Lina 2 Опубліковано: 18 лютого, 2015 никак не понимаю лимиты с депо карте. я тоже... думаю, что неудачные попытки идут в зачёт согласна 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 18 лютого, 2015 поздравляю нас : 1 раз 20 баксов в сутки по депо карте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexTC 102 Опубліковано: 18 лютого, 2015 А возможны ли зачеты депозит-кредит как в известном банке? Все было бы знамо проще, думаю. По крайней мере других вариантов и не вижу. 20 уе в сутки это ничто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurka 116 Опубліковано: 18 лютого, 2015 Підкажіть які залишились способи і ліміти на виведення гривні з ФІК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sveto4k@ 19 Опубліковано: 19 лютого, 2015 Подскажите, берет ли банк комиссию за перевод на Skrill. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 19 лютого, 2015 В двух словах, утром рано в аваль, ага думаю курс по картам 22, т.е. 440 грн. мои: "Фигвам называется "(с) всё попытку стратил , ну попытка не пытка... 400 выдал. по скриллу - уже не актуально. лимиты фиников. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
redice82 3 Опубліковано: 19 лютого, 2015 Кто когда последний раз снимал деньги в банкомате фиников (Кременьчуг). 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 19 лютого, 2015 Да блин, КРЕМЕНЧУГ або КРЕМЕНЧУК !!! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yalenka 1 Опубліковано: 19 лютого, 2015 сегодня оказалось, что лимит выдачи по депозитам 3000 грн. в неделю , с каждым днем все веселее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
redice82 3 Опубліковано: 19 лютого, 2015 Да блин, КРЕМЕНЧУГ або КРЕМЕНЧУК ! Пардон! Опечатка. А по существу вопроса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах