у відділенні. В отделении сказали, что депозит на карту не переводят, вот и попытались через ИБ, а тут тоже отказ. Ваш подробный рассказ прочитали, но вот вопрос: примет ли заявление подобно Вашему начальник отделения? Я вообще удивляюсь, как он его принял и взял в работу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 5 лютого, 2015 блин, ещё вчера снимал 950, сегодня банкоматы отказываются- типа у нас нет такой валюты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Baikal 145 Опубліковано: 5 лютого, 2015 Сегодня не открывают текущие счета физлицам. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
okater 43 Опубліковано: 5 лютого, 2015 (змінено) В отделении сказали, что депозит на карту не переводят, вот и попытались через ИБ, а тут тоже отказ. Ваш подробный рассказ прочитали, но вот вопрос: примет ли заявление подобно Вашему начальник отделения? Я вообще удивляюсь, как он его принял и взял в работу. Мені тоже таке казали, що на карту не переведуть. Потім, коли зрозуміли, що я не "простий пересічний", то визнали, що переводять після заяви. При чому начальник з того всього сам мені дав зразок заяви. Але тоді в мене не було карти. Тому заяву я не писав, а продовжив на 1 тиждень депо, поки не прийде карта. Після закінчення депозиту, коли карта вже прийшла, то я прийшов не з заявою, а з "письмовою вимогою". Це все є в блозі. Також я щойно добавив в блог скан меморіального валютного ордеру на перерахунок $2300+ на карту, який можете показати як доказ того, що на карту вони переводять. Чи погодиться ваш начальник на такий переказ? Я думаю це залежить від ваших навиків в спілкуванні з начальниками та вмінні аргументовано відстоювати свою позицію (бажано без криків та нервів). Змінено 5 лютого, 2015 користувачем okater 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
redice82 3 Опубліковано: 5 лютого, 2015 блин, ещё вчера снимал 950, сегодня банкоматы отказываются- типа у нас нет такой валюты.Кременчуг Кременьчуг, банкоматы пустые. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 5 лютого, 2015 днём в галактике и возле жд вокзала деньги снимали , но не я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro333 10 Опубліковано: 5 лютого, 2015 Кременьчуг, банкоматы пустые. да, так и есть... Снял в Привате с дикой комиссией Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 5 лютого, 2015 укрсоцбанк - банк партнёр, комиссия меньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 5 лютого, 2015 для себя делал , по Кременчугу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах